Ma confrunt cu o problema destul de neplacuta. In baie, si la chiuveta si la cada, apa se scurge tot mai greu, semn ca tevile incep sa se infunde. Am vazut in magazine prafuri de desfundat, de la Peak, sau de la Mr.Muscolo, care spun ca nu ataca tevile, nici macar pe cele de plastic.
A folosit cineva pana acum aceste produse? Sunt bune de ceva, sau te alegi doar cu tevile sparte si inundatie la vecinul de dedesubt dupa ce le folosesti?
Multumesc
Eu am folosit de foarte mult timp mr muscolo si pana acum nu am avut probleme.E si foarte eficace, mai ales la bucatarie, unde se infunda aproape in fiecare luna in mod iremediabil teava.
Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul
Multumesc mult de tot, cu intarziere pentru ca initial postasem mesajul in alta parte, din greseala, si nu l-am vazut mutat aici.
Eu am folosit Mr Muscolo granule dar nu a fost foarte bun. E mai bun Mr Muscolo gel. Chiar aseara am folosit si e ok. Mama il foloseste de mai multi ani si e ok si la ea.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Sanziana, foarte buna observatia ta, asa ca revin asupra primei mele postari:am folosit si gel si granule si la mine au fost eficace ambele
Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul
Eu am cumparat si Peak si mr Muscolo si mi s-a parut mai bun Peak-ul cu dizolvare in apa calda, ca mai este unul si cu apa rece, dar din ala nu am cumparat.
Dana
Poze
Fetelor am ajuns in alt subiect dar esentialul e acelas:desfundatul tevilor - OTZETUL.Turnati cu incredere.Eu am citit un alt subiect cu cateva minute mai inainte si ma intorceam sa-i multumesc fetei care a descoperit si ne-a spus si noua.Am folosit si mr musculo dar e palid pe langa mioriticul otzet.