35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ma eu sunt ok, supravietuiesc. Cu bebe asta al meu trag deja de o saptamana. Am avut week end cu febra 40 de m-a terminat. Are congestie pulmonara, e pe antibiotic de 5 zile si ma tot intreb de ce inca tuseste asa rau.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by ralcat

Laura, baga repede o dusca, are multe efecte pozitive - te lasa durerea, casa pare mai curata, creste moralul si cheful de somn .
Zic de tine si ma gandesc ca mi-ar prinde tare bine si mie una sa pic lata si sa nu ma mai gandesc la nimic. Doar sa astept sa treaca anul asta ca tare m-am saturat de el, a fost cel mai prost an al vietii mele. Sper ca urmatorul sa fie mai usor de suportat ca daca e ca asta ma vedeti la balamuc, sectia agitati, veniti cu portocale

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

M-am distrat!Sa stii ca io o sa trec pe la tine,iti aduc praline .
Daaaa,si eu abia astept sa se schimbe anul,2006 m-a enervat destul.Pacat ca la mine nu merge emoticonul cu "nervozata".

Fetele,
Eu am scris aici pe la inceputul subiectului,m-ati primit,nu-i asa ?
De citit,o fac in fiecare seara insa is lenesa la scris.Eu am 34 deci cu putin inaintea inceputului declinului dar practic is cam declinata de vreo 2 ani.Si cind ma gindesc ca mai vreau sa vina barza ...

Seara faina,ma duc in parcare!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Poi Silvana sti treaba aia ca pe mine m-a scarpinat de mica.
Da-mi doamne mintea dupa urma.Da nu imi pare rau ca nu cred ca acum as mai fi avut rabdarea necesara deja la al doilea am cedat si eram inca tanara 26 ,noroc su sotiorul ca l-a apucat pe el calmul si uite asa a trecut timpul si acum au ajuns aproape de insurat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Alina, mamaaaaa, barza nu vine prin parcari... mai ales pe frigul asta Ia pune ceva dantelat si transparent pe tine, hop in dormitor, asteapta acolo barza, si va veni cu siguranta in septembrie
Olga, multa sanatate!!!
Lemoni, chiar am vrut sa intreb si eu, ce sfaturi dai, ca esti aproape soacra, esti de o varsta cu mine, iar eu inca ma chinui cu scutece si gradinita si tot tacamul...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu stiu daca sunt buna la sfaturi gabitza ,un singur lucru am invatat dupa atitia ani in care m-am lasat pe ultimul loc , ca eu defapt ar trebui sa fiu pe primul loc mereu !!!Am vazut cazuri unde copii sau insurat si nu vorbesc cu parintii , am vazut cazuri in care sotisorul iubit si-a gasit o fata tanara, iar tu rami ramolita obosita si muncita si te intrebi pt ce?Invat si eu din greselile altora si incerc sa aplic,imi iubesc "inca "si barbatul si copii dar in primul rand ma iubesc pe mine mai sus de orice!Deci asta este sfatul meu iubestete pe tine insuti este singura dragoste care nu dispare si e reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Alina, mamaaaaa, barza nu vine prin parcari... mai ales pe frigul asta Ia pune ceva dantelat si transparent pe tine, hop in dormitor, asteapta acolo barza, si va veni cu siguranta in septembrie
Olga, multa sanatate!!!
Lemoni, chiar am vrut sa intreb si eu, ce sfaturi dai, ca esti aproape soacra, esti de o varsta cu mine, iar eu inca ma chinui cu scutece si gradinita si tot tacamul...

Gabi,
Parcarea fu goala ,sotul a petrecut la serbarea de Craciun a firmei si daca tot nu am putut sa adorm,mi-am terminat rufele de calcat .Asta da seara romantica !
Mi-ar place mie sa vina barzoiu in sept-oct ...
Noi suntem colege si la mamici de 2002 dar tu ai fost harnica,mai ai si un baiat mare.Fain!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Lemoni, ca bine zici.
De vreo doi-trei ani incoace am inceput si eu sa "ma destept" si sa gindesc asa. Si tare bine ma simt. Inainte nu ma induram sa-mi cumpar pentru mine ceva care mi se parea mai scump, intotdeauna imi faceam socoteli si pe mine ma lasam la urma. Imi faceam timp pentru toate doar pentru mine nu...

But no more!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Apropo de barza.
Vine Bula intr-o zi la scoala bucuros nevoie mare si il intreaba invatatoarea:
- Bula, ce s-a intimplat ca esti asa de bucuros?
- Pai uite, ieri mi-a adus barza o surioara.
- Si mama ce face?
- Bine, merci. Sta in pat. O doare barza...

Alina, succes cu ... barza. Daca iei tu initiativa, mai sint vreo doua pe aici care poate prind curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va foaaaarte multumesc pentru primire !

Lemoni, no, zau ca nu-s pesimista. Parol ! Dar uite-asa mai spun unii despre mine ca am facut copiii "la batranete". Ei si ce ? Daca am fetele mici tinerica ma simt si eu. Deci vin cu o doza de "aer proaspat" in grup .

Ma trage si pe mine atza sa fac ceva cumparaturi, dar e afara o vreme mizerabila si nu pot sa scot prea mult afara fetele.
Eu le-am avut bolnavioare destul de rau si inca mai fac un tratament pentru cea mare si de-asta am luat frica bolilor.

Olga, sanatate multa puiului tau.
Sa-i faci si-un exudat faringian cu antibiograma. Poate ca tusea aceea vine si de la altceva.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Alina, nu-s mai harnica ci mai batrana cu 5 ani, pe Lili am nascut-o la 35 de ani:)))
Lemoni, mare dreptate ai! Si eu merg pe aceasta cale de ceva vreme, am si ajuns la divort, ca fostul sot cu egoismul lui nu a suportat Dar nu ma mai intereseaza, am indurat destul, am fost carpa lui timp de 10 ani... acum sa-si stearga picioarele altundeva.

Mergi la inceput