Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Naty Blondy, ma bucur tare mult chiar ma gandeam la tine zilele astea. Sa fiti sanatoase si impliniri pe toate planurile pentru acest an!

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

ufffff ELLE SEB daca ai stii cata bataie de cap am acum,caci nu stiu cum sa fac,cu port bebeul in asa fel sa o pot tine pe Antonica mea sa vada lumea,adica invers decat e normal...eeeeeee avem o gramada de treaba...poate imi dai vre o sugestie..pupy SEBY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
N-am mai intrat in concediu pe aici, am fost ocupata cu Maria, dar acum revin cu forte proaspete. Am de dat un marsupiu, e bleu cu ratuste. L-am cumparat acum 2 ani pentru nepotelul meu, dar nu l-a folosit deloc, iar acum cumnata mea mi l-a dat inapoi ca sa-l foloseasca Maria, doar ca eu ii cumparasem deja Mariei marsupiu de cand eram gravida. Asa ca asta de la nepotelul meu e in plus. L-am spalat, arata bine, nu e de firma dar cred ca iti poti face treaba bine cu el. Daca are cineva nevoie (eventual acea mamica tanara care urma sa aiba un baietel in decembrie?!)

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Draga Naty, si al meu tot cu fata spre lume statea in port-bebe, cum il puneam cu fata spre mine nu mai vroia sa stea in el deloc. Deci: iti asezi port-bebeul pe tine, in mod normal, partea care este mai inaltata o pliezi in exterior si asezi bebelina cu fata spre lume, asa faceam si eu cu al meu si statea bine-mersi.
Imi pare rau daca ti-am dat batai de cap cu el.
Va pup!

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by gabrielle74

de care mamica zici? e povestea ei aici? da mi mai multe detalii.

emee se refera la mamica lui Antonio Andrei, biluta28 a scris de ei...

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

OK DANIELLA ,din spusele lui biluta unul din ei a murit ,haideti sa-l ajutam pe celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.g spune:

sunt relativ nou membru pe acest site, nu stiu cum se procedeaza...dar am hainute pentru bebe 0-3 luni (body-uri, salopete subtiri si groase), cateva biberoane noi, cateva paturici pe care cu mare drag le-as da cuiva care are nevoie de ele. probabil colet prin posta, le trimit imediat ce stiu adresa.

anca.g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

LauraNicole as dori sa stiu daca a ajuns la varul tau coletul de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by gabrielle74

OK DANIELLA ,din spusele lui biluta unul din ei a murit ,haideti sa-l ajutam pe celalalt.

Vezi ca-i confuzii Antonio e nou nascutul din Pitesti si nu are deaface cu cei doi gemeni care sunt din Bucuresti si care sunt veri lui Dorin si din care intradevar unul a murit.

Revenind la Antonio a m vb. cu mamica lui si a reusit sa-si stranga cateceva de la diverse mamici care i-au sarit in ajutor si se pare ca zilele acestea v-a veni si taticul in tara pentru cateva zile sa-l vada pe bebe, tot cei mai trebuie si isi permite cu greu sunt pampersi dar in rest se pare ca mom. e ok mai revin eu in functie de ce v-a mai avea nevoie. Ar dori sa-l boteze pe cel mic acum cat e si taticul in tara stitii cumva daca se poate boteza asa de repede? ( nu are nici macar 1 luna).

Cat despre Dorin si Verisorul lui ( geamanul ramas in viata, o sa intreb cum il cheama) voi lua legatura cu nasa lui Dorin si va voi spune de ce au nevoie.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by emee

Buna fetelor...

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum...Ilinca e din nou bolnavioara...Motivul pt. care va scriu e acele ca vreau sa ajut si eu acea mamica al carei sot e plecat in Rusia sau asa ceva...O sa-i donez si eu un pachet de pampers(cred ca nr 2 e bun avand in vedere ca s-a nascut in dec) si poate niste lapte daca nu-l alapteaza...

As vrea sa aflu si eu mai multe lucruri...Se poate?
Va multumesc mult!!!

Emee si BB Ilink

Sunt buni orice fel de pampersi cat despre laptic mom. il alapteaza natural sa vedem ce v-a fi mai incolo ce ai dori sa afli? intreaba-ma?

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput