Preturile pe care vi le-am spus eu sunt valabile pentru Romania in sistemul sanitar de stat. In strainatate sunt mult mai mari, iar la noi in sistem privat am inteles ca sunt duble fata de cele de la stat.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
Cunosc pe cineva care a avut inel. A slabit cam 40 kg. Dar din pacate ea a inceput sa manance la fel de mult ca inainte si s-a ingrasat cam 20 kg si continua sa puna pe ea. Asa ca toata viata trebuie sa mananci putin.
Eu am un amic care si-a montat asa ceva.
Interventia a facut-o la Bucuresti, dar nu stiu unde.
L-a costat cam 3.500 de dolari, acesta fiind pretul inelului, care este adus nu stiu de unde....
De cind l-a montat si pina e curind ( o perioada scurta de timp ) a slabit cam 30-40 kg si continua sa mai slabeasca.
Trebuie sa tine regim, in sensul ca trebuie sa manice mai putin. De altfel am inteles ca nici nu mai poti sa maninci mult. Trebuie sa manince maxim o cant. anume de lichid, nu are voie bauturi alcoolice si gazoase .. etc.
In general trebuie avut un pic de grija, pt ca altfel se deplaseaza inelul si apoi ai facut degeaba toata smecheria.
Cam atita stiu eu de la el.
A... si inca ceva: nu l-a taiat. Am inteles ca operatia s-a facut cu laserul, prin 2 gaurele mici...