Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 18
juliada spune:
Hai ca nu mai pot sa plec, hehehe
Violeta asa e ca tine, sa fie cum o fi
,da ma gandeam ca il tin vertical,asta ca.. sa spun si eu ceva, hehe
Va pup
Am fost la dr. si ....??? abia astept sa fac hsg
amameda spune:
Biby, iti tin pumnii si sa speram ca e bebe. E inca prea devreme in z 21 pentru test. Gandeste-te ca beta -HCG-ul (hormonul care face ca testul de sarcina sa se pozitiveze) se secreta abia dupa implantare. Ca el sa ajunga in urina in cantitate de 25ui trebuie sa mai treaca cateva zile, chiar daca in sange este prezent ( peste 10ui- considerat pozitiv).Doar daca ai ovulat in z 8-9.... Eu spun sa nu disperi si sa astepti cu calm macar z 13DPO si sa repeti testul.Sper sa ti se indeplineasca dorinta si sa fie un bebe dolofanel si grabit sa-i dea de veste mamicii lui ca a sosit.
Anca, nu va cert, e bine ca incercati sa va lamuriti.Incercati sa va faceti cont pe FertilityFriend si veti intelege multe lucruri si va puteti face un grafic propriu care va si detecteaza ziua ovulatiei. Analizati graficele altor aspirante si gravidute si atunci totul va va fi clar.
MEDA 6 +
bubuleana spune:
biby: scumpa mea, Z21 e mult, mult, mult prea devreme...normal testul ar trebui sa-l faci de-abia peste o sapt. Iar testele Femina arata mereu a doua liniuta palida ...cel putin la mine asa a fost mereu si totusi niciodata n-a fost sarcina dupa cum stii. Insa iti tin pumnii ca la testul pe care-l vei face peste 7 zile sa ai doua liniute de-adevaratelea!!!
bubuleana
amameda spune:
Oana, daca ai 37,1 sigur ai trecut de ziua ovulatiei ( daca esti cumva racita nu te poti baza pe temperatura).
MEDA 6 +
oana_r spune:
MEDA nu sunt racita
uite graficul:
Z6 -36.7
Z7-36.7
Z8-36.7-TEST NEGATIV
Z9-36.6-TEST NEGATIV
Z10-36.7-TEST NEGATIV
Z11-36.6-TEST POZITIV
Z12-36.6-TEST NEGATIV
Z13-36.8
Z14-36.9
Z15-37
Z16-36.9
Z17-37.1
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
brabe spune:
Neata fetele!
Kia. la mine Z 23 si ma dor a sanii de vreo saptamana, ceea ce cred ca este mult prea devreme. deci nu cred ca sunt. tu zici ca nu simti nimic si crezi ca nu esti. pana la urma ce trebuie sa mai simtim? eu cred ca o sa o iau razna!
bibyrox spune:
Neatza fetele!!!!!! Scuze ca n-am intrat mai devreme dar am fost la Administratia Fin. cu niste treaba. Acum am sosit la birou, mi-am facut cafelutza si fuga la voi aici. Va multumesc muuuult muult de tot pentru sustinere! testul o sa-l refac cred luni! Intr-adevar stiu si eu ca este mult prea devreme dar mi se pusesera mie piticii aseara sa-l fac.
Bubule tocmai ca stiu din experienta ta am zis ca n-am incredere in testele Femina... Acum pana nu-l fac pe al doilea nu stiu ce sa zic...
In afara de sani tensionati, alte simptome nu am! Poate capul ma doare putin dar asta cred ca e din cauza vremii..
Meda pe burtica.. poate se ia!
Ramo esti cea mai tare din galerie!!! Stai sa vezi cand ti-om face noi tie!
Va pup pe toate de la A la Z si va multumesc din suflet!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
amameda spune:
Oana,ti-am raspuns si la aspirante. Cred ca ai ovulat in z12. Nu are nici o importanta ca a crescut din nou cu 0,2 in z 16. Cred ca e bine si atat. Temperatura cand creste confirma ovulatia din ziua anterioara si atat. Daca tb ramane crescuta 18 zile incepand cu z1 DPO atunci poti spune ca esti insarcinata.Mie insa mi se pare fara rost sa-ti iei tb dupa ovulatie fiindca te stressezi tare urmarind variatiile si apoi nimeni nu ajunge in z18 DPO ( fara uratzi) fara sa-si faca test de sarcina. Incerca 1-2 luni cu Tb in fiecare zi si apoi dupa ce afli z ovulatiei elimina factorul de stress. Esti in z 5 DPO si asteapta macar inca 8 zile pentru test. Sa dea DD sa fie bebe.
Biby, de crezi ca stau pe aici ? Sper sa produc o epidemie...
MEDA 6 +
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by amameda
Biby, de crezi ca stau pe aici ? Sper sa produc o epidemie...
MEDA 6 +
Atunci da'ncoace sa te tzuc muahhhhhh sa se ia odata!!!!
IO PRIMA!!! DA?????????
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby