Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Draga Naty, mii de scuze, am umblat ieri pe la cateva oficii postale sa pun pachetul insa este o mare nebunie, foarte foarte aglomerat, nu l-am dat nimanui, daca ti l-am promis e promis. Sper sa reusesc sa-l pun azi si te anunt imediat. Inca o data scuze ca nu am reusit sa-l pun pana acum. Te pup si eu!
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sarbatori fericite si voua. Naty Blondy, ma bucur ca a ajuns pachetul. Pe masura ce mai adun, mai trimit.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emee spune:

Buna fetelor....

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum pt ca am fost un pic mai ocupata....Am reusit in sfarsit sa aflu cum se numeste mamica si bebelusa care cu ajutorl vostru le-am putut ajuta...Pe mamica o cheama Elena iar pe fetita Elina...scuze ca a durat atat de mult...si multumesc inca o data...

Emee si BB Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty

Apel umanitar de suflet:
Vin in fata dumneavostra,a tuturor celor care sunteti dispuse sa Ajutati..Numai ca ajutorul de data asta este pentru o doamna in varsta si nu pentru copii cum ne-am obisnuit.
Este vorba despre o vecina de a mea care locuieste singura si nu mai are pe nimeni care sa ii poarte de grija,in afara de mama si inca vreo 2 vecine,care ii mai duc in limita posibilitatiilor cate ceva de mancare, i sunt alaturi cu o vorba buna..Este o doamna in varsta de 60 si ceva,nu stiu exact,care ,asa cum v-am spus nu mai are pe nimeni..Care este ajutorul pentru care apelez la dumneavostra?Bucuria cea mai mare si care ar ajuta-o intr-o anumita masura sa mai uite de singuratate ar fi un televizor!
Mai ales acum ca avenit frigul afara si nu se mai poate deplasa ca vara,sa isi mai petreaca din timp in parcul din apropierea casei.Dansa nu stie de surpriza ,care,cu ajutorul dumneavoastra si a Bunului Dumnezeu vom reusi sa i-o facem pana de Craciun!
Asadar,apelez la dumnezvoastra ,cele care aveti si nu va mai trebuie ,un televizor in stare "buna" pentru a mai bucura un suflet,de data asta trecuta de varsta a III a!
Cu speranta ca voi primi un raspuns afirmativ,Va mulumesc anticipat!
[cine doreste si poate,ii voi da adresa dansei si sa il daruiasca personal,ca sa nu existe dubii!]

poze[blue]->[blue]

mamy_taty, ti-am raspuns la PM. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ce fel de lapte praf trebuie pentru tripletele de 1 luna din Prahova? Le foloseste Vitalact-ul?

LauraNicole, zilele astea pun la posta salopeta pentru Florentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Ralcat a ajuns astazi pachetele trimise de tine.Ai un suflet bun.
LauraNicol multumesc si tie pentru contributie.

Am trimis astazi pachetele catre tine LauraNicol.Sa ma anunti cand ajung.

Dragostea sa domeasca in inimile tuturor oamenilor de bine!

poze cu familia mea
Daca vrei curcubeul,atunci trebuie sa te obisnuesti cu ploaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cu multa multa placere .Caut cutie mare si-ti mai trimit .Sper maine .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

LauraNicole am pus ieri coletul pentru Florentina la posta, si cateva rochite pentru 1 an pentru la vara - daca ea e mai micuta sigur ii vor veni.

DanielaC te rog sa stergi la mine din lista salopeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Daniela, pampersii au plecat spre triplete. (a trecut Nasa lor si i-a luat personal)

Rog sters din lista. Multumesc.

Un fericit va doresc!

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simogeo spune:

Bebelusul meu are 2 luni si as vrea sa gasesc un bebelus (baietel) care se va naste in curand (sfarsit de decembrie - ianuarie) pentru a-i da treptat toate hainutele si jucariile. Pana acum, am cateva body-uri, salopete, sosete, pantalonasi, caciulite, etc. Chiar si o cadita si un set de cosmetice ...

Va rog mult sa-mi spuneti cum sa fac pentru ca este prima mea participare pe acest forum (tocmai pentru ca ma interesa subiectul).

Mergi la inceput