freddy mercury a revenit ?!

freddy mercury a revenit ?! | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

astazi se implinesc 15 ani de la moartea lui freddy mercury.. poate de aceea?!

http://www.jurnalul.ro/articol_65320/mistere___stiinta___sfaturi_de_la_freddie_mercury.html

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

wow nu imi vine sa cred ..au trecut 15 ani ..eram in prima clasa de liceu cand s-a intamplat stiu ca m-a impresionat ffffff mult si mi-a ramas in minte o coroana de flori in forma de inima adusa parca de Elton John...Cum sa nu revina cand este inca in inimile multora iar catecele interpretate de el sunt si acum in voga ..pana si faptul ca lumea isi aduce aminte de el il face sa ne vorbeasca chiar si acolo dintr-o lume poate mai buna ..(vezi a ajuns si subiect pe Dc)...oameni ca el sunt nemuritori ...parerea mea

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Chiar ma pregateam sa deschid acest subiect, dar mi-ai luat-o inainte!
Freddy este si va ramane pentru mine nemuritor, am aproape toate albumele lui (si de la Queen), si cred ca am sa ascult muzica lui si la 80 de ani.
A fost si va ramane ceva deosebit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu am ascultat queen pe youtube.. vreau sa spun ca mi-a dat fiori.. nu i-am mai ascultat de mult!! imi place tot... si crec ca sunt 20 de ani de cand nu i-am mai ascultat.. si-m i aduceam aminte fiecare acord.. si versurile.. cadou pentru voi: http://www.youtube.com/watch?v=1D6vPrBfs9g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Am aflat vestea dimineata, am crezut ca nu inteleg bine pentru ca nici nu stiam ca e bolnav.
A fost singura data cand am suferit din cauza mortii unei persoane publice (cantareti, scriitori, actori, pictori...).
Pentru mine atunci s-a sfarsit o epoca, aceea a adolescentei.

Maria si Ilinca
La plimbare

Ba nu slabesc deloc

Mergi la inceput

iar eu am fost revoltata ca a fost atat de tampit sa se imbolnaveasca de asa ceva... vreau sa spun ca am simtit ca viata lui era a tuturor .. si ca n-avea dreptul sa se joace asa cu ea!! si ca numai el e de vina! asa eram de suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by disperata

iar eu am fost revoltata ca a fost atat de tampit sa se imbolnaveasca de asa ceva... vreau sa spun ca am simtit ca viata lui era a tuturor .. si ca n-avea dreptul sa se joace asa cu ea!! si ca numai el e de vina! asa eram de suparata!

E lasa, bine ca a inviat. Poate de data asta nu mai face !

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by disperata

E lasa, bine ca a inviat. Poate de data asta nu mai face !

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

da, e in inimile noastre si va ramane acolo pe veci

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58309&SearchTerms=care,e,idolul

Mergi la inceput