Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Vai, dar ce de surprize!
FLAVIA, , Ce mai surpriza! felicitari pt fetite, sa creasca mari, sanatoase si frumoase! Te asteptam cat mai repede acasa cu !
ALINATXA, Dumnezeu sa va binecuvinteze casnicia cu , pace, intelegere. Felicitari!!! Si da-o in colo de frica! Ce poate sa se schimbe (doar numele tau, CI, carnetul de sofer, pasapoartul – alta alergatura!!!)
MEGBENG, felicitari pt rezidentiat! Suntem tare mandre de tine!
aventura, ce dragalas e bebele cascand! Mi-a facut si mie pofta, dar nu m-am culcat pana nu am aflat mai multe despre Flavia!
lilisor, multumesc pt mesaj!!!

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adinush
daconst,haha familie de mestesugari ,mai repede de nebuni care isi calmau dementeala pe diverse actiuni noi si fam Bundy
aventura,are timp sa se intoarca,dupa 30 incolo..
anis,cum te simti?
cristia,deci aiavut dreptate cu transversala!roaga-te de el,mai are destul timp de tumbe!

fetele cu modelele,sunt pe la jumatea rochiei,si scriu in acelasi timp cam ce fac,si apoi va dau si voua "reteta" .e deja aproape gata scrisa pe hartie,dar e deja tarziu acum sa ma apuc sa pun pe mail...asa ca maine va pun in mail toate indicatiile .

dadap,uite ca si eu vreau un fular si acum m-amapcuat de rochii..toate fularele pe care le aveam facute mile-au luat din casa,care mai decare...
chair vreau si eu unul.

cleopiciu,ai sarit si tu o data calul la un hamburgher si gata bubitele ???vezi cum se prezinta in rmatoarele zile,normal ar trebui sa treaca.
marinar,ia paracetamol.
daconst,mie mi-a luat cateva zile operatiunea "haine bebe".sunt mai migaloase la calcat decat hainele noastre!! si eu credeam ca sunt jucarii!
cum o sa facem fatza cand va fi bebe cu noi ,cu calcatul??
aventura
,vaaai,cum casca mititelul acolo!!!
ca sa nu mai apara linkul: cand raspunzi la mesaj,ai un buton cu un plic alb si sageti circulare albastre ("introdu mail"),clic pe el.se deschide o fereastra,acolo scrii " casca bebe" asu ce vrei tu,dai ok,se deschide o alta fereastra unde dai PASTE cu linkul ala,pe care in prealabil ai dat un COPY.ok,si gata.
Alina,noroc ca botoseii de bebe se fac pe andrele normale,nu e nevoie de cele 5,ca greul ar fi sa explic cum se pun ochiurile ,ca e diferit..si sa incerc si eu de cateva ori pana imi amintesc exact,au trecut 20 de ani,cred ...
nadiuta,fa manevra aia si pt semnatura,aia culinkul! faci ce ai invatat,la pagina la care raspunzi la mesaj,numai ca nu trimiti mesajul,mai dai odata COPY la tot mesajul,si mergi la semnatura,si acolo dai PASTE.
dai "vizualizeaza " inalinte sa vezi cum iese.
catalina,in primul rand nu te panica,pt ca bebe simte si sta acolo pitit,de frica! apoi,incepi si bea diverse,incearca-le pe toate,trebuie sa reactioneze la ceva.
eu nu prea am inteles bine testul ala cu 10..
am avut si eu zile inc are abia misca,asa leeeent.si a mea de obicei sare ca o capra.cel putin zilele astea m-a innnnebunit,nici as anu stiu daca e chiar bine sa nu stea locului!!
linisteste-te si troaga.te de el!
nu conteaza ca sunt slabe,au si ei zile de lene,de somn,inseamna ca doarme mult...
marce,baga un link la pozele cu camera!
maria irina chiar ma ganeam azi la tine,pe unde esti,ce faci..
e grasunica fetita! bravo! petele,se intampla sa apara,hormonal..ne asteptam la oriec in perioada asta.dar or sa treaca in timp,nu te ingrijora.unele fete au pe fatza..

suna bine ciulamaua aia a vostra!!

haricleea
,da-le peste ochi cand te supara si incearca sa iti faca ei programul!

Flavia noastra a nascut ??????????? mai,cum asa ?????? asa devreme????? e prima mamicuta ???

FELICITARI !!!! sa iesiti sanatosi din spital,si grasunei ,reuperare rapida!!
alinatxa te casatoresti pe 30 nov ??? wow,numai vesti bune!!! CASA DE PIATRA! SA FIEINTR.UN CEAS BUN !
vezi ,ca o sa spuneti "DA" in cor,tu si bebe! "il luati pe tati de sot "? DAAAAAAA DAAAAAAAA pe doua voci!

megbeng,felicitari!!! avem aici cea mai silitoare mamicuta !!!!te adnmir la cum te-ai descurcat si cu bebe in burtica si cu examenele !esti tare!!Sa ai de acum incolo bafta la tot: la alegerea domeniului,la un post bun!!!!
criss
eu tot nu am bagajul...cred ca o sa ma trezesc eu asa la final!

azi am fost sa iau programarea ptr analizele de care mi-a zis ginecologul.mi-a dat pe 1 decembrie la urina si sange (cand voi avea 36 sapt),apoi la ginecolog pt exudat pe 18 decembrie (la 38 sapt ).
Daca le mai apuc!!daca nu,merg asa la nastere cu analizele de la 5 luni.
nu stiu de ce mi-au dat asa tarzoiu,i-am zis ca mi se pare cam tarziu,si aia de la programari a zis senina ca nu e tarziu,ca fac 40 pe 31 decembrie..Pai si e musai sa nasc la 40? i-am zis ca nu avem de unde sa stim cand vine,si s-a uitat simai senina la mine.

asta e...poate le apuc,totusi.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Vai ce emotii!!!! abia am intrat pe forum, este ora 4:08 dimineata la voi si 18:08 pm la mine.
AU INCEPUT NASTERILE SI LA NOI!!!!!!! Cum am citit vestea despre Flavia inima parca mi-a sarit din loc si imediat micuta mea a inceput sa miste.
Flavia- sa va bucurati de fete, sa le de-a Dumnezeu putere.

Alinatxa- casa de piatra iti doresc din suflet, sa iubesti si sa fii iubita

Megbeng - felicitari si numai reusite in cariera

Ralu 33+ DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Flavia, felicitari si multa sanatate la fetitze.

Alinatxa, Casa de Piatra si sa ai parte numai de bucurii

Meg ,felicitari pentru examen.

Numai vesti bune .
Pupici
Romaria 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Asa DA! Numai vesti minunate pe subiectul nostru!

Flavia, felicitari!!! sa dea Dumnezeu ca fetele sa fie sanatoase si mancacioase si sa ajungeti repede acasa!

Alinatxa, casa de piatra si multa fericire sa va dea Dumnezeu! Cu frica te inteleg insa lucrurile se schimba decat daca vreti voi sa se schimbe fiindca sunteti stapanii vietii voastre insa hartia aceea nu influenteaza cu nimic iubirea dintre voi decat ii da legitimitate in fata societatii.

Megbeng, felicitari, ai toata admiratia mea! Ca specializare nu iti surade pediatria?

Oana 28+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Deci Flavia a spart gheta, a inceput sezonul si la noi! Flavia si sotul, felicitarisi din partea mea sa va fie bebluselesanatoase si mancacioase, sa va stim cat mai curand acasa!

Eu am aflat azi noapte pe la 2:30 cand m-am trezit sa merg la baie, mi-am adus aminte ca am uitat sa-mi iau telefonul pentru desteptare si hop! dau peste mesaj de la Adela! Am fost atat de emotionata incat nu am putut sa mai adorm pana la patru! Sunt bucuroasa sa stiu ca se apropie termenele si la noi, in curand ne vom tine in brate copilasii!

Alinataxa, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti!

Megbeng felicitari pentru rezidentiat, lasa, chiar daca nu iei gineco, tot nu ne strica o pila nici la medicale!

Fetele dragi, poate ca o sa cam chiulesc cateva zile, azi vine mama si sta la noi pana luni. O sa stabilim lucruri concrete pe cand nasc, cand poate sa vina, cat poate sa stea la noi.

cristiana 29+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Adela, multumesc pentru PM, suntem bine, dar am avut o saptamana grea care sper ca a trecut acum. Ai grija de tine, nu te forta cu gimnastica! Cum a fost la cursuri?

cristiana 29+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Deci incerc sa scriu dar am mainile amortite (asa cam de la gat ...). Doamne, Flavia a nascut!!!!!! Nici nu stiu cate saptamani avea ... Facuse 7? Nici nu mai stiu cum ma cheama ... Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor!!!! Alina sa ne tii la curent, te rugam.

Alina, iti doresc casa de piatra. Cred ca e normal sa te ia asa cu niscaiva frici. Eu il stiam pe Cornel de 7 ani cand ne-am casatorit si tot de atatia eram impreuna si tot m-a luat cu frici. Dar in orice lucru bun e si un dram de risc asa ca ... cu Dumnezeu inainte!

Meg, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun.

Eu de mine nu mai zic nimica, la vestile de azi ... nici nu prea mai are rost. Am intzepenit de tot. Ma duc sa ma bag la loc in pat ...

Cata 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Fetelor...m-a apucat asa o stare.....auzi!s-a dat drumul la nasteri....deci nu vorbeam aiurea cand ma gandeam ca deacum incolo....Doamne ajuta!

Flavia felicitari mamico si multa sanatate si putere de munca ca de ai 2 pe cap!
Am sa ma rog in fecare seara pt micute sa se dolofaneasca ca sa ajunga cat mai repede acasa!

Alina casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!!!Sa ai o casnicie asa cum ti-ai dorit!

Megbeng felicitari si succese in continuare!

Anis eu sunt de parere ca Arina Elisa.mie oricum imi placea Arina tare mult si vroiam sa pun daca aveam fetita.

Va pup si ne auzim pe mai tarziu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Anis, am trecut-o pe Flavia pe listuta de ieri imediat ce ne-a dat Alinatxa vestea. E trecuta dupa listuta de gravidute pentru ca asa mi se pare normal si asa am vazut la toate mamicile. Oricum mai multe date in afara celor trecute de mine acolo nu stia nici sotul Flaviei aseara asa ca mai avem de asteptat.
Catalina, Flavia a nascut la 30 de sapt.

31+ George Anelin

Mergi la inceput