Clubul nurorilor (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

.Haideti fetelor la o cafea!
Probabil va intrebati ce-i cu mine asa devreme pe net,simplu,cum m-am apucat de curatenie, si am 4 camere,daca vreau sa vorbesc si cu voi atunci mi-am modificat programul ,asa ca iata-ma .
Cand ma gandesc cate mai am de facut si ce putin timp a ramas pana la Craciun ma apuca groaza.Ieri am dat cu lavabila in holul mic ptr ca fii-mea mi-a pictat toti peretii din hol si din dormitorul meu.Stiu ca peste alti doi ani bebe din burtica o sa se apuce de acelasi sport noroc ca am stoc mare de lavabila in magazin .
Briza marii cel mai mult mi-am dorit carnet ptr ca am o gramada de treburi de facut si trebuia sa-mi iau sotul duipa mine ca deh daca el era sofer,la hipermarket daca ma duc eu imi iau copiii dupa mine si cum fac cumparaturile o data pe saptamana iti dai seama ca fara masina sunt moarta,ca sa nu mai zic ca de exemplu din Militari pana la magazin e greu de ajuns si cu RATB-ul asa ca din nou am nevoie de masina ,asa ca mi-am luat inima in dinti si am dat de carnet,prima data am picat traseul si a doua oara uite ca a fost mai bine,culmea ca am dat cu acelasi politist care m-a picat pe 8 martie.
Va astept la povesti...

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor........
Eu abia il astept pe mos Craciun...am nevoie de o vacanta ca m-a ajuns oboseala
Ma bucur ca mai aud vesti despre "razuca"noastra...Briza sa-i transmiti si din partea mea multa sanatate si sarcina usoara

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
eu mi-am baut deja cafeluta..dar dau si la altii.
Nu prea mai am vesti si nici timp sa citesc, dar mai intru din cand in cand sa va anunt ca suntem bine. Aseara am fost la concertul de colinde al lui Stefan Hrusca. Bibi a stat o ora jumate si a ascultat. A fost tare cuminte. Asa studia scena si instrumjentele muzicale..
Eram in primul rand. Alti copii au plans, au facut galagie. Bibi parca intelegea ce se intampla acolo si a stat tare cuminte. Cand s-a treminat spectacolul toata lumea o lauda ca a stat cuminte .
Pupici la norici si mai intru cand pot.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

andreea ce i-a adus mosul celei mici?

mai fetelor, voi chiar ati fugit in lume cu MOSUL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Seara buna, norici. Brr, azi a fost cam ger..iar dimineata era bruma pe iarba....Ma intreb, oare Mos Craciun o venii cu zapada ?!
Hihihi, Andra suntem vecinici de cartier

briza_marii
poze

Mergi la inceput

neata fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine.
N-am fugit in lume... inca... Doar prinsa pe la scarbiciu, cum e inainte de concediu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

WEEKEND PLACUT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cred ca toate noricile sunt prinse cu pregatirile de sf de an: si acasa si la serv. La mine weekendul va fi de smotru
Spor la treburi si weekend placut

briza_marii
poze

Mergi la inceput

neata fetelor!

Mergi la inceput