Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 29
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nana dar in ce zi ai ovulat?
anca
poze nunta
Incercari bb
Eu cred ca am ovulat in Z13, ptr ca mi-am facut teste de ovulatie din Z10 si abia in Z13 s-a pozitivat testul, drept pentru care in Z13 si Z14 am abuzat de al meu sot la maxim! Sper sa fi fost cu folos.
Tu in ce zi ai ovulat?
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
juliada spune:
Buna fetele
Am inceput si sa fac testele de ovulatie, azi prima zi, cam devreme ma gandeam ca nu iese nimic,dar a iesit pe jumatate ca culoare, deci incep de pe acum. sunt in ziua 8 cu prima pata si in ziua 10 cu petele bej.
Ma doare ceva jos spre fundulet in stanga,stau in fiecare seara cu funduletu in apa calduta, iau cate o aspirina in fiecare zi si supozitoare indometacin 2 pe zi, dimineata si seara,cred ca o sa iau pana imi vine ciclu urmator
Cam atat,va doresc bb in burtica si sa fie ca voi,dorinta sa fie indepinita chiar daca suntem stresate....:)
numai bine
Happiness_4_us spune:
Slaba miscare azi pe aici la barzutza noastra!
Oare din cauza ca este luni si toti ne miscam mai lent decat in mod normal? toate aspirantele optimiste!
In asteptarea lui !
Liana30 spune:
Nana tin pumnii stransii stransii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Nana tin pumnii stransii stransii!!!
Liana . Multumesc din suflet, iubita. Si eu sunt alaturi de tine si ma rog sa faca DD o minune si sa iti aduca mai repede un sufletzel mic!
In asteptarea lui !
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
fetele, mi-am luat si eu temp de curiozitate dimineata...
36.3 ...nu-i cam mica?
bine, oricum nu stiu cat tre sa fie in Z3...dar zic si eu asa
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
Cand imi luam temp. oral , prin Z 3 aveam 36.1, 35.9. Acum imi iau temp. vaginal si de exemplu in Z 5 am avut 36.3. Asa ca nu-ti fa probleme, eu ma stiu pe mine ca sunt mai " rece" decat celelalte fete, poate si tu esti ca si mine.
Noi 2 singurei
tzuca74 spune:
Fetele mele dragi ,doamna ajuta la toate un Craciun cu cate un samburel mic in burtica celor dornice!!!
Eu din pacate am fost azi la doctor care m-a curetat,deja sangeram de 3 sapt.fix si Hcg s-a blocat la val de 650 ,deci mult prea mica pentru a mai spera ceva.M-am si anemiat grozav,in 3 saptamani am avut timp...Am un sentiment ciudat,de goliciune, parca am mers la taiatul capului dar ajunsesem sa nu mai vreau nimic in ultimele zile de la atata hemoragie...Culmea- culmilor ,in sala asteptau 2 studente la medicina anul6 sa-si faca intrerupere imi venea sa le strang de gat,nenorocitele!!!!
Acum intru in pauza,poate si 3 luni,psihic nu mai pot,voi lua doar geluri cu Aloe Vera care am auzut ca sunt f.bune si regenerative.
Dar asta nu inseamna ca nu va mai urmaresc si va tin pumni in continuare sa va indepliniti visul poate cel mai frumos din lume!
bibyrox spune:
Tzuca imi pare sincer rau!!! Nu-mi pot imagina prin ce treci.. Vreau doar sa stii ca noi suntem alaturi de tine indiferent de situatie si daca ai nevoie de un sfat sau de orice, stii unde sa ne gasesti!
Gelurile cu Aloe Vera (de la Forever nu?!) sunt extraordinar de bune!! O foarte buna prietena de-a mea e reprezentant la Forever; daca ai nevoie contacteaza-ma sa-ti dau nr. ei.
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele