Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

ok.Biluta spune ce anume are nevoie si fac sapaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

BILUTA, eu i-am dat pachetelul lui GABRIELLE, poate sa confirme si ea. Imi pare rau ca nu mai am, dar se mai aduna ele, ca bebei cresc repede.

Mergi la inceput

da asa e .l-am si dat bebeului chiar in aceea zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna, vreau si eu sa dau un carutz cuiva care are nevoie. e un model de la graco, pana la 3 ani, dar e bun si pt un bebe mic pt ca are si sac de iarna si pernute pe spate. noi l-am folosit in primele sase luni si atat. daca mai e nevoie de detalii, nici o problema.

Multumesc

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

ELLE SEB a ajuns port bebeul la noi.multumim mult de tot si ti uram un an nou cu bucurii si multa sanatate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by gabrielle74

ok.Biluta spune ce anume are nevoie si fac sapaturi.

O sa comunic indata ce mai iau legatura cu mamica sa vedem ce zice ea ca ar mai avea nevoie.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Consuma cineva lapte praf Lactovit? Am gasit pe alt forum niste anunturi ca se doneaza mai multe cutii. Rog raspuns urgent sau adresa de e-mail pe PM pt. a va trimite direct link-ul.

Editez: Am gasit deja doritor.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

ok.astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emee spune:

Buna fetelor...

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum...Ilinca e din nou bolnavioara...Motivul pt. care va scriu e acele ca vreau sa ajut si eu acea mamica al carei sot e plecat in Rusia sau asa ceva...O sa-i donez si eu un pachet de pampers(cred ca nr 2 e bun avand in vedere ca s-a nascut in dec) si poate niste lapte daca nu-l alapteaza...

As vrea sa aflu si eu mai multe lucruri...Se poate?
Va multumesc mult!!!

Emee si BB Ilink

Mergi la inceput

de care mamica zici? e povestea ei aici? da mi mai multe detalii.

Mergi la inceput