Clubul nurorilor (73)
Raspunsuri - Pagina 13
briza_marii spune:
Fetelor sunt super happy, dupa 4 zile de audit cate 8-10 ore pe zi, am reusit sa certific o firma mare(nu eu am certificat-o ci TUV-ul, eu am fost reprezentantul firmei de consultanta)..Doamne greu a mai fost, DAR AM SCAPAT CU BINE 
. Drept multumire am primit liber maine
Yupiii o sa dorm pana la 10, uite asa
briza_marii
poze
Alynutza spune:
'Neatza!
Ce-as mai fi dormit si eu azi... Ca aseara am prins Jumanji pe AXN si ne-a captivat asa tare ca am stat pana la final... evident ca acum sunt moarta de somn...
Marina, mersi de urari, bunica (e de fapt bunica sotzului) a primit un tratament si deja ieri se simtea mai bine, si noi speram sa-i priasca tratamentul.
Briza, felicitari!
Nu pot sa nu ma intreb totusi ce-i cu linistea asta pe-aici...
briza_marii spune:
Neata si de la o lenesa ![]()
Acum sunt la cafeluta de dim, si ma bucuram ca in sf o sa pot citi si eu ce mai fac fetele, si cand colo...pe aici e mai pustiu ca prin desert ![]()
Ce ati patit mai norici?!
Razuca e bine, si-a modificat sifonierul, i-a mai adaugat un corp deasupra, ca sa aibe loc si de hainute de bebe. DAR CEL MAI RAU pt ea, este ca nu are net, si ii lipseste forumul rau rau...Va transmite imbratisari si numai bine.
briza_marii
poze
ralualexandrei spune:
Buna fetelor!
Dupa cateva zile de absentza iata ca revin cu forte proaspete.
M-am apucat de curatenie asa ca stau si eu pe aici cat imi beau cafeaua.
Ma bucur sa aud ca sunteti bine si la fel ca si mine visati la zilele libere,eu una abia astept sa fim cu totii acasa in jurul bradului si cu miros de cozonaci plutind printre noi.Apropo de cozonaci ,baietii s-au uitat cam stramb la mine cand le-am spus ca voi face cozonaci ca in fiecare an,dar apoi i-am surprins hotarand care tine ligheanul si care bate cozonacul asa ca eu o sa fac doar amestecul,ca munca grea s-au hotarat sa o faca ei.![]()
Miercuri am sa ma duc sa-mi iau si eu carnetul ca deh acum sunt soferitza
cu toate ca nu stiu cat timp voi mai avea loc la volan.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
24+
album no1 album no2 albumul no3
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
pana cand va sta acasa, raza?
Hehehe...pai sa tot fie 2 ani si ceva..Seful ei s-a hotarat sa ii plateasca sal intreg si ea sa stea acasa pana naste(trebuia sa se interneze si sa stea la perfuzii. Din fericire pt ea, lipsa stresului de la serv, a facut sa nu mai fie nevoie de internare). Acum sa vedem cat o sa tina miracolul asta.
Marinar tie cum iti mai este. Am vazut ca ti-a fost mai rau..cred ca Emma e nerabdatoare sa te cunoasca...Am o prietena care trebuia sa nasca pe 23 dec si deja de pe 5 a aparut Ada
. Ea este fericita ca fiind asa devreme nu a apucat sa fie panicata ca urma sa nasca...Oricum ar fi iti doresc ca DD sa fie alaturi de voi si sa va pazeasca pe amandoua.Andra asa cum am mai zis:
in fata ta, ca ai curajul sa mai faci un bebe, ca ti-ai luat si carnetul acum cu burtica mare....briza_marii
poze
NicoletaB spune:
pai in cazul asta tot raul spre bine
nu credeam ca o sa o lase asa mult acasa inainte de a naste
asa da sefi!

Emma Ioana