Tipare jucarii plush/panza
Buna ziua la toata lumea!
Nu stiu daca am nimerit bine forumul - daca nu - va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea posta. Stiti cumva unde as putea gasi - gratuit sau contracost - pe Internet sau in magazine (in Ro si in Canada) tipare pt a crea jucarii de plush/panza pt copii (calutzi, catzelushi, pisoi, vacutze, etc).
Multzumesc frumos,
lorelai
Raspunsuri
Dianami spune:
Lorelai, daca te ajuta cu ceva, am cateva tipare de genul acesta in niste reviste. Le pot scana si ti le trimit. Daca stii sa crosetezi, am niste scheme super, eu nu ma descurc cu crosetul .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lorelaim spune:
Diana-Mirela - multumesc frumos! Da, daca ai posibilitatea te rog frumos scaneaza aceste tipare si trimite-mi-le la adresa lorelaim@gmail.com.
Nadira - te rog frumos - daca stii imi poti indica numerele din Burda in care ai vazut aceste tipare? Multzumesc frumos,
Lorelai
nadira spune:
Lorelai, iti trimit si eu pe mail zilele urmatoare. Am santier acasa si trebuie sa despachetez revistele. Sper sa ai putina rabdare.(Daca te uiti la ora vezi ca in general noaptea tarziu intru pe net, in rest sunt cam ocupata)
lorelaim spune:
Multumesc frumos Nadira
Nu-i maaaaaare graba Copila noastra are jucarii... muulte - asa ca nu duce lipsa... Mamica ei (adica eu) a intrat intr-o asa "criza creativa" ca viseaza tota ziua cum sa inventeze noi jucarii... Iar a mica mi-a prins slabiciunea si de fiecare data cand merge la culcare dupa-masa ma intreaba daca atunci cand se trezeste o sa gaseasca o noua jucarioara facuta de mami! Pentru ca nu am f mult timp (cand ea doarme mai trebuie sa si spal, sa gatesc, sa mai strang prin casa) - mai nou ii desenez - si vad ca-i place si asa
Multumesc frumos,
Lorelai
P.S. Daca ai Burda, ai gasit cumva vre-un tipar simplu de rochita de fetita (gabisor are 28 de luni)? Tare m-ar tenta sa-i fac rochite la maimutica mea
Dianami spune:
Lorelai, ti-am trimis mail!
Sa ne pui poze daca faci vreo jucarie !
Nadira, imi trimiti si mie, te rog frumos? Iti trimit adresa pe PM. Multumesc frumos!
lorelaim spune:
Diana-Mirela - MULTUMESC FRUMOS!
Ti-am trimis raspuns pe e-mail
Multa sanatate si numai bine-ti doresc
Lorelai
Dianami spune:
Lorelai, ai un mail de la mine .
Iulenca, ti-am trimis si tie ce aveam. Anunta-ma cand primesti .
mamescu spune:
Din nou,DIANA MIRELA doresc si eu la irinatodireanu@yahoo.com.Multumesc anticipat!
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.