Tren Bucuresti Nurenberg

Tren Bucuresti Nurenberg | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Vrem sa plecam toti (mami, tati si Ozi) in Germania, la Nurenberg. Desi avem masini bune ne e teama sa alegem aceasta varianta pt ca suntem complet dezorientati (dupa 8 ani deabia am reusit sa iesim din Constanta via Bucuresti). Cu avionul n-am mers niciodata asa ca iese din calcul. RAmane varianta tren. Numai ca nu stim ce optiuni avem iar la telefon cei de la CFR nu mi-au dat relatii. Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Uite aici variante.

Variantele cele mai bune (cu o singura schimbare) sunt: Bucuresti - Budapesta - Nürenberg
sau Bucuresti- Viena - Nürenberg.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am mers anul trecut asa sia fost super ok. Am ales varianta: Buc-Viena-Frankfurt (am mers un pic mai departe de Nürnberg), pt ca te urci in tren in Buc. la 17,05 si esti la 9 dimineata in Viena. Am luat bilete la cuseta cls. 1,m 2 in cuseta sia fost f bine. Apoi, de la Viena ai pe la 12 tren si mai faci citeva ore pina in Nurnberg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Multumesc mult! Am o intrebare: merita 6 milioane diferenta pentru vagon de dormit (pt 3 persoane, dus-intors)? Oricum in varianta sparpreis ma costa 12,4 mil dus intors fara locuri la vagon de dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Multumesc mult! Am o intrebare: merita 6 milioane diferenta pentru vagon de dormit (pt 3 persoane, dus-intors)? Oricum in varianta sparpreis ma costa 12,4 mil dus intors fara locuri la vagon de dormit.

Citi ani are copilul? Eu stiu ca pina la 10 ani nu-i platesti locul la cuseta si doarme cu unul din voi in pat. Daca pt voi e ok la "clasa"......nu stiu ce sa zic. Eu am considerat ca merita diferenta. Am ajuns in Viena odihnite si am putut umbla fara pb toata ziua in lung si in lat Daca nu dormeam, cred ca prima zi era compromisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gata! Am luat cu schimbare in Budapesta la vagon de dormit cu 3 in camera...18,5mil dus-intors. Multumesc mult!

Mergi la inceput