Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Da' clar Mos Neculai aduce doar dulciuri si/sau bat! Doar zanului meu i-a adus, acum 2 ani, pe ... mine in papucii lui. Va scutesc de detalii legate de garderoba si atitudine

Sa aveti o saptamana buna, buna!

P.S. - eu fac prajituri si tocmai am cumparat cartea lui Jamie Oliver (cel care are emisiunea duminica la pranz pe TVR2)unde sunt niste ciudatenii, da' le incerc!

P.S. 2 - n-am mai rabdat fara si aseara l-am adus la Floresti, infigand in el un umeras metalic de la curataorie, pe post de antena. Niciodata nu a fost TVRul mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata

m-am spart de ras cu povestile despre teatru si fix piesa asta terorista am pierdut-o!

Flo, ii meserias dl Herlo?ca numa miercuri stim daca vine , mie mi-a placut de el

is f busy, mai viu

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Neata, gagici!

Rooooxa, apoi trebe' neaparat sa vad si eu Volver!!!! Me 2 Almodovar.....e special! Da' lui Nasty i-o placut???

Mariana, cam asa vine si la noi Neculaiu'.....mi-ai dat o idee si cu napolitana nesquick.....adeca avem sigur oul kinder si apoi la alegere rafaello, sau mosh de cioco(si asta mi se pare idee buna) sau napolitana ...prea multe dulciuri la un loc strica, mai ales ca javra asta mik e fana maaare ciocolata!!!! Da' poate totusi fiind mosul i le pun pe toate, ca de craciun nu prea mai primeste dulciuri, ca vor fi praji prin casa....si de Craciun primeste nejte jucarii, ma gandeam la setul ala de bucatarie, o papusa si cizmulitele(deocamdata vrea roz, verzi, albastre )...si cam atat...ea zice ca vrea ciocolata, jucarii, jucarii de ciocolata, nejte papusi si cizmulite de la mosu'....deci suntem in lista!!!

Gagigi, aci' in cluj incaltamintea Melania e mai mult de un milion???? Mihai n-ajunge prin Oradea sau Alesd inainte de craciun, asa ca-i luam de aci'....si trebuie sa vad cum stau cu bujetul, ca-mi place sa ma organizez din timp.....si prin magazine n-ajung pana-n weekend sau chiar aproape de sarbatori!!!!

...am noroc ca inca ii sunt bune alea de iarna trecuta....numai cu shtrampi, da's imblanite....f.f.f. putin i-a crescut piciorusul intr-un an!

Va pup ca tre' sa-mi spal parul si apoi sa merg pe 2 la scoala....mai pove diseara

p.s. Si eu stiu ca-i in 5 spre 6 mosul....nu ma innebuniti ca stau prost cu cifrele

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La Razvan vine Mos Nicolae cu o orga si cu ceva dulce.Probabil sugus ca e mare fan.

Azi la 10 am fost cu Mariana la centrul Tandarica.Am vorbit cu coordonatoarea de la centru si am stabilit ca e mai bine sa ducem cadourile mai repede adica pe la inceputul saptamanii viitoare ca apoi se aglomereaza programul copiilor.
Sugestia a fost sa luam niste biciclete pentru copii mai mari de 3 ani.
Asa ca cine mai doreste sa dea bani va rog sa o faceti cat mai repede.Deocamdata avem 540 lei iar 4 biciclete costa 600.Va rog care mai puteti sa dati bani sa o faceti ca sa putem lua macar 4 biciclete.

Avand in vedere ca acei copii vor dori sa faca o mica serbare cand le ducem cadourile va rog sa va ganditi sa mergem cat mai multe si sa stabilim o zi saptamana viitoare cand sa mergem sa le ducem bicicletele.

Florina hainutele trebuie sa ajunga la Roxana (alexa ioana) ca ea se ocupa de familie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

FELICITARI Mariana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am fost la Targul Cadourilor. Apai se poate numi "Targul hainelor care nu s-au vandut tot anu'", ca sa nu zic "rongiuri". Mai sunt ceva expozanti cu cadouri, chiar faine (de ex. un grup de 6 papusele (mos, baba, etc) care canta pe voci Happy Birthday - 4 milioane si cateva papusi care miroseaua a cico...mmmmm
Roxana (nu 1974) ma intrebai ce am mai facut cu casa care o cerem. Am primit hartie de la Arhivele statului ca nici macar n-a fost nationalizata. Ce putem avea mai mult ca s ane primim casa inapoi. E musai sa imi caut un avocat care sa se implice si sa ceara si despagubiri din 1950 in coace.
Abia astept sa mergem si noi la Teatrul de papusi.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragelor am avut o zi...ca ma bucur ca-s bine dispusa in ciuda migrenei.cu gazu nu s-a rezolvat, am fost mintiti grosolan dar vestea buna e ca am gasit o solutie alternativa pina ne iese avizul din dosarul redepus si ca s-ar putea sa ne mutam totusi pina la Craciun.nu-mi mi-e clar cum ca Mihai va fi plecat o saptamana si la mine la job e nebunie desavarsita da om vedea, noi sa fim sanatosi!!

Stanca mai pun eu ceva bani, nu stiu de unde, sa zicem vro 300000 in completare daca nu se gaseste altcineva.(daca se gaseste as vrea sa-i dau ptr familia ajutata de Roxana)
vreau si eu sa vin sapt viitoare, am putea merge dupa masa?

Simona, ce mai faci scumpa?cum e la casutza?de la noi.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Cristiana si eu vreau dupamasa sa mergem ca asa putem mai multe sper.Bine ca ati gasit o solutie si va tin pumnii sa va mutati pana de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, ti-am mai zis ca vreau si eu sa-ti dau ceva bani... dar nu pot decat dupa miercurea asta... crezi ca ne putem vedea intr-o zi de joi sau vineri prin oras... dupa 3 jumate?? sau ti-i trimit prin Criss. ?? (sa vb intai cu ea) Ce zici??

Revin, va pup.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Stanca, trimit urgent niste bani prin Mariana. O sun maine sa vedem cum rezolvam. Ne-am intalnit sambata, dar....... am uitat!

Mergi la inceput