Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 9
hristina spune:
Revin si eu cu rugamintea de a ma ajuta cu niste haine,de casa, de strada,de iarna, cum aveti si cum puteti sau incaltaminte, pentru doua fetite de un an si jumatate, fine de-ale mamei mele!
Va rog,poate se poate!
Kasi si Victoria
ralcat spune:
Da, LauraNicole ma refeream la hainutele pentru fetite de 6-8 ani. Cum ti se pare ideea de a i le trimite Lilianei (Bocanila) care are una dintre fete de 6 ani. De fapt are 6 copii (5 fete si bebe Stefan pentru care ne-a cerut noua ajutorul). Mi-a sarit in ochi din pozele cu familia ei ca sunt multi copii si sigur le e tare greu cu cheltuielile curente d-apai bani de hainutze dragutze pentru fete . . .
Cum ti se pare ideea ?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
ralcat spune:
Si tot pentru LauraNicole, ca nu fusei pe faza sa zic de la incepu totul : am hainute pentru Adrian-Alexandru. Iti trimit ce mi-a mai ramas de la Atomix si n-am mai dat ca nu s-a potrivit de varsta. Cum facem ? Cam de ce are nevoie bebe?
cri19 spune:
Azi m-am intalnit cu GABRIELLE si i-am dat hainutele pt. bebele care se va naste luna asta;nu sunt multe,dar sper sa-i fie de ajutor.
Cu IULIA o sa ma intalnesc miercuri si o sa-i dau tot ce-am reusit sa strang de la mamicile de sept-oct2006 si cu mandrie trebuie sa va spun ca nu sunt putine.S-au mobilizat fetele exemplar;m-au facut sa fiu mandra ca am avut sansa sa le cunosc.Sper ca tripletele sa aiba si putin noroc sa se faca bine si sa poata pleca acasa cat mai repede.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Si tot pentru LauraNicole, ca nu fusei pe faza sa zic de la incepu totul : am hainute pentru Adrian-Alexandru. Iti trimit ce mi-a mai ramas de la Atomix si n-am mai dat ca nu s-a potrivit de varsta. Cum facem ? Cam de ce are nevoie bebe?
Pai facem in felul urmator :eu iti trimit ce am pentru copil de 6 ani si tu invers .Sau , daca e , i le trimit eu lui Bocanila .Le mai spal odata ca , desi sunt curate , le-am tinut in sac in baie si nu vreau sa miroasa a umezeala si ti le trimit .Dar mai dureaza un pic , ok?
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
ralcat spune:
Laura mi se pare super ideea ta cu trimisul. Si io la randul meu astept inca o mamica cu hainutze de bebel si in felul asta voi avea mai multe de trimis tie.
Ti-am trimis adresa mea. Pup.
alinah spune:
fetelor, am trimis niste lucrusoare de bebe 0-3 luni la mama mea in Bucuresti. Ati putea una din voi sa le ia si sa le imparta dupa cum sunt nevoile? Nu am timpul necesar si nici nu mai stiu pe bucati ce am trimis ca sa scriu la inceputul topicului in lista.
Edit, ca am uitat sa specific ca sunt hainute in general pentru baietel, sau mai degraba neutre, caci atunci cand le-am cumparat nu stiam ce tin in burta :)
Multumesc
ralcat spune:
Alinah te ajut io in impartirea lucrusoarelor. Gasim imediat cui sa le dam.