aveti limita in iubire?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Okusan,aici cu siguranta nu te vei plictisi,iti vei face prieteni si mereu se va gasi cineva sa te ajute cu un sfat sau o vorba buna.
Vezi ca fetele din Jap. au un club al lor unde te vei simti de minune.
Pup,

Sorina&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Eu zic ca daca te simti iubita si iubesti, nu te mai analiza caci nu conteaza in ce categorie esti incadrata.
Important este ca iubesti si esti iubita asa cum esti tu, restul...nu conteaza!

Sa auzim de bine ;)

De acord cu tine

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Okusan cred ca poti sa fii in acelasi timp si indragostita si posesiva si geloasa,numai ai grija la cantitati.Posesivitatea si gelozia lasa-le acolo,undeva in stare latenta si nu le scormoni,ca sunt tare periculoase.Daca totul e bine intre tine si partenerul tau,eu cred ca nu trebuie se te analizezi.Iti poti da usor seama daca ceva nu e in regula din comportamentul partenerului,respectiv sotului tau.In fond fii tu insati si totul va fi bine.
Te refereai la diferenta dintre dragoste si iubire.Aici cred ca e de preferat sa functioneze(la un moment dat) amandoua in acelasi timp.Dragostea te face sa visezi,iar iubirea te echilibreaza,te face mai bun.
Privind gelozia,in doze mari ea poate distruge o relatie,atingand chiar un nivel patologic.Barbatii in general(chiar daca le gadila orgoliul la inceput),fug de acest sentiment.La fel cred si despre posesivitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

quote:
Originally posted by ameea

Okusan cred ca poti sa fii in acelasi timp si indragostita si posesiva si geloasa,numai ai grija la cantitati.Posesivitatea si gelozia lasa-le acolo,undeva in stare latenta si nu le scormoni,ca sunt tare periculoase.Daca totul e bine intre tine si partenerul tau,eu cred ca nu trebuie se te analizezi.Iti poti da usor seama daca ceva nu e in regula din comportamentul partenerului,respectiv sotului tau.In fond fii tu insati si totul va fi bine.
Te refereai la diferenta dintre dragoste si iubire.Aici cred ca e de preferat sa functioneze(la un moment dat) amandoua in acelasi timp.Dragostea te face sa visezi,iar iubirea te echilibreaza,te face mai bun.
Privind gelozia,in doze mari ea poate distruge o relatie,atingand chiar un nivel patologic.Barbatii in general(chiar daca le gadila orgoliul la inceput),fug de acest sentiment.La fel cred si despre posesivitate.

iti multumesc mult de sfat!apropo`s de 2 zile de cand am inceput sa stau mai mult de vorba cu voi(prietene)sunt mult mai relaxata si binedispusa,se pare ca omul cat traieste invata!asta este daca mi a venit dragostea tarziu,ma comport ca si o adolescenta!pupici si sa auzim de bine!

okusan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Okusan,aici cu siguranta nu te vei plictisi,iti vei face prieteni si mereu se va gasi cineva sa te ajute cu un sfat sau o vorba buna.
Vezi ca fetele din Jap. au un club al lor unde te vei simti de minune.
Pup,

Sorina&Alexa

sarumana mult intradevar se pare ca nu te plictisesti si nici nu iti dai seama cand trece timpul.abia am venit de la munca si primul lucru a fost sa imi deschid repede PC !unde anume este acel club?daca esti draguta sa imi spui?!

okusan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

vezi "La bucatarie" un subiect rezervat mamicilor din japonia.
cu ocazia asta mai impartasiti si niste retete...

maria si baietii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elbi

vezi "La bucatarie" un subiect rezervat mamicilor din japonia.
cu ocazia asta mai impartasiti si niste retete...

maria si baietii

buna ,am intrat si la bucatarie,nu prea ma pricep la bucataria japonezamai gatesc si eu mancarica de a lor dar parca nu imi iese buna dar sotul meu mananca asain schimb mancarea moldoveneasca de la iesi(IASI) e super buna!am primit laude,dar o sa mai invat ca vad atatea mamici veterane si bune bucatarese!sarumana mult de ideie!

okusan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Okusan,la "Calatorii,Vacante si grupuri de rezidenti.Acolo gasesti subiectele:Viata in Jap.,Mamici in Jap.,mai multe.
Intra acolo si te lamuresti.
,

Sorina&Alexa

Mergi la inceput