Am mai scris undeva pe-aici cum fac eu ...Fiecare foaie o ung cu unt topit.Pun 5-6 foi apoi compozitia apoi iarasi foaie unsa cu unt,in nr de 6.Ultima foaie n-o ung niciodata.Cu o furculita o intep din loc in loc,iar pe deasupra pun 3 oua batute bine cu un paharel de smantina si ceva zahar vanilat.Cind vine ora de scos din cuptor,am la indemina un prosop curat umed(f bine stors)cu care acopar tava si o las sa se raceasca.E moale si delicioasa!!!
quote:
Originally posted by Idaira
Am mai scris undeva pe-aici cum fac eu ...Fiecare foaie o ung cu unt topit.Pun 5-6 foi apoi compozitia apoi iarasi foaie unsa cu unt,in nr de 6.Ultima foaie n-o ung niciodata.Cu o furculita o intep din loc in loc,iar pe deasupra pun 3 oua batute bine cu un paharel de smantina si ceva zahar vanilat.Cind vine ora de scos din cuptor,am la indemina un prosop curat umed(f bine stors)cu care acopar tava si o las sa se raceasca.E moale si delicioasa!!!
Cind fac strudel de mere,eu nu pun smantina si ou deasupra.Ultima foaie o ung cu unt topit.Dar poti sa incerci...
Raman la foietaj....o sa ma uit atent inainte daca e de post.Daca nu,astept pina dupa Craciun,dar foi de placinta nu mai iau
BRENDAUn fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI