35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gabi, ai ales foarte bine si te felicit pentru asta.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mai fetelor stiam eu ca voi ganditi ca mine ca nu degeaba avem noi clubul nostru aici format.Eu m-am desteptat mai tirziu dar na mai bine mai tirziu decat nicodata.
Oricum lozinca mea o stiti suntem frumoase, destepte si mai ales modeste!
aveti grija de voi sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetelor,

De mult va tot citesc, tot ziceam sa scriu si eu aici, ca poate mi se ridica moralul in mod miraculos, dar am tot amanat. Sambata am facut 36 de ani, n-am apucat sa fiu deprimata ca a fost copilul bolnav (streptococ in gat) si am stat prin sali de asteptare, dar acum (ca-i copilul mai bine)asa o depresie ma incearca ....Nici nu stiu de ce sunt deprimata, ca am tot vrut al doilea copil dar n-a fost sa fie (si acum sotul refuza din motive de varsta si nu numai), ca trece viata pe langa noi ocupati cu serviciile si ocupata sa-mi jelesc rudele prietenii din Romania pe care-i vad atat de rar, ca am ajuns la varsta asta si am dezamagiri vis-a vis de prieteni cum n-am avut nici in liceu, nici eu nu stiu.

Orisicum, va salut pe toate si va invidiez (in sensul bun, stiti voi) veselia.

Corina

Mergi la inceput

Cricor bine ai venit la noi. La multi ani si sa fi sanatoasa si fericita.Cam pe toata lumea incearca boala in canada dupa cate vad eu ,e un virus ceva ,baitelul lui Olga , al meu abia azi s-a dus la scoala ca era mai bine si trebuia sa mearga in ski trip, astazi sunt eu am niste frisoane si as dormita toata ziua dar nu pot pt ca sunt la servici.Ma doftaricesc si eu cum pot si sper sa-mi treaca pana vineri ca am o gramada de treaba ,sarmale ,piftie si multe altele .Voi avea eu ajutoare dar trebuie sa fiu 100% sanatoasa pt ca voi fi gazda.
Nu iti mai face suflet rau din cauza prieteniilor avem nevoie de qualitate nu de cantitate .
Ai grija de tine si sa-ti traiasca micutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

'na seara......

Moamaaaaaa,ba taceti toate in cor,ba vorbiti de nu va mai opreste nimeni....zilele trecute era o liniste de-mi auzeam gindurile,pe aici....acu'....nu mai fac fata s ava citesc,zau asa.

Mey,fetelor,ce sa zic? ocmai se lua vacanta si de la dansurile Dianei si pina pe 8 ianuarie am liniste.
De pe 25 pina pe 5 stau si io acasa si sper sa ma refac....

In rest.....am o fata taaaaare frumoasa,am fost tare mindra de ea azi,cum fac rost de niste poze,va anunt!

Pup toata gashca,bre!
Ca tare sinteti de nota 20!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

cricor. Bine ai venit printre noi. Sanatate multa puiului tau.
Dana, si tie la fel pentru fetele tale.

Fetelor, mie nunta asta mi-a scos peri albi (pe care trebuie sa mii vocsesc azi ). Am fost azi sa ne terminam ultimile cumparaturi - adica pantofi pentru mine si sot, inca niste chestiute mici pentru fete... Miine mi-am luat liber de la serviciu asa ca stau acasa si ma fac "mumoasa", ma duc la coafor... Fetele sint in vacanta asa ca o sa stam toate trei gagicile acasa. Sotul se duce la munca, ca deh, cineva trebuie sa munceasca in casa asta, nu?

Am pus niste poze mai noi de la serbarile de Hanuka aici.

Mergi la inceput

Distractie placuta la nunta Silvana si sper ca ti-ai cumparat pantofi confortabili sa dansezi si pt mine ca tare imi e dor de o nunta, ultima la care am fost in ro acum 5 ani mi-a last un gust amar si anume cum toata lumea era vesela si distractia era in toi intra un tip fura o geanta sau doua dupa masa si o taie, BMW il astepta in fatza restauruntului cand a intrat toti credeau ca o fi vre-un patron ceva si nimeni nu sa sesizat, va da-ti seama ca aproape s-a spart nunta ,cheile si buletinele erau in geanta hotul se putea duce direc la adresa sa mai fure cate ceva si de prin casa, darul de nunta la fel a disparut si tot asa.Cred ca atunci pt prima data am realizat ca eu sunt tare fericita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Lemoni, te cred si eu ca te-a scirbit episodul asta.
Stii, aici fiind o tara cu multi emigranti, glumele sint impartite si pe nationalitati. Si in bancurile astea unii sint zgirgiti, altii sint prosti, altii sint tupeisti... ma rog, si romanii sint ... hoti. Si asa ma intristeaza chestia asta, mai ales ca stiu ca este adevarat intr-o buna masura...

Sper sa nu se fi suparat nimeni pe mine, dar eu asa simt. Din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata fetelor !

Tocmai imi beau cafeaua in fata calculatorului si o tot lungesc asa... fiindca atunci cand s-o termina trebuie sa ma apuc de treaba.

In plus azi trebuie sa termin de facut cumparaturile pentru cadourile de Craciun. Stau rau la capitolele inspiratie si finante, asa ca e greu sa obtin rezultatele pe care mi le-as dori.

Cricor, pai "la multi ani" cat mai frumosi. Sanatate puiului !

Silvana, distractie placuta la nunta.
Am vazut pozele. Ai 2 fete SU-PER-BE!

Brenda, gata. De-acum ar trebui sa te relaxezi, sa te gandesti la sarbatori si poate te vei simti mai bine .

Aseara mi-am luat si eu vopsea de par. De cateva luni mi-au aparut si mie fire albe si vreau sa le acopar cumva, nu?
Dar ametita de mine am citit pe cutie "castaniu inchis" (fiindca asa-mi doream). Ei bine, scrie clar-clar "castaniu deschis" dar am observat abia acasa. Acum, asa ma fac. Vom vedea ce-o sa iasa.

O zi buna va doresc si spor in tot ce v-ati propus!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Bine ca-mi aduserati aminte,ca la 12 am programare sa ma tund un pic......

Dupa care merg sa iau biletele de tren,ca de reve plec la alma......iuhuuuuu!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput