Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Darria, multumim . In afara ca are un gust oribil, fiola luata pe cale orala nu are acelasi efect ca si injectabil (care de fapt ii este scopul) si nici nu i-as face injectii ptr febra. Supozitorul se absoarbe repede si isi face treaba destul de bine si e si mai comod, nu-i mai tot dau stomacelului de treaba, desi taaaaare greu il punem.Si nici nu mi-a recomandat medicul, in cel mai rau caz cand era mai mic (ca noi facem febra o data pe an, da e cu tam-tam) mi-a dat un sfert de paracetamol tableta in loc de siropelel clasic. Si a mers f bine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime,sanatate multa lui Dodo.Nu va pupam ca suntem virusati,dar va imbratisam cu drag.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Aime: nu stiam, mai avem multe de invatat. Din pacate stiu cum e sa aiba pui mic febra, tot ceea ce pot sa spun e sa va ajute Doamne Doamne sa-si revina mai repede.
Mihaela: insanatosire rapida strumfului.

Multa sanatate tuturor copilasilor.

O saptamana placuta tuturor si fara neplaceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adriana78, ti-am raspuns pe mail, iata pun mesajul tau aici, cum am promis.

"Buna Dana!
Tot scriu si nimic. Sunt suparata. Ma bucuram ca pot participa si eu la discutiile voastre, insa mesajele mele nu apar deloc. Am scris iar unul ieri si nici pana acum n-a aparut. Nu inteleg ce are moderatorul asta cu mine? Cu ce am gresit???? Am scris ceva nepotrivit????

Vroiam sa-i raspund lui aime ref. la febra mare a baietelului. Si Lara a avut 3 zile incontinuu in jr de 39-40, dim. Scadea la 38. Se cheama "febra de 3 zile "(pt. ca dupa a treia zi dispare) insa apar pe corp mici puncte rosii, ca la o alergie. Dupa cateva zile, trec si astea fara probleme, fara sa lase urme.

spune-mi te rog, ceot face, sa pot pune si eu normal mesaje pe forum?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cine vrea sa vada,am pus poze noi la dulciuri,vine Craciunuuuul!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adi,...super Negresa de Craciun! Ai copt-o in forma din aia cu gaura pe mijloc sau ai decupat-o? Si bineinteles ca vreau sa stiu cum ai facut glazura.Arata bestial!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, ma doare gatul de mooor si am inceput si sa tusesc...prevad o gripa prin zona si zau ca n-am timp sa ma imbolnavesc...
Eu am gustat negresa Adrianei cu crema...e bestiala, mai ales aroma gemului si ciocolata din belsug...
Noapte buna,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna dimineata fetelor!

sunt un pic ingrijorata, ca dupa ce ca prichi a mea e slabuta, acum chiar ca nu stiu ce sa-i mai dau de mancare. Am citit pe forum la subiectul cu "mancarea de la cresa", nu e deloc bine sa le dai copiilor mezeluri (sunca), cremvursti, Danonino etc, Fornetti. Eu ii tot dau cremvursti si sunca si cascaval (cu painica cu unt) de la 1 an si de cand suntem in Iasi (1 luna si ceva) de cateva ori Fornetii si Danone.
Ea imi manca cu pofta la micul dejun si sunca si din celalalte ... acum insa de teama ca ii dau mancare de proasta calitate, am renuntat ... insa a aparut alta problema. Branza dulce de vaca nu-i place, se stramba ... deci nu-mi ramane decat galbenus de ou ... insa in fiecare zi numai ou? Dim., dupa mancare mai primeste si-un biberon de lapte (Milli, acum cu 3,5 % grasime, ca am inteles ca e bun)
Voi ce le dati copiilor vostri?( in jur 1 an si cateva luni).

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Uraaa! Fetelor cred ca am scapat de moderare!

deci ... aimemai are bb tau febra?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata Adriana 78 si bina ai revenit!
O zi frumoasa tuturor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput