Pentru copii - (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna ziua !

Va rog sa stergeti tarcul din lista - il va lua in weekend Gabriela .

Laura scuze ca nu am dat nici un semn de viata - trebuie sa mai dau o raita prin hainute ! Pana la sfarsitul saptamanii sun neaparat !

Daca e vreun bb din Dr. Taberei - existent sau viitor - as vrea sa am grija de el - nu cu ce se strange pe site ci sa-mi fie ca un al 3-lea copil . Nu ca as avea cine stie ce posibilitati , dar cred ca strictul necesar i-l pot asigura .

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by nefertari

Laura scuze ca nu am dat nici un semn de viata - trebuie sa mai dau o raita prin hainute ! Pana la sfarsitul saptamanii sun neaparat !

Daca e vreun bb din Dr. Taberei - existent sau viitor - as vrea sa am grija de el - nu cu ce se strange pe site ci sa-mi fie ca un al 3-lea copil . Nu ca as avea cine stie ce posibilitati , dar cred ca strictul necesar i-l pot asigura .

Va pup !

Nu-i nimica .Ai tu timp cand o fi !

M-ai impresionat sincer ! Te felicit pentru initiativa !

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena balcan spune:

Multumesc mult Gabrielle 74, ai un suflet mare, Dumnezeu sa te rasplateasca!
Multumesc pentru adresa tripletelor din Prahova, Bb Ralukutza! Cat de curand le trimit pampersi micuti si ceva hainute care mi-au ramas de la copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

gata! am trimis pachetele,astept confirmarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Va salut pe toate si salut aceasta initiativa umanitara!
Am de dat un port-bebe nou folosit foarte putin, cateva hainutze pentru 1 an.
LauraNicole, mai ai nevoie de compleul acela de care scriai pe primele pagini? Am unul nou-noutz, nepurtat absolut deloc, culoare albastru, de fash, cu blanitza alba la gluga, gros, de iarna. Daca nu il vrei poate gasim cui sa-l dam, e cam pentru 2 ani, destul de marishor.
Daca mai gasesc cate ceva va anuntz!
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Laura, vad ca mamica pe care o astept sa mai aduca si ea niste hainutze mai intarzie un pic. Eu intre timp am mai facut rost de niste hainute si pentru Maria nu doar pentru Adrian Alexandru.
E ok pentru tine daca pun pachetul pe 18?

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elle_seb

Va salut pe toate si salut aceasta initiativa umanitara!
Am de dat un port-bebe nou folosit foarte putin, cateva hainutze pentru 1 an.
LauraNicole, mai ai nevoie de compleul acela de care scriai pe primele pagini? Am unul nou-noutz, nepurtat absolut deloc, culoare albastru, de fash, cu blanitza alba la gluga, gros, de iarna. Daca nu il vrei poate gasim cui sa-l dam, e cam pentru 2 ani, destul de marishor.
Daca mai gasesc cate ceva va anuntz!
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Sigur , Elle !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralcat

Laura, vad ca mamica pe care o astept sa mai aduca si ea niste hainutze mai intarzie un pic. Eu intre timp am mai facut rost de niste hainute si pentru Maria nu doar pentru Adrian Alexandru.
E ok pentru tine daca pun pachetul pe 18?

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

E mai mult decat perfect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Hainutele de la Gripo,au ajuns la destinatie adica la Andreea ,fetita Rodicai.Momentan este asigurata pt 2 luni,deci atentia mi-o voi intrepta catre bb care se va naste luna asta cam peste 2-3 saptamani si catre bb care se va naste in februarie.

Pt ca locuieste intr-o garsoniera conf 3 ,si conditiile sunt asa cum sunt m-am gandit ca pampersii sunt mai mult decat bine veniti.ma refer la RODICA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

salut fetelor. am spus ca am si eu hainute si incaltaminte si ca le dau cu draga inima dar nu stiu cui .
si mai am si o cadita de baie [ baby care].
Nu am timp sa trimit prin posta asa ca cel mai bine ar fi sa le dau cuiva in bucuresti.
o seara buna

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput