Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Andries,eu am o fetita de 7 ani .Am de la ea:
pantaloni,flanelute si o geaca.Astept PM dela tine cu adresa baiatului.

http://www.ringo.com/profile/cocuta_alisor.html
unde dragoste nu e,nimic nu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor am vazut ca reactualizati lista..mai treceti si la mine niste jucarii ptr 0-1 an, si 3 bluzite cu maneca lunga (Rombaby) ptr 6-9 luni.

Multumesc si pupici!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna,
Eu sunt din CLuj.
Am hainitze pentru BB de pina la 1 an si o pereche de ghete imblanite nr 21.
Vreau sa ajut si eu copilasii care vin pe lume intr=o familie nevoiasa.Mai ales ca in 22 februarie Alexandru va avea 1 anisor.

Astept un semn pe mail de la voi .
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devil666 spune:

quote:
Originally posted by hristina

Dragele mele,revin cu o rugaminte de data aceasta mai ampla; pentru un copilas dar si pentru mamica lui.

Este vorba despre o vecina din cartier pe care a descoperit-o sotul cand a umblat cu botezul de Boboteaza si de care i s-a facut tare mila; a avut un sot care a plecat,sub pretextul muncii in strainatate dar ajuns acolo, a uitat-o si pe ea si pe copil; are o fetita de un an si zece luni si traiesc de azi pe maine,doar din indemnizatie,in frig si vai de ele; noi ii mai ducem acum mancare si ce mai putem, dar vroiam sa va rog pentru haine,daca s-ar putea; mamica se va intoarce in doua luni la serviciu si nu are nici cu ce se imbraca,dar nici cu ce scoate fetita afara. Asa ca lucrusoarele pot fi de iarna dar si de primavara sau vara;nu mai conteaza;important este sa le aiba!
Mamica e slabuta ,la vreo 55kg si cred ca 1,62 iar fetita nu depaseste 12-13kg,din ce-am estimat eu.

Daca se poate ,imi dati va rog un semn pe PM sau aici?

Cu multumirile de rigoare, urez bafta in tot ceea ce facem pentru aceste suflete napastuite!

Kasi si Victoria
buna, as putea si eu ajuta aici.daca imi dai adresa lor sau a ta pe pm sau mail, pot trimite un colet cu haine pentru mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by devil666

quote:
Originally posted by hristina

Dragele mele,revin cu o rugaminte de data aceasta mai ampla; pentru un copilas dar si pentru mamica lui.

Este vorba despre o vecina din cartier pe care a descoperit-o sotul cand a umblat cu botezul de Boboteaza si de care i s-a facut tare mila; a avut un sot care a plecat,sub pretextul muncii in strainatate dar ajuns acolo, a uitat-o si pe ea si pe copil; are o fetita de un an si zece luni si traiesc de azi pe maine,doar din indemnizatie,in frig si vai de ele; noi ii mai ducem acum mancare si ce mai putem, dar vroiam sa va rog pentru haine,daca s-ar putea; mamica se va intoarce in doua luni la serviciu si nu are nici cu ce se imbraca,dar nici cu ce scoate fetita afara. Asa ca lucrusoarele pot fi de iarna dar si de primavara sau vara;nu mai conteaza;important este sa le aiba!
Mamica e slabuta ,la vreo 55kg si cred ca 1,62 iar fetita nu depaseste 12-13kg,din ce-am estimat eu.

Daca se poate ,imi dati va rog un semn pe PM sau aici?

Cu multumirile de rigoare, urez bafta in tot ceea ce facem pentru aceste suflete napastuite!

Kasi si Victoria
buna, as putea si eu ajuta aici.daca imi dai adresa lor sau a ta pe pm sau mail, pot trimite un colet cu haine pentru mama.

Vroiai sa imi spui ceva anume?
Trimite-mi PM,Devil666!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devil666 spune:

vad ca nu imi trimite pm .vroiam sa spun ca am si eu niste hainute pe care as putea sa le trimit mamei de care vorbeai, dar am nevoie de adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna,

Am si eu niste hainute pina la 1 an si papucei, ghetute pentru 2 ani.

Cine are nevoie sa imi dea un PM si adresa si le voi trimite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina C spune:

quote:
Originally posted by devil666

vad ca nu imi trimite pm .vroiam sa spun ca am si eu niste hainute pe care as putea sa le trimit mamei de care vorbeai, dar am nevoie de adresa.

Kasi,

Am vazut tarziu mesajul tau, am trimis PM. Te rog, trimite-mi PM cu adresa ta, iti trimit cu curier rapid, ca sa fie mai simplu. O sa fie doua pachete, unul cu haine pt mamica si unul cu haine si jucarii pentru fetita, de la niste prietene de-ale mele.

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina C spune:

Elle_seb,

Daca te mai ocupi de cumpararea masinii de spalat pt. familia respectiva, da-mi un replay sau un PM.

Adina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna! Am si eu niste bluzite de dat .Sunt cam pentru 2 ani ,de fetita (sunt de la Sandra ).

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput