35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Cum am slabit nici eu nu stiu, deobicei dupa craciun ma faceam pepene, dar anul asta am scapat.Am mai patit asa odata in dominican republic unde era bufet mancare cacalau si cand vad atita mncare imi vine sa vomit si nu am pofta , sunt deja satula de la miros si toate cele.In alti ani era mama aici si ea facea toate preparatele culinare iar eu o ajutam sa le maninc numai, anul acesta a trebuit sa fac eu si sora mea si nepoata ,dupa ce am facut o galeata de salata de beouf, 200 de sarmale si 5 platouri de piftie nu prea mai mi-a trebuit nimic sa maninc .Cozonac am facut dupa retetele voastre si cica a fost demential,eu nici macar nu am avut puterea sa il gust.
Acum ca vad ca se poate imi da putere sa mai incerc sa scap de inca 2kg macar ca tare bine mi-ar prinde . Astept sa vad daca o aduce fimiu pe gagica pe la noi ca mi-a promis ca iese ea la alergari cu mine .Acum mai naspa fara servici va da-ti seama ca stau in casa si kg se acumuleaza macar sa alerg putin sa ramin la fel sa numai pun pe mine,sau ma apuc iar de gatit ca nebuna si numai maninc nimic o saptamina ca sunt satula de la miros.
Olgutza felicitari pt premiul de la dove sa ne scri si noua ce ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Lemoni daca nu-mi ziceai pe bune daca stiam. Merci

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Brendutza, multumesc! Numai bine si tot ce-ti doresti!N-ai "scapat" de mine nici aici Cam rar intru de la un timp.In alta ordine de idei,vad ca fata ta se face tot mai frumoasa

Cricor,multumesc la fel! O, in restul anotimpurilor nu fac asa ceva, acum cand e un pic ai rece e mai greu, altfel e absolut superb,Brendutza a vazut poze, stam intr-un orasel mic aproape de Barrie, daca ai auzit de el,ca e mai mare, in zona Georgian Bay.Toata vara si toamna ne-am plimbat - cu si fara masina mai ales-Am fost si la Toronto la prieteni. Dar de la noi la Toronto sunt cam 130 de km asa ca nu venim prea des.Dar imi place mult orasul, ar fi si mai multe oportunitati insa momentan ne bucuram de linistea si peisajele din zona.
De Revelion am stat acasa, stii tu de la Sezatoare de ce Azi a depus sotul bani in contul cu pricina.Sa vezi ce chestie: sotul fetei care a murit are doua surori si de asemnea le-au murit sotii, uneia de doua ori si mamei lui la fel i s-a intamplat( tatal lui a cazut de pe o schela)E terminat,erau prieteni din clasa a VIII-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Poze cu imagini din zona unde locuim .Trebuie dat click pe ficare album.

http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/

Brenda, am mai adaugat un album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Fetele,haideti la un nou capitol,il gasiti aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91408

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput