Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by elbi

du-te la prof. dr. danila (policlinica 1 sau la danident)
sau in bolta la dr. balan sau la ortodontie (tot in bolta) la dr. zegan. au fost profesorii mei, de aceea ti-i recomand.

maria si baietii



Maria,despre dr Alexandra Hartan poti sa-mi spui ceva?Cunosti?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

da, adriana. este asistent universitar la disciplina histologie.
mi s-a parut un om foarte sensibil.

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

nu ma las si mai scriu. Poate cine stie il induplec pe moderator sa lase cale libera mesajelor mele(ramase fara raspunsuri).
un weekend frumos!
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata.
Fetele, mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea de Sf. Andrei, as vrea sa stiu cum stam. La aceasta intalnire urmeaza sa discutam si despre actiune de Craciun, nu uitati. Si inca ceva, ma gandesc ca ar fi pacat de timp, efort si bani, ca Adriana sa faca un tort enorm, ca data trecuta si sa ne trezim ca nu vine mai nimeni...
Am "conspectat" din urma, sa va amintesc cum a pornit totul, poate ati uitat:

"Ia vedeti ce idee mi-a venit: sa ne intalnim de sf Andrei sa facem sarbatoarea usturoiului si bal mascat.Tot la Dana sau la Inimioara.
Poate ne da Gabriela costume sa ne mascam,aducem preparate cu usturoi(care vrea) un bufet rece ceva si ceva dulciuri(neusturoiate)
Ce ziceti?
Adriana
papa-bun "
"daaaaaaaaaaaaaa marfa,cade joi mi se pare,ce bine ca sambata ii aniversez pe cei 2 andrei din casuta mea(tati si bb)
anasol si david-andrei(06.01.2006)"
"S-ar parea ca v-ati distrat grozav aseara, parerea mea de rau e si mai mare acum. I-am arata si lui Matei pozele si i-au placut tare, alea cu "pupii" mai ales. Daca se mai intimpla ceva de Sf. Andrei sper sa reusesc sa ajung si eu, daca m-a lasa Matei!
Nicoleta si Matei"
"Daca tot ne-am "incins"hai sa o facem lata de Sfintul Andrei,nu de alta da sa nu ne iesim din mina!
Tuiculitze,usturoi,tot tacimul pentru alungarea duhurilor uricioase!"
"In alta ordine de idei, cineva zicea de o reluare a beutei, de sf.Andrei. Asa tarziu, doamnelor? Va trebuie o luna sa va refaceti??
alexz & Codrut"
"Cand e Sf. Andrei, ca n-am decat nasul de sarbatorit, dar e la Bucuresti? Deci in principiu sunt cu voi.
Constanta si Calin"
"alex ,las mai ca recuperam noi.poate de sf andrei,aiiiiiiiiii?c zici?
anasol si david-andrei(06.01.2006)"
" imi pare rau ca n-am putut sta mai mult, da` data aviatoare promit sa plec ultima.
Carmen, Ilinca, Ionut"
"EI daca vreti sa faceti repetir de Sf ANdrei musai sa vin si eu cu sarbatorita mea Andreea.
Gabi"
"Iar mi-am adus aminte ca nu am ajuns luni si ma oftic de nu mai pot, asa ca o intalnire de Sf. Andrei ar fi super!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)"
"So, fetelor...cand e sfantul Andrei? Ne mai intalnim un pic? Nu si atunci era ceva cu spiritele, cu ustiroiul pe la ferestre?
Gabriela si baietii"
"Daca puneti la cale ceva pt sf Andrei ziceti tare si repede...
"
"Dana,tu ce spui,ne mai gazduiesti o data?Ca vad ca Inimioara nu mai intra pe aici..sa ne mutam la ea.
Fetelor,santem in 15(aproape)nu mai vrea nimeni la intalneala?
Poate reusesc sa pregatesc un tort Padurea Neagra......ei?
Adriana si-atat..."
"Adi, eu cu mare placere va primesc, insa in perioada cu Sf. Andrei e mai greu, am cateva petreceri programate si unde nu am, mai sper sa apara, stii tu, speranta moare ultima...
Dar poate mamicile noastre de Andrei si Andree se hotarasc sa organizeze o petrecere a copiilor "la comun" la RoMagic si sa ne invite si pe noi, nu ar iesi foarte scump si atunci am fi si in "legalitate", adica as putea face rezervare.
""Dana,eu sunt de acord cu propunerea ta pentru sf Andrei.Ca si noi ne numaram printre sfinti.
Miha "
"Daca va intalniti de Sf. Andrei, vin si eu :), mai ales ca asa-l cheama pe sotul meu si acum mi-e un dor de el de numai ca-i plecat din sept...
Liliana"
"Dana cred ca vrem si noi la intalneala.
La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas - Baudelaire"
"Parca se vorbea ceva de o cuconiada? Sau n-am citi eu bine. Ma gandesc la distractie, dar tare as vrea sa fie si cu copilasii...
Oana si Stefanel"
"PS.Ca veni vorba...ne intalnim la Dana de sf. Andrei? Ca sa nu incurcam fata cu socoteli zic sa vedem cate ne strangem sa strangem niste bani pt chiria salii si consumatia sa fie deoparte, pt noi sau copii. Pana la urma fata blocheaza sala pt noi si ar putea eventual sa scoata un ban de la o petrecere nu? Astept parerile... sau idei.
Gabriela si baietii"
"Si eu m-a inscriu la petrecerea de sf. Andrei. Si eu sunt perfect de acord cu propunerea Gabrielei, sa strangem niste bani. Sper sa intru mai des saptamana viitoare sa vad ce ati hotarat.
Pupici, Andrea si Stefania (13.08.2004)"
"Sper sa reusim sa ne intalnim intr-o buna zi.Poate de sf Andrei la Dana,ca tot se adusese in discutie asta.Chiar asa,cum ramane?Ne mai intanim sau ba? Noi vrem sa ne petrecem.Voi nu?
Miha"
"Cat despre intalneala, se pare ca fetele nu mai au chef, sau daca-l au, il tin secret.
Hei, doamnelor, Adi a promis un tort "Padurea Neagra"!! Nici o reactie?
"
"Dana,cred ca ar fi bine sa ne spui cand e liber la tine sa hotaram o zi si sa ne spui cat ne costa chiria,sa vedem cate ne adunam(ups! scrisesem afumam :))si sa vedem cat ne ajunge de fiecare.
Ar fi OK sa-ti platim chiria ? Consumatie oricum iti facem,macar un suc de la tine,e bine? Sau spune-ne tu cum..
Adriana si-atat..."
"Asaaa, acum vrem si de sf. Andrei...si chiar, Dana, cum ramane cu intalnirea lunara ? Haideti sa nu abandonam ideea, ca e faina.
aime si Vladimir"
"In legatura cu intalnirea la Dana...o facem chiar de sf. Andrei? Ar fi bine cumva, ca a doua zi copilasii sunt liberi, ca e 1 decembrie...si suntem si noi de la serviciu...deci putem sta pana noaptea. Incep listuta sa vedem cine se mai inscrie:
1. Eu...cu baietii
2. adi 69
3.amironeanu
4.mariussimiuc
5.ghinetz
6.l_carmen2003
7.acvi
si speram: herra, ralnied, kisstherain...etc...si astept atentionari ca sa va trec pe lista.
Dana cred ca ar fi bine sa tii tu lista...si sa hotaram de comun acord si ziua. Si spune=ne cum sa facem cu chiria ca sa fie ok si pt tine...si cu restul de consumatie vedem noi.
Ce ziceti fetelor, aducem si muzca sa si dansam cu piticii, chiar ceva concursuri, ca sigur vor fi f. incantati sa-si vada parintii alaturi de ei...
Pupici,
Gabriela si baietii"
"Cine vrea sa vina la petrecere sa ridice in continuare doua degetele, ne auzim maine seara
"
"Petrecerea noastra de sf Andrei poate avea loc joi daca doriti, incepand cu ora 17.30 - 18.00. Pt sala cea mai mica taxa e cea a unei petreceri cu 10 copii si anume 100 RON. Imi pare rau ca asa stau lucrurile, nu ma simt tocmai bine cerandu-va asta.
Daca nu vreti joi, mai e loc duminica seara, de la 18, deci cum doriti...
cine a mai fost stie deja cu ce se mananca "chestiunea", va astept cu propuneri si intrebari. Si mai ales cu confirmari.
"
"Daca hotarati sa va vedeti vin si io, dar nu ca sa stau ci sa aduc coloranti pt cine mai doreste :)
Liliana"
"Hai fetelor, buna dimineata...asteptam inscrieri si propuneri pt data cand ne intalnim la dana...eu votez pt joi ca vineri sunt si copilasii liberi la scoala. Si duminica ar fi ok, dar sa fie ziua...ca luni e iar zi de lucru.
Si pentru ca se apropie Craciunul si multe dintre ati participat la actiunea cu copiii de la orfelinat...ce ziceti sa le facem o mica bucurie de Craciun? Am putea face niste pachetele, unele dintre voi ar putea sa ne ajute cu informatii, unde ar avea nevoie acesti copiii de un pic de dragoste si o surpriza mica inainte de Carciun?
Pupici, Gabriela si baietii"
"Helau!
Eu sunt de acord cu orice zi decideti voi pentru intalnire
Miha"

