Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)
Raspunsuri - Pagina 37
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Adina C
Elle_seb,
Daca te mai ocupi de cumpararea masinii de spalat pt. familia respectiva, da-mi un replay sau un PM.
Adina C
Buna, Adina. Da, deocamdata punem eu si dolcebaby bani pt acea masina de spalat. Desigur ca ajutorul tau este binevenit.
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by dia_codat
biluta28 miine sper sa reusesc sa trimit pachetul. Am facut o selectie si am trimis (adica voi trimite tot miine) pentru alte doua persoane care mi-au cerut ajutorul iar restul de hainute si papucei care nu se potrivesc copilasilor respectivi ti le trimit tie
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
AI ADRESA MEA?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
biluta28 spune:
kLAUS-- AM PRIMIT SI PACHETUL de la tine.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
danielac spune:
quote:
Originally posted by Natyquote:
Originally posted by danielacquote:
Originally posted by Naty
Buna!
Am si eu de dat un scaunel de masa.
Nu-mi dau seama cine ar putea avea nevoie de el. Cred ca merege pana la 1 an jumate -2.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Oanna3, avea nevoie, ea are tripleti!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Cum iau legatura cu ea? Ii dau PM?
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
da Naty, cel mai bine prin PM!
Naty spune:
Danielac, Oanna3 nu are activat PM. Sau cel putin eu nu-l gasesc .
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
danielac spune:
quote:
Originally posted by Naty
Danielac, Oanna3 nu are activat PM. Sau cel putin eu nu-l gasesc .
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
Naty, eu de la ea am primit PM! si i-am trimis reply!
carminabulina spune:
Buna, am eu o husa de ploaie pentru carucior simplu. L-am luat pt. un carut de la ABC Desing dar cred ca-i universala sau cel putin asa pare.
Cum fac sa ajunga la Oanna cu tripletii, care btw, i-am si vazut in poze si i-am si citit frumoasa poveste a nasterii si surpriza data de cel de-l treilea bb mik din burtik .
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Oanna3 daca intri si citesti aici sa stii ca esti asteptata cu drag la cirese de mai iunie 2006 pentru ca tai sunt tot ciresele daca nu ma insel .
Aaaaa si este super minunata ideea cu baloanele de sapun numai ca eu nu am dat nici macar 3 lei . Am facut spuma din sapun lichid si cu o bucata de pix baloanele...suflu prin ea si ies baloane .
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
simogeo spune:
gabrielle74
Acum am vazut raspunsul tau. Tot nu s-a nascut bebe? Timite-mi un mail sau un pm ...
oanna3 spune:
buna fetelor eu am folosit pm mult pana acum am trimis si am primit mesaje pe el... nu stiu de ce nu se vede optiunea... puteti intra la voi in mesaje private iaR UNDE SCIETI PERSOANA CUI TRIMITETI SCRIETI OANNA3 SI AJUNGE LA MINE MESAJELE VOASTRE..
scuze sa am scris cu lit de tipar
in alta ordine de idei as avea nevoie de husa de ploaie pt carucior si de scaunelul de masa...
am mai spus ca as avea nevoie de cel putin 1 rotobil si de 1-2 hamuri de sustinut bbii cand incep sa umble
multumesc mult si am sa intru si la ciresele de iunie sa va cunosc in masura in care timpul imi permite
pupicei
iubesc si sunt iubita