Mamici de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
marinar spune:
Haricleea, Ylilimic naspa rau situoatiile prin care ati trecut. nici mie nu-mi plac multe chestii la soacra-mea, ca socrul e un dulce, dar cred ca ar trebui sa fiu fericita ca nu trec prin ce treceti voi. offf
Marina
32+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Helenutza23 spune:
Oana LA MULTI ANI! iti doresc sa ai parte de muulta sanatate si sa duci sarcina la 40 sapt dupa care sa se iveasca minunea de care sa va bucurati mereu! 
Messa yamiiiiiii... parol ca fac si eu! 
fetelor, aseara am experimentat vreo 3-4 ore de contractii ne dureroase, ce-i drept. ne-am speriat groaznic! ![]()
azi am fost la medic si mi-a zis ca totul e in regula (Doamne ajuta!) si ca de acum pot sa mai am contractii de genul asta. bine, si pana acum aveam, mi se mai intarea burta, dar stiam ca nu e porob. dar sa dureze cateva ore ???
am dormit decat o ora jumate in fund, ca daca ma intindeam incepeau din nou
..voi ati patit asa ceva? off, ce frica am tras.... nu ma gandeam decat ca e prea mic, prea mic.....
oricum totul e bine cand se termina cu bine....
mi-a dat tratament: o saptamana de gynipral, aspenter (pana cu 2 sapt inainte de nastere) si zinnat (5 zile, asta pt proteina c reactiva, ca cica e o inflamatie pe undeva). sincera sa fiu, am unele dubii cu privire la zinnat asta dar cred ca o sa il iau pana la urma. si nici cu aspenter nu ma inpac, pe asta chiar nu cred ca il voi lua... nu-i vorba, am incredere in medicul meu dar eu am o prob cu medicamentele
...
28+
oana_bucur spune:
Helenutza multumesc frumos.
Intariri puternice de burta eu le am in permanenta din luna a 4-a. De atunci iau si continuu gynipral. Si intaririle astea sunt tot contractii...tu cum le-ai simtit? Stiu si eu de la doctorelul meu ca daca nu sunt dureroase nu ridica probleme in principiu.
Tu le simteai la nivelul colului uterin ca si cum s-ar strange...sau se intarea in josul burticii?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
maria_irina spune:
buna mamici! am reusit sa va citesc printre picaturi.....imi pare rau ca nu pot sa tin pasul cu voi dar nu am internet dar incerc sa va citesc cat de des pot.
am vazut ca au aparut si primii bebelusi de la noi.FELICITARI FLAVIA SI SA TI CREASCA FETITELE SANATOASE SI FRUMOASE!!
eu sunt bine, ma chinuie raceala si o usoara durere de cap care apare si dispare in functie de temperatura de afara. am si eu o intrebare. azi mi am luat tensiunea dar eu nu am nici cea mai vaga idee daca e prea mare. imi puteti spune, va rog, cam la ce valori se considera a fi mare tensiunea? in rest bebelina mea e bine si asta e cel mai important. ma enerveaza raceala asat ca nu mi mai trece de o saptamana. sper sa nu mi afecteze printesica. febra nu am dar imi curge nasul si tusesc.alte vesti.....mi am pregatit totul pt fetita mai trebuie sa cumpar pampersi si gata. am primit un carucior care e vechi si nu mi place deloc(cel putin e in stare buna) dar s a oferit tati sa cumpere carucior si ce i mai trebuie( asa s a exprimat).
si inca ceva....am cumparat pt fetita samponul, gel de dus, crema de corp si pt fundulet de la mustela. ce ar trebui sa mai cumpar? trebuie sa mai cumpar ser fiziologic si ce altceva?
va pup si nu fiti suparate ca va scriu asa de rar..sarcini usoare si mult curaj....mai avem putin, putin....
irina 34+
MARIA-ANASTASIA
nadiutapm spune:
buna frumoasele,
i-mi cer scuze ca v-am indus in eroare, maine e ziua Oanei dar eu cum sunt uituca... am zis sai zic de astazi maine nu stiu daca apuc...
scuze de incurcareala.
ma iertati???

nadiutapm
28+ 
burtica
sraluca spune:
Oana_bucur LA MULTI ANI!!!

HARICLEEA cam ce voiam sa iti spun mi-au luat-o Liuda si Ylimic inainte. Deci nr 1 schimba yala si nr 2 ai putea cand apar sa te gaseasca dezbracata
. Eu nu inteleg in primul rand cum de au chei, si chiar daca au chei ..... nu ar trebui sa te anunte daca pot sa vina. Si eu lasasem un rand de chei la ai mei pt situatii de urgenta dar nu am avut niciodata surprize din astea. E rau cand sotul nu e pe aceeasi lungime de unda, si de fapt ar trebui el sa impuna chestiile astea.
Bine eu sunt putin nebuna si eram in stare sa le zic sa se care ca am treaba, sau pur si simplu nu am chef de ei. Intr-o forma mai frumoasa: "voi alta treaba nu aveti?"
Stiu ca ti-au spus sa fii diplomata dar uneori diplomatia asta e degeaba ca unii nu pricep.Stii vorba aia cu bate..(nu mai stiu ce) sa priceapa iapa. Data viitoare cand vin, mananca, zi-le ca nu ai si pt ei ca au venit neanuntati, si aseaza-te cu picioarele in sus la tv, vezi-ti de treaba ta acre sa nu aiba legatura cu ei. stiu ca e putina nesimteala dar uneori de asta e nevoie. A doua oara probabil ca nu mai vin asa netam-nisam. A si cu soomnul: nu poti sa dormi cu straini in casa
.
Si daca nu si nu: i-a mai lasati-ma in pace ca m-am saturat de voi!!!
Nu esti in stare dar o sa fii in curand cand nu o sa mai poti.
In definitiv e casa ta, intimitatea ta.
Succes
sraluca
33+
oana_bucur spune:
Nadiutzapm...stai linistita...data exacta nu-mi conteaza prea mult. Si uitasem ...mie imi plac slavii.
Sraluca multumesc mult.
Pentru cine este interesata acum pe TVR2 este "scoala parintilor" in varianta britanica. ...copii care tipa si parinti care invata cum sa-i potoleasca...printre altele...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
Helenutza23 spune:
Oana imi place si mie emisiunea aia si cand o prind ma uit cu interes. si acum am vazut vreo 15 min. in leg cu contractiile, nu stiu cum sa iti descriu. pur si simplu simteam toata burtica intarita. adevarat ca de jos in sus parca era senzatia. imi strangea si vezica, asta era senzatia.
maria_irina ma bucur ca puiul e bine. tensiunea ta e buna dar cam la limita superioara din cate ma pricep eu. poate erai un pic obosita. monitorizeaz-o, dar cred ca esti ok.
Liuda drum bun spre capitala!
28+
nadiutapm spune:
mai fetelor eu niciodata n-o sa inteleg oamenii gen socri cu probleme, oameni educati si nu stiu sa se poarte , ai mei sunt niste tarani la propriu nu au nici o scoala au stiut doar sa munceasca toata viata lor dar cand mergem acasa, mama in casa ei bate la usa si ne intreaba daca poate sa intre in camera sau ne striga de prin curte "mama, vin si eu pe la voi", soacramea la fel, i-mi pare rau pt fetele cu problema socrilor eu pot sa ma consider o norocoasa dar cum au zis si fetele trebuie sa va impuneti.
va dau exemplu parintii sotului sunt divortati de mult timp fiecare cu familia lui, o data in vizita la socru mare mama vitrega nu stiu ce mi-a zis i-am retezat-o repede daca nu-i convine plec si nu mai vin pe la ei si de atunci au zis ca sunt a dracului dar nici ca mi-a pasat, si nu au mai comentat.
va pup fetelor si mult curaj
nadiutapm
28+ 
burtica