Foi de placinta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am mai scris undeva pe-aici cum fac eu ...Fiecare foaie o ung cu unt topit.Pun 5-6 foi apoi compozitia apoi iarasi foaie unsa cu unt,in nr de 6.Ultima foaie n-o ung niciodata.Cu o furculita o intep din loc in loc,iar pe deasupra pun 3 oua batute bine cu un paharel de smantina si ceva zahar vanilat.Cind vine ora de scos din cuptor,am la indemina un prosop curat umed(f bine stors)cu care acopar tava si o las sa se raceasca.E moale si delicioasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Am mai scris undeva pe-aici cum fac eu ...Fiecare foaie o ung cu unt topit.Pun 5-6 foi apoi compozitia apoi iarasi foaie unsa cu unt,in nr de 6.Ultima foaie n-o ung niciodata.Cu o furculita o intep din loc in loc,iar pe deasupra pun 3 oua batute bine cu un paharel de smantina si ceva zahar vanilat.Cind vine ora de scos din cuptor,am la indemina un prosop curat umed(f bine stors)cu care acopar tava si o las sa se raceasca.E moale si delicioasa!!!

Dar merge chestia cu oua si smantana pe deasupra si cand faci placinta cu mere????

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Cind fac strudel de mere,eu nu pun smantina si ou deasupra.Ultima foaie o ung cu unt topit.Dar poti sa incerci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Raman la foietaj....o sa ma uit atent inainte daca e de post.Daca nu,astept pina dupa Craciun,dar foi de placinta nu mai iau

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput