Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by m_monique

Aici s-a discutat despre ceaiul de frunze de zmeur : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73390

37 + cu

Nunta noastra

...Multumim...

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mi-am adus aminte: mai stiti ceva de Ruxandra? N-a mai intrat de ceva timp, oare o fi nascut?

Dolores, am cautat poze cu Davidutu. N-ai pus sau n-am gasit eu?

Si mai mi-am adus aminte ceva: avem bebelusi care au implinit deja o luna. LA MULTI ANI , sa cresteti mari ptr:Rares-Stefan, Toby-Ionut, Rares, Amalia, Irina,Pascal, Sophia,David-Andrei,Alessia, Tiberiu-Mihai si Mario-Gabriel.

Si cum nu stiu daca voi avea timp sa intru si maine, LA MULTI ANI si ptr: [red]Crinuta, Antonia, Norbert,Oliver

Va dati seama cum a trecut timpul, parca ieri eram cu greturi, pofte si alte alea, iar acum unele avem deja bebei , iar altele se pregatesc, mai au putin.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burtici,mamici,bebici

tuturor cu numele de Andrea,Andrei

Astazi am avut o zi obositoare bebelina a fost cam agitata

Felicitari noilor mamici Acs,Melinda,Monis sa va traiasca bebeii,mult laptic si refacere rapida

Roxana_c-multumim Antonia face 1 luna maine are mama fata mare de acuma

Dolores-bine ai revenit ,mi-au dat lacrimile la povestea ta ,prin cate ai mai trecut si tu dar bine ca totul s-a terminat cu bine sa-ti traiasca Davidutul

pupici s-a trezit Antonia am fugit

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am pus poze cu iubitul meu copilash david

dolores si [b]David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Daconst cred ca poate fi inlocuit cu un colac de plaja, cu gaura cat mai mica, unul pt copii probabil cred ca ar fi cel mai indicat.

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetele, eu va las.noapte buna. am facut si noi un pic de curatenie, a incepu sa arate mai a casa de om(nu camera lui bb dar o rezolvam noi maine...), vad si eu scrisul de pe tastatura...sunt franta, sper sa nu dau in altele...

dolores nu se vad poze cu davidutzu....

[pu]

dianocica38s cu david alexandru

Mergi la inceput

Dolores, am vazut poze de la nunta, de la cununia civila, poze cu lucrusoare de-ale lui David, cu pozele lui de la eco....dar cu el ...nu-s.

Mergi la inceput

Si rog pe cine se ocupa cu listuta sa treaca si la noi la lungimea de la nastere: 50 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna ziua fetelor

doamne de cand nu am mai vorbit cu voi !!!

avem deja bebei de o luna, nu imi vine sa cred ce multi bebei avem si suntem in noiembrie
nu am apucat sa citesc nimic din ce vi s-a intamplat, povesti si poze dar promit ca o sa o fac..trebuie sa terminam odiseeea impreuna nu?

eu nu am nascut inca, sunt in 38 saptamani, luni mergem la analize..ultimele analize si facem programarea pt ceza care va fi undeva in jurul datei 10-12 decembrie

doresc sa felicit proaspetele mamici si sa doresc sanatate micutilor lor si sa va spun ca abia astept sa va pun o multime de intrebari despre bebei, cum se face una sau alta..acum am net permanent si pot sa fiu langa voi

va pup si va doresc multa bucurie langa bebeii vostri !

desiree 38+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara!Va multumesc pt urari si eu doresc multa fericire celor ce poarta numele de ANDREI/ANDREEA mai ales bebicilor sa se faca mari si sanatosi!
ACS MELINDA MONIS(mamicutelor noi-noute)sa va traiasca feciorii mari si sanatosi!
Am fost si noi la un control suntem sanatosi, lui tati ii facem cu mana de cate ori il vedem,avem 36 sapt si 2.600 kg.Dr. a zis ca suntem ok.si ca daca el nu vrea sa apara mai curand la lumina pe 27 dec. cel tarziu sa ma prezint cu bagajelul la spital(asta m-a cam speriat ca deja am inceput sa vb de termenul final).

Va doresc o noapte cu mult somn!

deeaA 36+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput