Leg perfector....

Leg perfector.... | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

... de la Avon - a folosit cineva? Are vreun efect vizibil?....

Eu doar ce mi`am luat azi un tub. Am facut o baie si m`am dat cu el. M`a socat culoarea.... si faptul ca pe flacon scrie ca poate pata hainele. In rest, astept rezultate.

Ah, si pe flacon scrie ca se foloseste zilnic pe maini si pe picioare. ai daca e LEG prefector, ce treaba au mainile?... Intreb si eu!....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Initial creeata de Iubika

Ah, si pe flacon scrie ca se foloseste zilnic pe maini si pe picioare. ai daca e LEG prefector, ce treaba au mainile?... Intreb si eu!....

Pentru a nu se creea o discrepanta intre maini si picioare-crema are in compozitie si autobronzant.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:

Pentru a nu se creea o discrepanta intre maini si picioare-crema are in compozitie si autobronzant.

Thanks! Sa inteleg ca ai folosit? Ceva pareri, impresii?

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:

Te-a socat culoarea? Dar ce culoarea are..doar nu o fi foarte inchis?? Ca in catalog zicea ca doar nuanteaza usor...intreb pentru ca si eu vroiam sa imi iau...

Mergi la inceput

Nu mi-am dat cu parerea deoarece nu am avut ocazia sa folosesc inca crema,am citit doar prospectul. Am primit crema cadou cumparand alte trei produse din gama slimming-pentru modelarea corpului.
Astept sa folosesc crema dupa ce ma bronzez putin,deci urmaresc si eu cu interes subiectul.

Mergi la inceput

quote:

... de la Avon - a folosit cineva? Are vreun efect vizibil?....

Eu doar ce mi`am luat azi un tub. Am facut o baie si m`am dat cu el. M`a socat culoarea.... si faptul ca pe flacon scrie ca poate pata hainele. In rest, astept rezultate.

Sper ca ...pozitive- eu am inceput sa folosesc de vreo 3-4 zile,in ceea ce priveste colorarea nu ma pot pronunta deoarece merg si la plaja-insa am observat ca am pielea mai catifelata si stralucitoare-poate chiar prea sclipitoare la o privire mai atenta

Mergi la inceput