Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxali spune:
TZUCA santem alaturi de tine
CAMI felicitari, bb sanatos si sarcina usoara!
ROX sincer am crezut aprope toate ca.i cu ochi si te-am mai si incurajat aiurea...ai grija daca ai vreo problema la ovar...polichistic zice-ai...nu te descuraja fa-ti macar ceva analize , control luna asta...
Ali
bibyrox spune:
Cami dupa calculul tau... tinand cont ca cel mai scurt ciclu l-am avut de 26 zile iar cel mai lung de 31, rezulta o perioada fertila intre 8-20 ale lunii. Adica 12 zile! Nu e cam mult????
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
brabe spune:
Tzuca imi pare tare rau. te inteleg perfect am avut si eu o pierdere, dar trebuie sa te mobilizezi si a o iei de la capat!
Camelia felicitari!. Spune-mi si mie te rog ai avut ceva modificari ( excluzand absenta CM) si cam din ce zi au inceput.
Irlandeza daca te vei duce la spital iti vor face teste dar nu cred ca iti vor da nimic pt provocarea CM-ului. mie mi-au zis ca trebuie sa astept cel puitn o luna si daca nu vine apoi sa fac m multe investigatii. din fericire a venit exact dupa o luna de intarzieri
eu Z 21 din 29. ma simt f ametita si ma dor sfarcurile
Alinutzaa spune:
Fetelor eu sunt asa de emotionata!!!!!!!!!! De aseara am asa o stare....simt ca plutesc. Mi-am luat inima in dinti aseara si am facut un test. Si a iesit pozitiiiiiiivvvvvv!!!!!!!!!
ancadragoman spune:
Alinutzaa te mai felicit odata aici .
Sa fiti sanatosi amandoi
FELICITARI
anca
poze nunta
Incercari bb
RAMONELLA spune:
FELICITARIAlinutzaaa!!!!!!!!
SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!
Ce ma bucur cand mai apare o graviduta noua!!!Imi amintesc ce bucurie am simtit si eu cand am vazut liniuta aceea anemica......Dar ce m-am bucurat!!!!Pacat ca n-a fost sa fie....Dar va veni si randul nostru,fetelor!!!!!!!Ne vom bucura si noi!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
camelia1 spune:
Biby 12 zile sunt fertile tu in acea perioada trebuie sa incepi sa-ti faci testele de ovulatie si cand vezi ca a doua liniuta incepe sa se intrezareasca va apucati de treaba
tu te plagi cu 12 ziel, eu ce sa mai spun cu 17 zile...si uite ca s-a putut
tin pumnii la fele
nunta noastra
noi