Buna tuturor! Vrem sa plecam toti (mami, tati si Ozi) in Germania, la Nurenberg. Desi avem masini bune ne e teama sa alegem aceasta varianta pt ca suntem complet dezorientati (dupa 8 ani deabia am reusit sa iesim din Constanta via Bucuresti). Cu avionul n-am mers niciodata asa ca iese din calcul. RAmane varianta tren. Numai ca nu stim ce optiuni avem iar la telefon cei de la CFR nu mi-au dat relatii. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Uite aici variante.
Variantele cele mai bune (cu o singura schimbare) sunt: Bucuresti - Budapesta - Nürenberg
sau Bucuresti- Viena - Nürenberg.
Alina
Eu am mers anul trecut asa sia fost super ok. Am ales varianta: Buc-Viena-Frankfurt (am mers un pic mai departe de Nürnberg), pt ca te urci in tren in Buc. la 17,05 si esti la 9 dimineata in Viena. Am luat bilete la cuseta cls. 1,m 2 in cuseta sia fost f bine. Apoi, de la Viena ai pe la 12 tren si mai faci citeva ore pina in Nurnberg.
Multumesc mult! Am o intrebare: merita 6 milioane diferenta pentru vagon de dormit (pt 3 persoane, dus-intors)? Oricum in varianta sparpreis ma costa 12,4 mil dus intors fara locuri la vagon de dormit.
quote:
Originally posted by grati.ela
Multumesc mult! Am o intrebare: merita 6 milioane diferenta pentru vagon de dormit (pt 3 persoane, dus-intors)? Oricum in varianta sparpreis ma costa 12,4 mil dus intors fara locuri la vagon de dormit.
Gata! Am luat cu schimbare in Budapesta la vagon de dormit cu 3 in camera...18,5mil dus-intors. Multumesc mult!