Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 21
Luna75 spune:
Rodica,imi pare rau pentru
.Sper sa te mobilizeze.Daca nu ma insel tu esti ceea care are o dieta personalizata de la un dr.nutritionist.Mult curaj si nu te lasa !
Madalina,daca slabesti 2 kg.vei primi
- insemnand ca ti-ai atins tinta propusa.
M-am mandrit si eu o perioada cu
,dupa care am mi-am stabilit o noua tinta,dar la care nu prea reusesc sa ajung,cu toate ca nu e deloc imposibila.Poate in 2007,ca anul asta nu mai energie pentru diete.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Rodica spune:
Da luna, ai dreptate, dar n-am mai respectat-o de trei saptamani, adica de la tortul lui Mihai (7ani) si ....se cunoaste!
Punct si de la capat!
Luna75 spune:
Rodica,lasa ca ne unim si ... la anul.In mod sigur cu mai mult succes.
ancadragoman spune:
Am intrat si eu sa pupacesc ambitiosele mele.........
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
silvi_2005 spune:
Luna am
cand ti-am citit abaterile, e ok si daca calcam stramb cateodata atat timp cata vem grija ce mai mancam in ziua respectiva, pana la urma numarul de kcalorii conteaza,
.Si eu m-am gratulat ieri cu o jumatete de pizza mica si un pahar de bere
dar am avut grija sa nu mai mananc altceva, am mai papat doar niste fructe.
Azi am facut o ciorbita de vitel cu toate legumele posibile, mai putin cartof si zilele urmatoare la pranz voi inlocui salatele cu o supa.
Va multumesc tutror pentru raspunsurile legate de canare, eu voi ramane la cel mecanic, macar imi aata aceesi gretutate daca ma cantaresc de trei ori in 2 minute
, pupici la toata lumea si grija maine ca vine raportul luni
Silvi si bebe Alain
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Luna75 spune:
silvi,sa stii ca nici nu ma suparam din cauza dulciurilor daca le mancam pentru foame sau muream de pofta pentru ele.Ma deranjeaza ca le-am mancat doar asa...fara un motiv
Daca as scapa de impulsul de a manca fara sens din cand in cand as face un mare pas inainte.
Azi sigur nu va fi mare activitate in zona,deci va astept maine dimineata la raport.
ellej,ce mai faci.Cum merge dieta? Nu ai trecut de mult pe la noi.
Moira spune:
Buna fetelor,
Dupa doua saptamani de dieta, am reusit si eu sa dau jos 1 kg si sper sa nu il pun la loc, dupa cat de greu am scapat de el. Problema este ca mi-a fost foarte rau (dureri de cap, greata, tahicardie, extrasistole) si ma gandesc sa nu fie si din cauza regimului de slabit, coroborat cu conditiile meteo si de presiune din Belgia.
Cu toate astea, nu ma las, doar modific un pic planul de bataie, adica o sa tin un regim combinat: proteine (carne, peste, oua) si foarte multe legume si fructe.
In legatura cu dulciurile, uneori sunt bune (nu numai ca gust, ci si ca proprietati), mai ales pentru cele ce fac hipoglicemie. Nu e asa un capat de tara sa mai scapam cate ceva in regim, uneoi si corpul "ne cere" ce are nevoie.
Va pup si spor in toate.
Moira
danitin spune:
Salut! A iesit super, am reusit sa strangem in jur de 600 de milioane. Pt local e nemaipomenit. Plus ca atat am alergat si m-amn agitat pe acolo, si n-am avut timp sa mananc toata ziua nimic incat am dat jos 2 kg. AM 70!!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Madachan spune:
Am pierdut ditamai mesajul ca nu eram logata

.
Ma oftic ca am uitat sa-mi cumpar cantar electonic.Nu ma mai duc pana la anul duminica la cumparaturi.Super aglomeratie,copilul ma innebunea ca vrea una alta asa ca am uitat de cantar. Trebuie sa-mi iau ca am mai avut si-n alte dati 49kg,dar talia era mult mai subtirica,de aceea cred ca am mai mult.Sau asa raman dupa sarcina cu ditamai ,,talioiul,,????
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Madachan spune:
DANITIN, felicitari pt. cele 2 kg pierdute dar si pt. banii stransi!!!
MOIRA, 1 kg in doua sapt. cam putin,dar sigur nu se mai intoarce.
LUNA,ma prezint maine la raport ,dar cred ca n-o sa am ce raporta.
Aseara m-am delectat cu o cana mareeee de vin fiert cu zahar si scortioara

.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->