Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor daca mai aveti modificari de facut in lista v rog sa ma anuntati!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cu placere , Bocanila !Sper sa-ti foloseasca !

Anelis , daca nu ai gasit cui sa i le dai , iti dau pe Pm adresa verilor mei care au un baietel de 4 ani si sunt foarte saraci .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

biluta dupa cum am spus vreau sa le cumpar un pachet de pampersi cand ne intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

quote:
Originally posted by LauraNicole

Cu placere , Bocanila !Sper sa-ti foloseasca !

Anelis , daca nu ai gasit cui sa i le dai , iti dau pe Pm adresa verilor mei care au un baietel de 4 ani si sunt foarte saraci .

Te rog trimite-mi adresa poate reusesc chiar zi sa trimit pachetelul...O sa pun si niste botosei de casa si o pereche de pantofi+jucarii...multumesc

Mircea si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Vad ca nu am PM ,imi poate spune cineva cum sa il activez?merci

Mircea si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by anelis4u

Vad ca nu am PM ,imi poate spune cineva cum sa il activez?merci

Mircea si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA

Ai o chestie in profil dar depinde si de numarul tau de mesaje postate .
Iti dau id ul meu de yahoo mess :nickysweet4u .
Multam fain 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by gabrielle74

biluta dupa cum am spus vreau sa le cumpar un pachet de pampersi cand ne intalnim?

Cel mai probabil voi trimite pempi de la tine si ce am mai strans in acest wd. Am vb. cu mamica si o sa-l pun pe un autobuz ce merge la Pitesti si ea o sa-l astepte acolo SA VEDEM CARE sunt mai seriosi.
Eu mai procedam asa cu ani in urma cu rudele mele de la Valcea care imi trimiteau primavara capsuni cu galeata pe autobuz, dar erea o cursa locala. Spre Pitesti sunt ff multe curse, daca are cineva idee care sunt mai seriosi mi-ar fi de ajutor daca nu ma descurc eu la fata locului ( autogara militari).

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

ok .cum zici tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by biluta28

quote:
Originally posted by gabrielle74

Cel mai probabil voi trimite pempi de la tine si ce am mai strans in acest wd. Am vb. cu mamica si o sa-l pun pe un autobuz ce merge la Pitesti si ea o sa-l astepte acolo SA VEDEM CARE sunt mai seriosi.
Eu mai procedam asa cu ani in urma cu rudele mele de la Valcea care imi trimiteau primavara capsuni cu galeata pe autobuz, dar erea o cursa locala. Spre Pitesti sunt ff multe curse, daca are cineva idee care sunt mai seriosi mi-ar fi de ajutor daca nu ma descurc eu la fata locului ( autogara militari).

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Pune pe Lucky Tour - astia-s seriosi garantat!
Noi am trimis si bani,sume considerabile si pachete si n-au fost probleme, plus ca firma e din Mioveni!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Nici nu stiu cum sa incep...

Parintii mei au o vecina cu trei copii, doi baieti mari cam de 15 ani si o bebelusa de 5 luni, Ana Maria

Aceasta familie este f nevoiasa numai tatal munceste in constructii si pe timp de iarna cam greu sa gaseasca de lucru, dar cred ca se mai duce si cu ziua ...

Cind am fost la tara la parinti am facut un pachet cu lucrusoare de la fetita mea de 9 luni si am fost in vizita la Ana MAria... am gasit o fetita suparata, fara pampersi, cu pantalonasii uzi de pipi, in camera cam frigut, avea o singura jucarie de plastic pe care o stringea cu putere in minuta mica... Mi-au dat lacrimile de mila ei si am plecat glont sa ii cumpar citeva perechi de scutece...

Imaginea ei trista m-a urmarit toata saptamina si uite asa m-am hotarit sa scriu acest mesaj si sa va rog dak puteti sa o ajutati cu hainite, jucarii vechi, cosmetice pe care poate le-ati primit si nu le-ati folosit la bebeii vostri...poate un carucior vechi
Stiu ca sunt poate sute de copii in aceasta situatie dar va rog din suflet sa o ajutati pe Ana Maria !

Adresa ei este:
Albescu Veronica
Sat Poienarii Apostoli
Comuna Gorgota
Jud Prahova

Pt cine are drum prin zona si vrea sa o viziteze este f usor de ajuns din DN1 zona Potigrafu

Va multumesc anticipat!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput