35-NEGAM inceputul declinului (2)
cap.1
ex- gabibarta
Raspunsuri
silvana.ady spune:
Despre ce declin este vorba exact? Lamuriti-ma si pe mine...
Olga, Brenda, Gabi sinteti superbe, aranjate, cu copii frumosi... Ce mai, super! Nu mai vorbesc de Lemoni, pe care desi n-am vazut-o, povestile cu fiu-sau si blugii ei si alte povesti... ne-au lamurit deja cum arata...
Eu propun sa schimbam titlul topic-ului. Si ce-mi vine in minte, decline in engleza este a nega. Ei uite noi aici in topic negam inceputul declinului. Ce ziceti de asa un slogan?
brendamitran spune:
Pai.....e o scapare de a lui Gabi,ca de fapt titlul era o intrebare,pe care noi,evident,o negam.Deci cascavale,schimba repede si pune semnul ala de intrebare,ca nu-i buna afirmatia.
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Lemoni spune:
Deci am ajuns si la al doilea capitol, suntem vrenice rau !
Imi cer scuze ca nu am poze si nici nu ma prea pricep eu cum sa le pun aici, dar poate il pacalesc pe fimiu sa ma invete , sa imi arat si eu fetisoara asta a mea cu toate ca as prefera sa va trimet pe email ca sunt tare cunoscuta aici in comunitate si nu prea as vrea sa ma etalez.
Cine doreste pe email scrie-ti adresa pe pm si nu ve-ti regreta ca va trimet si fetisoara mea!
tlaura spune:
Oooo, da! Era cazul pentru un nou capitol! Batranele, batranele, da' butonam!
Eu va propun, pentru cele care sunteti mai optimiste, dati-mi si mie 3 motive pentru care sa ma bucur ca am trecut de 35 de ani! Fara chestia cu "am capatat experienta, sau sunt mai inteleapta, ca nu tine"!
3 chestii care sa ma faca intr-adevar sa ma simt bine cu varsta pe care o am. Aveti? Astept!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Gabi_K spune:
titlu schimbat, e bine?
Laura, pt tine nu stiu...pt mine: incep viata noua, am ajuns la o greutate ideala, si in sfarsit imi permit sa fac planuri de viitor... deci sunt foarte optimista!
ex- gabibarta
brendamitran spune:
Neatza!
Va facui cafeaua si fug.
Vorbim mai tarziu!
BRENDA
brendamitran spune:
Am mai povestit la un subiect,asa ca o sa dau un copy-paste sa va pove si voua unde am fost.
Mi-a placut,oricum.
Am fost la Gaudeamus astazi.
In primul rind,am ramas uimita de cati oameni erau acolo,si ma gindeam,uite dom'le ca romanii totusi se cultiva.....
Am luat niste carti pt. Diana si mi-am facut si eu un cadou de suflet,de Mos Nicolae,mi-am luat "Indragostita de un masai",ca demult mi=-o doream.....
Si mi-am mai facut cadou un colier cu un pandantiv din chihlimbar.....
Nah......facui gaura in buget....mai exact,am cheltuit banii pt factura de tel......
Da' nu-mi pare rau!
BRENDA
brendamitran spune:
Cafelutza si prajiturelele sint servite!
Va doresc o zi buna si o saptamana minunata.
P.S.Azi ma duc la scoala,ca am sedinta de comitet,si o sa-mi pun colierul ala nou....abia asteeeept....hi,hi,hi.....ce-i aia 35?
BRENDA
Gabi_K spune:
nu stiu ce-i aia 35... am uitat de muuult...
Sunt cam adormita la ora asta, incerc sa ma tratez:)
ex- gabibarta