Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

LA MULTI ANI, DANIEL SI EDUARD!!!Sa fiti sanatosi,sa aveti mult noroc in viata si sa aduceti numai bucurii parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor!

Profit si eu de ocazie sa urez La Multi Ani! piticeilor Daniel Cornel si Eduard Mihai.
Tatiana draga, sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor si sa va bucurati de copii!

Cred ca ati observat cat de absenta am fost in ultimul timp. Am avut o saptamana de cacao. De la job fie ca sunt ocupata fie ca nu, nu mai pot intra pe DC, decat extrem de rar si cu niste artificii care nu merita...ma simt aiurea, asadar ramane sa intru doar seara, cand pot, dar asa de obosita sunt seara si nu mai pot da drumul la PC...Ideea e ca imi lipsiti mult de tot si-mi pare rau ca nu ma pot implica asa cum as dori in activitatile pe care va chinuiti sa le faceti aici....sper sa ma organizez mai bine in viitor. Deocamdata singura chestie constanta din viata mea, in afara de job e masajul la care nu vreau sa renunt, efectiv imi face bine si la creier. Fata asta, Edith, e asa de simpatica si charismatica, incat abia astept sa intru in cabinetul ei. Treaba asta se intampla pentru mine alternativ, de-asta nu am putut sa vin nici la unele intalniri cu piticii, cand sa zicem reuseam sa plec de la job, la ore decente.

Stanca si Cristiana, io abia astept, nici nu stiti cum, petrecerea de Revelion de la Chios! Zilnic ma gandesc la ea si mi-e ciuda rau ca nu suntem mai multe de aici sa tragem un chef pe cinste. Poate zic si eu, ne organizam sa facem un Christmas party decalat, numai cu noi, familiile de pe topicul nostru, ce ziceti? Ne gandim la asa ceva?

Azi sunt iarasi prinsa cu treburi mai mult casnice. Nici nu pot sa le enumar, dar cam toate imi raman pe weekend. Ma bucur ca suntem toti acasa de data asta si impreuna le-om face pe toate. In prima faza mergem la Cora la cumparaturi, dupa care dau o tura in Manastur, la magazinul de materiale & accesorii sa caut niste accesorii pt serbarea lui Serban si pentru mine. Aaaa sa va zic, au schimbat locatia pt X-mas party BT si se face la Napoca! Fiecare din noi trebuie sa aiba un accesoriu de Craciun, o bucatica de Mos Craciun pe el. Asadar eu am o idee, fiindca ma imbrac sexy si nu vreau sa-mi stric freza cu o caciulita din care toti vor avea sau o cordelutza cu coarne de ren...o sa aleg un accesoriu doar pt mine si pt colega mea...sper ca vom fi singurele cu asa ceva. Un accesoriu simplu si sexy...very pasnic de altfel....o sa va arat poze!

va pup si revin mai incolo.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI DANIEL SI EDUARD! SA FITI SANATOSI SI CUMINTEI!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Nu stiti de ce nu pot bolti scrisul sau sa il colorez? Ma enerveaza de numa chestia asta ca de la lucru pot sa boltesc si de acasa nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Daniel si Eduard!
Romana, multumim mult pentru gazduirea de joi. A fost bestial. Nu l- am mai vazut pe Alex niciodata asa de vesel in case straine. M- am distrat foarte tare de cei trei piticei (Luca, Sofia, Alex), care deja si- au facut gashca. Statea separat de restul (in bucatarie)si se distrau. Alex ii dadea sa pape Sofiei pufuleti si il mangaia, din cand in cand, pe cap pe Luca. Deh, e cel mai mare dintre ei!. La final s-a incins o dicoteca de abia am putut veni acasa. Era deja foarte tarziu (ora 21).

Poze o sa pun abia maine sau poimaine, ca nu le-am descarcat si my husband a luat aparatul cu el (se intoarce abia maine).

Stanca, nu am cu cine sa-l las pe Alex marti. Piciu lucreaza pana la ora 19.

PS: Romana, nu stiu ce se intampla cu DC- ul sau PC- ul; si mie mi se intampla uneori, dar isi revine la faza cu boldiri, mutritze etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetelor!
LA MULTI ANI! Daniel si Eduard!!i-am vazut castigatori si pe parinti clujeni felicitari!

am citit cam printre randuri si nu am inteles prea bine la cine pot dona si eu niste bani...am inteles ca sunt pt ceva copilasi. vreau si eu sa particip.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

again
destul de slaba miscare, oare ce faceti? ati profitat de vremea buna sa iesiti in parc?
Noi am dat o tura maaaaaaaaaaaaaaare la Cora si am cumparat mancare...am venit acasa si am tras rapid niste paste cu sos alb, au mancat baietii si acu Serbanica e la ... io am chef de leneveala si iata-ma. Daca nu ziceti nimic cre ca merg sa iau o carte, dar mai inainte voi asculta niste muzica de plans...e unu' Reamon care le zice de "Supergirl" si "Tonight, you killed me with your smile" ma omoara frate, ma baga in boala, ma duc sa-l ascult....

intelegeti ca mai viu...
R-b

Mergi la inceput

Dna Tache, unde ejti? c mie imi apare ca tu ai scris ultima ??!!

A! si tre sa-i dau la rolo niste ca are sa ne zica noutatzi si nu binevoieste sa le scrie !!!

Mergi la inceput

STEAUA- intr-adevar a fost bestial... mai vrem si poate tot la mine, daca nu se anunta nimeni ca doar la mine avem spatiu si nu avem vecini, asa ca discoteca de joia asta se poate repeta... Nooo, hai pune poze ca sunt tare curioasa... sunt mortale alea din bucatarie de la cafea....

STANCA- stiu ca nu esti acasa dar am rezolvat treaba cu banii!

MARIANA- super ca ti-ai facut bradutul... te invidiez in sensul pozitiv... abia astept si eu. Azi am primit un brad huuuuuugeeeee! Cred ca o sa il pun in curte, dar trebe sa merg la Cora sa ii iau o plasa de luminite... asa ca, daca facem intalneala o sa va fac o surpriza.... Apropo, cat stai la MM si acolo ai net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Romana mi-a zis Roxana mica de baini si multumesc.

Roaxana pacat ca nu vrei sa participi si tu la activitatile noastre.

Arleena suna-ma 0740/175967 si iti dau toate detaliile despre cum poti dona niste bani.

Svety ce e cu tine?Ma ingrijorezi dar sper ca sunteti bine.

Corina pacat ca nu poti veni.

Va pup si va doresc o seara frumoasa.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput