Aspirante optimiste > 20 ani (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu de luna asta mi-am cumparat teste de ovulatie digital Clear Blue, sunt 7 in cutie.
Tot la ei pe site am gasit un tabel unde scrie, in functie de cat de lung este CM, din ce zi trebuie sa incepi sa folosesti aceste teste, pentru a urmari ovulatia.
Desi la mine scria ca trebuie din Z10, am facut exact asa, primul test s-a pozitivat abia a 4-a zi, adica Z13.
Cred ca decat sa va chinuiti atat cu TB, este mult mai simplu si mai la indemana sa folositi teste de ovulatie, ptr ca atunci stiti sigur daca ovulati sau nu.
Si e important sa fie facute aceste teste zilnic, din prima zi de fertilitate scazuta, probabil de-aia sunt si 7 in pachet, ptr ca e clar ca se folosesc aproape toate.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor

Mey, ce mai stiti de Rox, ca am cam ramas in urma cu ce s-a mai scris

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici pupici.
La Rox se pare ca este o dereglare hormonala din pacate.
Tu ce faci?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

rox e cam cazuta psihic...
din pacate nu-i bebe..ci se pare o dereglare hormonala..

am fost samb la dr si mi-a dat duphaston 5 zile..
asa ca acum astept sa vina cm.

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Rox imi pare rau! Dar cum sa fii cazuta psihic???? Nu ai voie! Trebuie sa fii cat mai sanatoasa, din toate punctele de vedere, ca sa se prinda bebicul cat mai repede

Anca sar'na pt raspuns. Io nush ce sa mai zic de mine! De ieri am inceput sa sangerez si azi curge chiar tare si inchis la culoare. Acu' nedumerirea mea e ca nu stiu daca o fi CM-ul sau nu Am 21 de zile de la chiuretaj si dr cam atat mi-a zis ca va trece pana la CM, dar la chiuretajele trecute mi-a venit CM abia dupa 6 sapt. Si dupa sangerarea de acu 1 si 1/2 sapt nu mai sunt asa sigura ca e ciclu, intelegi? Pisici! Ce ma enerveaza nesiguranta asta!

Poze Laura

Mergi la inceput

Pai si nu ai cum sa stii daca este CM sau nu?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Habar nu am !!! Poate daca as merge la ctrl s-ar vedea ceva la eco? Ar putea sa-si dea seama?

Poze Laura

Mergi la inceput

Pai eu cred ca da ,ptr ca eu cand am avut intarzierea a vazut la eco ca trebuie sa vina.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

mercic! Poate ma duc e seara, cand ies de la scoala! AM fugit la servici! Paaaaaa!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Nana, testele de ovulatie sunt foarte bune sa-ti spuna ca nivelul de LH este maxim si in urmatoarele 12, 24 ore ar trebui sa se produca ovulatia dar nu iti confirma faptul ca ai ovulat. Doar cresterea sustinuta a tb si dozajul progesteronului iti pot spune cu certitudine daca ai ovulat. Graficul de temperaturi iti poate spune si daca ai un defect de faza luteala; o faza luteala prea scurta impiedica implantarea. Deci, este foarte utila masurarea tb.

Gabi

Mergi la inceput