Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by mariarusu

am si eu incaltaminte , ghete de iarna pt 3-4 ani in stare buna

te trec pe lista

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by bogdanai

Fetelor, am si eu o saltea cu iarba de mare pt patut de copil, dimensiuni 120 x 70 cm (aproximativ, ca n-am putut s-o masor foarte bine).

Cum procedez, ce trebuie sa fac, ma inscriu intr-un tabel sau cum ?

Eu nu prea am timp sa stau pe net, am bb mic, asa ca daca e ceva urgent, scrieti-mi pe bogdana_ip@yahoo.com.

Boghi

poze Goanga
si alte poze

te trec eu in tabel!

Multumesc ! Exista un tabel, inteleg ... Si cum se procedeaza, cand are cineva nevoie ma contacteaza si ne intalnim sau cum ?

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Da , Bogdana .Daca cineva are nevoie de ceea ce oferi tu sau stie pe cineva care are nevoie , te contacteaza pe PM .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Dragele mele,revin cu o rugaminte de data aceasta mai ampla; pentru un copilas dar si pentru mamica lui.

Este vorba despre o vecina din cartier pe care a descoperit-o sotul cand a umblat cu botezul de Boboteaza si de care i s-a facut tare mila; a avut un sot care a plecat,sub pretextul muncii in strainatate dar ajuns acolo, a uitat-o si pe ea si pe copil; are o fetita de un an si zece luni si traiesc de azi pe maine,doar din indemnizatie,in frig si vai de ele; noi ii mai ducem acum mancare si ce mai putem, dar vroiam sa va rog pentru haine,daca s-ar putea; mamica se va intoarce in doua luni la serviciu si nu are nici cu ce se imbraca,dar nici cu ce scoate fetita afara. Asa ca lucrusoarele pot fi de iarna dar si de primavara sau vara;nu mai conteaza;important este sa le aiba!
Mamica e slabuta ,la vreo 55kg si cred ca 1,62 iar fetita nu depaseste 12-13kg,din ce-am estimat eu.

Daca se poate ,imi dati va rog un semn pe PM sau aici?

Cu multumirile de rigoare, urez bafta in tot ceea ce facem pentru aceste suflete napastuite!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by hristina

Dragele mele,revin cu o rugaminte de data aceasta mai ampla; pentru un copilas dar si pentru mamica lui.

Este vorba despre o vecina din cartier pe care a descoperit-o sotul cand a umblat cu botezul de Boboteaza si de care i s-a facut tare mila; a avut un sot care a plecat,sub pretextul muncii in strainatate dar ajuns acolo, a uitat-o si pe ea si pe copil; are o fetita de un an si zece luni si traiesc de azi pe maine,doar din indemnizatie,in frig si vai de ele; noi ii mai ducem acum mancare si ce mai putem, dar vroiam sa va rog pentru haine,daca s-ar putea; mamica se va intoarce in doua luni la serviciu si nu are nici cu ce se imbraca,dar nici cu ce scoate fetita afara. Asa ca lucrusoarele pot fi de iarna dar si de primavara sau vara;nu mai conteaza;important este sa le aiba!
Mamica e slabuta ,la vreo 55kg si cred ca 1,62 iar fetita nu depaseste 12-13kg,din ce-am estimat eu.

Daca se poate ,imi dati va rog un semn pe PM sau aici?

Cu multumirile de rigoare, urez bafta in tot ceea ce facem pentru aceste suflete napastuite!

Kasi si Victoria

Hristina , pentru mamica respectiva as putea sa iti trimit eu niste haine, de la mine. poate gasesc si pentru copil dar nu stiu cate am, caut oricum... trimite-mi un PM cum sa procedam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu inca mai am premergatorul si ofer si un marsupiu.

Toate bune!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Kasi , cred ca si eu as gasi ceva atat pentru mamica cat si pentru bebica.Sa ma uit prin ce mai am si te-as ruga sa-mi dai o adresa pe PM , ceva .Multam fain !

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Buna fetelor,

eu am un covor mare de dat.
covor persan, insa nu cu flori ci cu patrate, cu verde, visiniu.
daca stitui vreo familie care chiar are nevoie de el...
covotul e in stare buna, dar trebuie spalat / scuturat / aerisit, a stat pe balcon.
am sa il scriu si la anunturi.

multzumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu as vrea sa donez un patutz de copilas tip tarc, numai sa-mi spuneti cui.fetitza mea a dormit in el pina la 3 ani jumate deci e incapator.astept PM.

de asemenea mai am haine de-ale mele si incaltaminte , mar 42-44 si incaltaminte 38.

de-ale fetei nu prea dau inca, pentru ca mai am o bebica pe drum!

pupici

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

dolcebaby am reusit sa pun pachetele la posta

poze cu familia mea
Iubiti-va unii pe altii!

Mergi la inceput