Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

carrie, nana sim, multumesc!
cam asa costa si la alte pesiuni in jur de 1 milion sau mai mult, eu credeam cca vom gasi mai ieftin, ca ei stau deja de 3 sapt acolo si mai stau pana dupa Craciun, asa ca va dati seama ce de bani presupune numai cazarea...

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dana imi pare rau ca ai primit o asa recomandare.Chiar nu se poate face nimic?E chiar asa de mare riscul?
Ca sa te incurajez sa stii ca si eu sunt al doilea copil al mamei cu rh negativ.

Roxa de ce te burzulesti as cu telefonul.Si ei te-am sunat de vreo 3 ori intr-o zi si nu ai raspuns.Da' io nu am facut scandal.Ma bucur ca veniti si voi la chios.

Simona felicitari pentru casuta!

Mihaela sa-ti traiasc puiuta Elena!

Cristiana ce momente faine ati trait cu eco ala.Si noi venim la chios dar suntem 4 perechi.

Svety
sanatate multa!

Sambata seara am vazut cum au ridicat bradul in fata catedralei ortodoxe.Am avut asa o tresarire ca in copilarie cand asteptam Craciunul.Imi place perioada asta a sarbatorilor ca parca toti oamenii sunt mai veseli.

Fetelor va rog sa nu uitati de actiunea noastra de Craciun.Imediat e 15 decembrie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Daniela stai pe aproape te rog ca trag de niste sfori sa vad ce iese. Ati rezolvat intre timp? (cu cazarea zic!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Stanca ia-ne si pe noi in calcul cu 100 RON si trec sa ti-i aduc diseara sau maine dimineata. Cum ai programul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona eu azi sunt acasa deocamdat dar s-ar putea sa ies iar maine sunt acas dupa 14.Dimineata ne putem intalni in oras.

Mariana te rog sa pui lista cu actiunea de Craciun pe prima pagina.

Stanca - 100 ron
Mariana - 30 ron
Cristiana - 100 ron
Simona - 100 ron
Termenul limita este 15 decembrie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pe luni sau marti ajung si eu la cluj, si atunci am sa iti dau si eu niste banuti
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici

Stanca, nu m-am burzulit, m-am agitat si eu asa ca apa minerala aaa si sa stii ca nu stiam ca m-ai sunat de atatea ori intr-o zi, di ce nu ai zis si tu...
Nu sunt sigura 100% ca mergem la Rev la Chios....suntem siguri doar 99%. In plus nu vom fi singuri si habar nu am cum e oranduiala dar prietenii cu care am veni (inca 2 perechi) vor sa ne faca o masa separata. Nu stiu cum va fi. Io le-am tot zis ca veniti si voi si Cristiana cu Mihai, m-am dat cu fundul de pamant, sper sa ne gasim pe acolo si sa fie bine...

Simo, ce fain povestesti tu de la casuta. Adevarul e ca te-am vazut io ca-ti prieste cu zanul tau, indiferent de cat de vitrege sunt conditiile...erai alta Simo, cand ne-am intalnit in Cora

Va las ca ma pregatesc sa merg la masaj.

Va
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna!!

Ca intr-o absoluta lipsa de creativitate, vreau sa va zic doar atat: ma doare ingrozitor spatele, de fapt zona rinichilor, dar eu banui ca e de la coloana, nu de la rinichi... abia am stat azi la servici, sa vedem maine de un control, daca e tot rea situatia...
Ai mei "copii" sunt la tzara cateva zile, deja sunt fericiti, mai bine zis printzesuca mea e ff fericita acolo... ma suna sa-mi zica unde e si ce face... mortala de tot

Creola, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin toate acestea, iti doresc sanatate si mult curaj, indiferent care va fi hotararea pe care o vei lua. Ma gandesc la tine si te sustin din umbra. Sarei, sa va bucurati de ea!!

Simona, ce-mi place cum pove tu despre casa voastra, ma bucur pt. voi!! S-o stapaniti sanatosi, plini de fericire si impliniri!!

Mariana, bine ca mai puipe mine, ca altfel m-as lasa dusa de "lene" in ceea ce priveste scrisu'.

Olim, sa revii cu bine, sa-ti iasa toate planurile!! Dar nu ai zis daca vii cu sotior sau nuu???Cat stai acasa??

Criss. , si

Mihaelagrosan, felicitari pt. minunatia de bebe, asteptam poze!! Cum a fost capitolul nastere, ingrijiri, etc....??

Va pup, revin, sper, cu forte mult mai proaspete.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Seara buna gagici!

Prima si prima data vreau s-o incurajez pe Dana....cum intreba si Stanca, nu e nimic de facut? Imi vine sa moooor cand ma pun in pielea ta, din pacate tind sa fac asta foarte des, sa ma pun in pielea oamenilor din jurul meu....ma rog pentru voi, sa fiti puternici indiferent de ceea ce vei fi nevoita sa decizi...Doamne Ajuta!

Mihaelei ii doresc bebelus sanatos si mancacios....si pentru raceala ta iti recomand sa-ti iei o masca din aceea medicala....costa in jur de 10.000-15.000 lei vechi....si gata cu stresul ca bebe ar putea lua raceala de la tine!!!!! Asteptam poze cu minunea!!!

Simo, felicitari pentru casa noua...s-o "purtati" sanatosi...si acuma fratilor, unda verde 100% la procreat, nu???

Am vrut sa zic si inainte asta.....am citit postarile tale legate de Radu si familia lui, Daniela, dar din pacate la capitolul asta habar n-am de nimic....as ajuta cu draga inima!!!!!

.....Ralu', ce mishto ca aveti "tzara" de trimis gogoshika.....suuuuper!!!

....no am facut o mik pauza sa ma "destrabalez" un picutz....mi-a venit keful sa dansez ca o papusa baroc pe o melodie geniala, care cerea asta...am gasit pe net soundtrackul la "Le fabuleaux destin du Amelie Poulan".....tocmai am descoperit ca piesele mele preferate sunt de fapt coloana sonora la filmul asta.....nici nu faceam conexiune intre ele....darmite sa descopar asa treaba....sunt in al 9-lea cer, nu alta.....va rog ascultati sa vedeti cate finete si putere este in piesele astea de pian si acordeon...sunt cu adevarat speciale, razi si plangi cand le asculti....oooofffff!

Roxa, maine e Mansarda, de la 19....hai, pliiiiz!!!!!

Cristiana, de cazaci stiu doar ca sunt in 9 decembrie, in sala mare, tot de la 19, biletul habar n-am cat este, dar maine voi intreba la casierie, k? Ar trebui sa fie mishto, ca in trupa sunt baletishti, sa le zic asa, iar coregrafia e cred io moderna.....

Mooooor, iar tre' sa dansez....noroc cu castile astea cu infrarosii

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Daniela stai pe aproape te rog ca trag de niste sfori sa vad ce iese. Ati rezolvat intre timp? (cu cazarea zic!)

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

stau nana, multumesc! inca nu au rezolvat, au ceva promisiuni, sa vedem ce iese!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput