Cresa in Iasi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Carmen,
eu nu pot sa te ajut cu sfaturi in legatura cu bone,pentru ca pe mine ma ajuta mama mea(Dumnezeu sa-i dea sanatate!!!),vreau doar sa-ti urez bine ai venit,sarcina usoara si nastere usoara!!!Multa sanatate!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc Gabriela si baietii,
Multumesc Cristina si Mihnea
Multumesc.

Pana acum am folosit internetul doar pt "chestii" de informare strict profesionala si de "scirbici"... De cand cu "desprecopii" - adica de cand am descoperit ca existati si voi parca a devenit mai umana fata internetului... Mai personala. Multumesc.

Si la cat de multa nevoie am sa aflu cate ceva nou despre ce se petrece cu BB si cu burtica mea va dati seama ce importanti sunteti.

Gata ca suna patetic.

De altfel am o dispozitie de alea MARI. Am aflat ca am sa am baiat. Ceea ce pe mine ma incanta fantastic, pt ca asta am si vrut. Sotul meu - care voia neaparat fata - deja s-a declarat cucerit si cautam nume cu frenezie (pt fetita aveam o gramada de variante dar nu si pt baiat)... Eu recunosc ca in sufletul meu speram sa fie baiat de la inceput, dar nu m-am gandit la nume. Asta apropos de numele colective cu care semnati voi si care imi plac f.mult.
Pana atunci,
Doar Carmen

Mergi la inceput

Draga Carmen,
Si eu pina la 6 luni si jumatate am fost SIGURA ca este fetita,iar cind am mers la echo(la dr.Onofriescu) si am aflat ca este baietel,sotul meu a amutit!!!De fericire bineinteles.
Si aveam pregatite numai nume de fetite....
Apoi am inceput cu biletele si in final ramasesera numai 6 prenume din care trebuia sa alegem..Si a ramas MIHNEA BOGDAN!!!Mihnea vine de la Mihai(am gasit intr-un dictionar etimologic)si Bogdan inseamna darul lui Dumnezeu - il asteptam de 6 ani!!!
Multa sanatate!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Si eu mi-am dorit tare mult sa fie baiat primul si asa a fost. Spuneam la toata lumea ca vreau sa fie sanatos, nu conteaza ca va fi, dar in sinea mea asta doream. Din discutiile cu o amica (care are fetita), am ajuns la concluzia ca de fapt ce isi doresc mamicile in sinea lor asta vor avea.
Mi-as fi dorit ca cel de-al doilea sa fie o fetita, dar am avut tot timpul un glas interior care mi-a spus de la inceput ca va fi baiat.(e drept ca simptomele au fost aceleasi; adica nu am avut greturi deloc, nu am dormit mult, ma rog) si tin minte ca atunci cand am fost la echo la medicul meu (fusese bolnav si am ajuns cam prin luna a 4-a sau a 5-a la el) prima data mi-a aratat "scula" la echo si de fiecare data, asta se vedea in prim plan la echo. Ne-am distrat copios si adevarul ca asta micul e mai "dotat" decat frate-sau.
Deci sanatate multa si felicitari ptr. mandretea de flacau care o sa vina pe lume si care o sa va umple casa si sufletele de bucurie.
Pupicei,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Hi!Hi!Gabitza,nu-i rusinos deloc Matei!!!Daca de fiecare data va arata
"obiectu' ".Stia el ca are cu ce se lauda!!!Pupici de la Mihnea cel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna,
Sa inteleg ca dr. Onofriescu nu se inseala cand spune: BAIAT, nu? Spune bine mereu..., nu?
Sper, pt ca am reusit azi sa cadem la un consens cu numele: Tudor Michael - dupa sotul meu si ambii bunici: Michael si dupa unul dintre sfintii din ziua in care se presupune ca va veni pe lume: Tudor... Eu sunt incantata ca acum ii pot spune altfel decat "puiutul" si am scapat de stressul lui "cum il cheama? - Inca nu ne-am hotarat... Am mizat ca e fata pana acum cateva zile..." HI, HI.
Pa, Carmen.
PS. Nu mi-a fost rau pe la inceputul sarcinii, nu am avut pofte, am dormit pe apucate ca timp nu prea era, si de nervoasa am fost super nervoasa... Si nici nu m-am prea ingrasat - 32 saptamani si am pus doar 10kg si alea pe burta (!!!) si pe fund - normal... Astea sunt "semne de baiat?"

Mergi la inceput

Daca ti-a spus dr.Onofriescu ca este baiat,ESTE 100 %!!!
Mie mi-a aratat pe monitor cuculetzul si l-am si inregistrat pe video.
In general cind nu este sigur iti spune ca este 50% baiat si 50%fetita!!!
Sarcina usoara in continuare!!!Cristina si Mihnea

PS Ce mai conteaza semnele cind la echo s-a vazut "putzulica"
?

Mergi la inceput