"Eu nu am sa pot veni sambata sau duminica..sambata voi avea musafiri si duminica e ziua socrului...si asa saptamana viitoare va fi cam incarcata..
Care e "sala mica",se poate sa fie ocupate ambele sali de cate o petrecere?
Adriana si-atat."
"Adi, nu pricepeam deloc ce vrei sa zici cu "sala cea mica", asa ca m-am intors sa vad. Eu am scris:
"Pt sala cea mai mica taxa e cea a unei petreceri cu 10 copii "
dar am uitat sa pun o virgula dupa cuvantul sala. Deci, corect era: "pentru sala, cea mai mica taxa...etc....", adica tot spatiul, evident.
"
"Daca va organizati intr-un fel, dati de stire, ca is cu un oki pe voi :) Si vin si fac ingerashi, daca muncim in comunitate!
Liliana"
"Eu zic sa punem tara la cale atunci de sf Andrei...sau cand ne intalnim si sa hotaram incotro vor merge cadourile.
Liliana, Maria, multumim de sustinere si de oferta de dulciuri. Eu dana, cred ca se va rezolva cu bradul...cu Moshul sper sa ma descurc, sa vad pe cine gasesc anul acesta, caci imi trebuie musai.
Pupici, Gabriela si baietii"
"Locul de intalnire este: RoMagic Family Care Center, un club pentru copii, aflat in zona Podu de Fier(str. Rufeni nr 16). Tu din Pacurari ajungi cu maxi-taxi nr 18, unul galben, care circula destul de greu, adica rar... Te lasa in intersectia Podu de Fier (prima statie dupa Tg Cucu, cand vii dinspre Pacurari) Cel mai bine anunti soferul ca vrei sa opreasca acolo, multi nu mai opresc, a devenit dificil traseul asta de cand au scos maxi-taxi particulare si l-au lasat numai pe asta de la Autobuzul...
Ora de intalnire: 18.00
Vad ca ceiu mai multi opteaza pt ziua de joi, chiar de sf Andrei. Noricelu'-voinicelu, voi puteti veni joi, sau aveti musafiri acasa? Unde esti si cum de nu intri tu, deloc-deloc? Nu-ti miroase a cuconiada? Nu ziceai tu ca ai 3 Andrei si o Andree de sarbatorit?
Celelalte doamne si domnisoare, aceeasi intrebare si pt domniile voastre! (aia cu "puteti veni joi" la general si cea cu musafirii pt mamicile de Andrei...}...
Herra, de tine ma tem ca iar "am scapat"; fiind 30 nov, banuiesc ca ai inchidere de luna. Poate de data asta fentezi cumva muncile si ajungi?
Raluca, nu-i asa ca de data asta dai o fuga, oricat de tarziu ar fi?
Asteptam toata gashca, nu uitati ca avem de pus la cale operatiunea "Craciunul celor mai putin norocosi decat noi" ...
"
"
"Eu in principiu vin...Otto are un Andrei, dar cred ca pe 3 decembrie il sarbatoreste.
Gabriela si baietii"

Intre timp unele dintre voi au anuntat ca nu vin: Nora, Darria, Oana, Palmirah, Raluca, Alipiticot...

Deci? au ramas in cursa" Gabi, Aime, Miha, Carmen 2003, Adi, Amironeanu, Acvi, eu si mai cine?
Scuze pt mesajul asa lung, ideea era de a pune lucrurile cap la cap si de a vedea cum ne organizam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Stie cineva de unde pot cumpara o forma de nuci,de aia care se tine la flacara?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by elbi

da, adriana. este asistent universitar la disciplina histologie.
mi s-a parut un om foarte sensibil.

maria si baietii



Dar ca profesionist cum este?
Ma gandesc s-o duc pe catalina la ea,imi trebuie un dr care sa stie sa se poarte cu copii rasfatati..(alacareroseste)n-as vrea sa se sperie Catalina si sa nu vrea si a doua oara la dentist..

Si inca o intrebare la tine,sant in Iasi cabinete care lucreaza cu laser?Si cam cat sant de scumpe?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by adi69

Stie cineva de unde pot cumpara o forma de nuci,de aia care se tine la flacara?

Adriana si-atat...




Nu stiu dar daca afli, te rog frumos, daca vrei, sa-mi spui.
Imi aduc aminte ca facea matusa mea si-mi placeau.
Acum ceva timp am vazut in piata Nicolina(nu prezenta interes atunci), la cei care vindeau ceaune, etc... dar acum nu stiu daca mai sunt.

Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi si eu tot la Piata Nicolina am vazut fore de nuci, cand stateam in zona...acum chiar n-am mai fost demult. Oricum in partea dinspre parcare(nu inauntru in piata) era o toneta cu ceauane si alte facute de tigani.
Si da, au ajuns pozele, doar ca se incarcau greu aseara, tre sa-l "vrajesc" pe sotul meu sa le descarce la el on calc...ca merge mai rapid.
Pupici si duminica placuta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

si eu cu Lara (ca am inteles ca se aduc si piticii, nu?) vrem sa venim de Sf. Andrei. Nu stiu insa ca am putea aduce, ca mare gospodina nu sunt. Ajutati-ma cu sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

sunt cam fiarta fetele, Vladu al meu e cu febra de ieri, care nu cedeaza deloc, decat dupa nurofen, si revine cam la 4-5 ore. alte simptome n-are, sa fie oare maselutele? nu stiu, stiu doar ca mi-e mila de mor de el, plang cu el in brate pana isi revine...in seara asta am fost cat pe ce sa plecam la urgante, era ca o carpa...dar si-a reenit dupa doza de nurofen. speram sa trecem bine noaptea, ca cea de ieri....
asa ca numa de sf Andrei nu-mi mai vine, desi el micu e si Andrei...sanatate sa fie ca apoi mai vedem...
numai bine

aime si Vladimir

Mergi la inceput