Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 27
oana_2006 spune:
fetelor.. unde sunteti?
vroiam sa va spun ca acum am descoperit la toaleta niste pete maronii. oare ce-o fi???
AngeliquedeS spune:
Pot fi de la implantare... sau pot fi pete care sa prevada venirea ciclului... Iti doresc sa fie varianta 1
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
L5845 spune:
Nu te speria Oana, sunt 2 variante, fie sunt pete de la implantare, fie vin uratii ( sa nu fie ei). Stai linistita si vezi ce se mai intampla .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE!
Lau-Meli
ancadragoman spune:
Neata fetele,
Oana eu zic sa mergi la un medic ptr ca totusi este Z45 si ....
Biby eu sunt linistita acum ptr ca in ziua urmatoare temp a crescut la 37.1 si se mentine ct.
Nu stiu mai fetelor dar am asa o presimtire ca este bb si totusi imi este teama sa sper...
Pupicei la fete
anca
poze nunta
Incercari bb
RAMONELLA spune:
Neata fete cucuiete!!!!!Ce ma faceti?????
Am inceput sa-mi iau TB.Si am avut asa:
Sambata Z11 TB 37,4
Duminica Z12 TB 37,3
Luni Z13 TB 37,0
Asta inseamna ca am ouat????Am facut si 2 teste de ovulatie,unul vineri si unu sambata.La cel de sambata liniuta a doua era aproape la fel de ichisa ca prima.Oare e de bine???
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
bibyrox spune:
Oana in primul rand LA MULTI ANI!!! Sa-ti implineasca Dumnezeu dorinta cea mare, sa fi sanatoasa si fericita!!! Imi pare sincer rau pentru testul negativ!! Te inteleg... stiu cum e! Totusi n-ar strica sa faci un control.. este o intarziere prea mare!
Ramo ai "ouat"??? Esti tare simpatica!!! Eu zic ca e de bine mai ales ca ai si prestat la greu! Acum stai cumintica si asteapta!
Anca te inteleg... si eu aveam mari sperante ca e bebe si cand colo testul ala facut miercuri m-a dat peste cap... Acum stau si astept uratzii! Nu mai fac test ca dau banii aiurea pe el!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
RAMONELLA spune:
Oana stai linistita,nu te speria!!!Poate petele sunt de la sacina!!!Tinem pumnii!!!!
Biby,maine dimineata faci un test,asa-i??
Anca,daca tu asa simti,inseamna ca e bebe sigur!!!
Uau,cate gravidute vom avea de Craciun!!!!!Cu mine in frunte!!!!Doamne ajuta!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
rox_dox spune:
fetele, mi-am luat si eu temp de curiozitate dimineata...
36.3 ...nu-i cam mica?
bine, oricum nu stiu cat tre sa fie in Z3...dar zic si eu asa
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
ancadragoman spune:
Rox temp luata oral este oricum mai mica,dar sa stii ca nu toate avem aceleasi temp .
Daca incepi sa iti iei temp trebuie sa o iei in acelasi loc tot timpul ca sa fie concludenta.
anca
poze nunta
Incercari bb