Clubul nurorilor (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea n-am gasit albumul "poze noi"...

Fetele, ne auzim pe luni, va doresc weekend placut!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

sa aveti we placut fetelor

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna dimineatza!!!
fetele cum sarbatoriti azi???
wk placut va doresc si eu si sper sa ne mai auzim in wk!!
pupici la toate!!

Mergi la inceput

Lavi eu am lenevit azi pana pe la 10, apoi am tras o raita pe forum, apoi m-am apucat de curatenie...mai am putin, pe la 3 ma intalnesc cu niste prietene tare dragi iar diseara pregatesc ceva bun pt mine si sotiorul meu drag. daca nu e prea obosit poate iesim la o plimbare, azi cred ca se aprind beculetele de craciun in centru- Romana-Unirea.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

marina, se pare ca doar noi doua bantui pe aici.....
frumos program ai azi!! la noi s-au aprins deja beculetzele si diseara o sa mergem si noi se le vedem.
eu maine ma duc al nepotzica, care e din ce in ce mai frumoasa si mai desteapta, daca ai vedea-o ce scumpa eee......incepe sa iti raspunda la intrebari....offf ac imi vine sa o mananc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Andreea n-am gasit albumul "poze noi"...

Scuze. Am uitat sa il fac public. Acuma apare albumul. Mersi de observatie.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Andreea m-am topit cand am vazut pozicile Biancai. vai ce ochi mari are si cat este de frumoasa. iar ultima poza in care rade...este dementiala. sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii. offf mai am si eu putin si o sa-mi vad buburuza.

Lavi te invidiez. sunt convinsa ca Alexia este o dulce. saptamana viitoare merg si eu la pitica fratelui ca o sa-i ia turta. si ea e o dulce si o neastamparata, a inceput sa mearga in picioare, nu are stare- de fapt nu a avut de cand s-a nascut, nu o mai poate mama scoate afara cu caruciorul pt ca nu sta, e fascinata de reclame si de telefoanele mobile. asa e, imi vine sa o mananc... si chiar ii place cand o pupacesc si o musc usor pe la ceafa.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

bibi e superbaa!! sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!
Poftiti la cafea, ceai si povesti!
Andreea, sa va traiasca micutza si sa va bucurati de ea, e tare dragutza!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Salut si de la mine fetelor ...incepand de azi cred ca o sa intru mai rar pt ca m-am mutat la un alt departament unde nu ai timp nici sa respiri
Va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput