Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 26
porumbita80 spune:
Buna fetelor
FELICITARI LA TOTI CU NUMELE ANDREI SI ANDREEA
FELICITARI LA TOTI BEBEII CARE FAC O LUNA 

Si noi tot suntem intre sarbatoriti facem o luna
azi am fost la tanti Doctor si suntem foarte bine am ajuns la 5kg si papam doar laptic de la mami nea dat la reteta picaturi pentru rahitism, pe 15 mergem sa ne faca vaccinul cand ma gandesc asa imi este mila o sa plinga saracutu dar asta e trebuie sa-l facem.
Curaj si multa rabdare la burtici.
FELICITRARI LA TOATE MAMICILE NOI
REFERITOR LA TEMA ZILELEI:
1.Cand sughitam ori il pun la tatica ori ceiut sau trece asa de la sine
2.Noi in casa stam doar in bodyuas si ciorapi,nu suportam caciulita face ca trenu daca ii pun ceva in cap bine la noi sunt 26 de grade, doar cand iesim afara il imbrac in costumas si salopeta din aia cosmonaut si atunci foarte repede si tati fuge cu el afara
ca nu suporta caldura.
va pup pe toate
noapte buna
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/
doradora spune:
iar dau trezirea pe forum! buna dimineata tuturor!
ma mandresc cu mine noaptea trecuta: am reusit, in ciuda durerilor de spate, sa stau si pe spate, pt ca mi se acrise de statul pe stanga, fara sa ma pot misca, asa ca m-am straduit si am iesit victorioasa. pe bune e stresant sa nu poti sa te clintesti! o sa profit de faptul ca dimineata e mai buna starea mea, si o sa ma spal si pe cap, pt ca asta presupune ceva mai mult stat in picioare.
dolores ma alatur si eu cererii generale de poze cu bebe david, pt ca nu sunt acolo.
chris
38+
alexandra
doradora spune:
sa stiti ca suntem in sapt 39, dar din cauza virusului din calculator nu ma lasa sa fac modificarile, a retinut alta parola si deci nu pot opera modificari. de ieri tot incerc si vad ca nici azi nu am succes.
azi montam patutul si ne apucam sa strangem din lucrurile pt spital. doamne, se apropie cu pasi veriginosi!!!!!!
chris
38+
alexandra
Yagmur spune:
Chris, am venit sa-ti tin de urat.... eu iarasi am adormit pe la 3 dimineatza... stau si citesc sau ma uit la TV si mor de ciuda ca nu dorm... dar asta este....
Dupa curatenia de ieri abia ma misc, dar mai am de terminat vreo 3 sertare... trebuie sa gasesc o solutie sa termin astazi... desi merg si la job unde are loc un mare gratar si nu vreau sa-l pierd, ma mai vad si eu cu lumea si poate pacalesc un coleg dragutz sa-mi faca si mie un masaj
...
In rest, astept ziua de maine cand sper sa vina prietena mea si sa terminam de facut curat si pictat peretele ptr bebe Luca...
Doloressi eu vreau pozeeeeeeeeeee.... 
Yagmur 37 + bebe Luca 
mayaione spune:
Rog si eu sa treceti datele bebitei in lisuta: Anamaria, 53cm, apgar 10
. Azi facem si noi o luna, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de cand a aparut printesa mea.
alexandra_25 spune:
Buna dimineata mamicile mele dragi si prietenele mele de suflet!
Am sosit ieri acasa si am avut o tentativa aseara sa va scriu dar nu am putut sta pe scaun...si acum imi e la fel de greu...dar nu pot rezista sa nu va scriu!
Trebuie sa va multumesc la toate din suflet pentru mesaje...pentru telefoane...pentru ca a-ti fost alaturi de mine!
Sora mea a fost prompta si v-a mai dat vesti despre mine....acum am hotarat sa nu va povestesc despre nasterea mea numai dupa ce odiseea va fi gata...nu ca ar fi ceva rau...doar a fost cezariana....dar recuperarea de dupa a fost un cosmar...sa nu generalizam...pentru mine a fost asa....
M-am hotarat sa nu povestesc deoarece mi-am adus aminte de mesajele Roxanei_c si ale lui a_tudor ...cu o zi inainte de operatie care m-au incurajat de minune...asa ca va voi incuraja si eu pe voi....fiti tari...acum cand ma gandesc in urma nici nu mai conteaza....!
Felicitari tuturor mamicilor.....sa va traiasca bebeii...cand o sa fiu mai bine promit sa va raspund ca de obicei.....
Despre bebe meu...numai cuvinte de lauda...doar e al meu..nu?...
....mananca si doarme...nu plange noaptea...doar ca ne trezim noi cand il auzim cum isi suge manutele de foame....!
O sa pun si eu poze...sora mea nu s-a descurcat....si sper ca de acum sa pot fi mai des aproape de voi!
De cand am nascut ma gandesc sa va felicit pe cele care sunteti singure...adica va descurcati singure.....stiu ce inseamna...pentru ca eu acum fara ai mei as fi distrusa....toti ma ajuta si asta ma ajuta sa ma recuperez mai repede!
Ma duc la bebe meu......da semne ca-i e foame....revin mai incolo...
alexandra
40 s si 2 zile cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
alexandra_25 spune:
Am schimbat si semnatura.....
alexandra
de
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
alexandra_25 spune:
Si iar am uitat ceva....va rog sa completati si la mine in listuta....50 cm si scor Apgar 8/9....multumesc
alexandra
de
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
mayaione spune:
Alexandra ce inseamna apgar 8/9? Ca la mine scrie 9/10. Eu am crezut ca inseamna 9 din 10. Sau 10 e nota care se da dupa 5 minute de la nastere?
danutz spune:
Neatza fetelor!!!
Am intrat la raport fiindca tocmai vin de la doctor. Col moale si subtire dar inca inchis, doctorul nici nu vrea sa auda de inductie,inimioara 135 batai/min si fff activ. Nu ia placut controlul la bebe si a inceput sa dea zdravan din piciorute...mi s-a recomandat mult mers pe jos si activitate fizica intensa.
Propun un fel de TEMA ZILEI: cele care ati nascut-ati facut miscare inainte de nastere? Cele care suntem inca gravidutze-faceti miscare? Si ce fel de miscare?
Danutz,
40+
Rares Andrei