Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

bai eu aseara am vazut numai prima parte din concurs, dar nici nu ma gandeam sa nu castige Adriela. de dimineata asteptam sa mi se confirme astala stiri, dar...surpriza. se pare ca oamenii au vitat numai cu sufletul, s-au gandit la baiatul ala ca e tanar si are nevoie mai mult de ajutor. cred. imi pare rau dar asta e... acum macar sa ii ajute DD sa se faca bine, macar sa poata umbla singur cat de cat.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Eu sunt super fericita fetelor in dimineata asta ptr ca la Dansez ptr Tine sa votat cu sufletul.Eu consider ca mult mai mare nevoie avea acel amarat in scaunul ala nenorocit de ajutor.Adriela deja s-a lansat,smilley a bagat-o in studioul de inregistrari,e frumoasa ,talentata si oricum o buna parte din costul aparatelor a aparut.Asha ca f bine ca publicul a votat asha si nu performanta!
Chiar ma bucur cu toata fiinta mea ptr tinerii astia si in special ptr acest baiat fin si extraordinar.MERITA SA TRAIASCA!!

28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

'Neata, fetelor. Si eu sunt ofticata dupa "concursul" de aseara. Am zis ca alta data nu ma mai uit. Eu sunt corecta si intotdeauna mi s-a parut normal ca castige cel mai bun. De data asta...

Niste pupici speciali pt Adinush, David iti este extrem de recunoscator si eu de asemenea (desi daca era dupa mine acolo ii lasam masinutele pt ca a fost neascultator)

Cine vrea sa ne vada si sa ne cunoasca, am pus si eu niste poze in Album, doar ca trebuie sa va logati inainte de a le vedea. Le-am facut vizibile doar pt. voi.

Va pupic pe toate

ALINA 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ari-ela, fa ca mine, eu poate de asta nu am deloc arsuri - pune-ti 3-4 perne mari in pat si dormi semi-ridicata. Eu dorm asa din cauza nasului care mi se infunda instant daca stau la orizontala, dar cred ca poate sa te ajute si pe tine pozitia asta, ca sa nu mai fie presiune dinspre stomac inspre esofag si poate asa scapi si tu de arsuri si poti sa dormi...

Fetelor, eu sunt incantata, medicul meu a fost de acord ca tati sa stea cu mine in sala, langa mine, cand o sa-l scoatem pe bebe din burtica! Asta o sa-mi prinda tare bine, pentru ca eu sunt genul de persoana care, in situatii critice, daca sunt singura, ma kk pe mine de frica iar daca sunt cu cei dragi intr-un fel trebe sa fiu eu aia mai "leu" decat toata lumea si imbarbatandu-i pe restul uit ca mi-e frica si nu mai am timp sa ma gandesc la prapastii, ca-s prea ocupata sa ma dau rotunda Asa ca tare bine o sa-mi prinda chestia asta, chiar ma gandeam ce am sa fac eu cu ochii pe pereti pana iese bebe din burta si pana o sa ma coasa Pe cand asa, o sa vorbesc cu tati, probabil ca o sa radem amandoi (cat o sa se poata) si o sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Aaaaa, era sa uit! Ieri am "schimbat prefixul", am implinit 30 de saptamani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

si eu am vazut doar prima parte a concursului acum imi pare bine ca nu m-am uitat si la a doua ca ma enervam

criss68 " a primit-o bonus " tot e ceva nu ?

ari-ela ti-am trimis mesaj

fetele am si eu o intrebare cu ce pot sa-mi desenez burtica ( fete zambitoare, floricele, chestii de genul asta ? )sa nu radeti dar chiar nu stiu cu ce ca sa nici nu ramana o saptamana pe burtica ( gen marker )

33+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata! Ce faceti fetelor? Activitate putina vad eu!
La noi e bine! Pana la urma chiar si noi am ajuns la petrecere (cat pe ce sa intarziem ca sunat toate telefoanele, ca le ardeau unora vagoanele alea blocate), dar ca idee mancare a fost multa (noi flamanzi- ne-am infipt in aperitive-deci ne-am saturat din prima), de dansat am dansat, am fost putini - cam 20 si ceva de persoane, cei mai apropiati adica baza noastra de prieteni si colegi asa ca ne-am permis si mistouri... ce sa zic la 4 si ceva am plecat si noi. eram obosita, mancata, imflata, dansata... deci tot tacamul
acum aflu mare surpriza cu Dansez pentru tine - dar sincer eu cred altceva - eu nu cred in voturi eu zic ca treaba este aranjata!Nu vreau sa comentez prea mult - dar asta e parerea mea - nu e votul de vina!
ALINATXA - auzi te lauzi ca te simti bine - pai fata tu te mariti - cum vrei sa te simti, nu sarcina e de vina, ci starea ta!!! De fericire esti amortita nu mai simti nici dureri - esti in starea "Miresei" !!! Lasa ca trece starea civila, revii in 2 zile dupa tot balamucul... si ai sa vezi ca o sa-ti revina corpul tau inapoi si ai sa simti tu "placerile sarcinei"!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa si " tati " vrea ? la mine nu vrea nici cum sa intre ; am auzit ca e singurul moment din viata lor cand ii loveste instinctul patern dupa care dispare dar e o experienta super traumatizanta ptr ei nu din cauza lui bebe ci din cauza mamei ca i s-ar putea intampla mamei ceva ; cica e bine sa nu vada mai jos de gat ce se intampla cu mama in timpul nasterii de ori care ar fi ea dar mai ales la una normala ( vaginala ) cica le ramane in cap ideea " mama pe acolo a iesit un copil ... "sunt multe cazuri in care sotul nu a mai putut face dragoste cu sotia la unii s-a ajuns chiar la divort ; bineinteles au fost si cazuri in care tata a stat cu camera intre picioarele lui mama pana s-a terminat tot sa nu piarda nimic
oricum felicitari la "tati" e curajos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu glumeam cu al meu - ii ziceam - ca sa se pregateasca ca eu am vb si poate sa intre sa asiste la nastere, poate chiar sa filmeze... cica raspunsul... da tu chiar crezi ca eu sant nebun sa intru acolo si sa ma uit...lasa draga ca te astept eu in hol, nu-ti fa griji ca o sa fiu acolo!
dar in alta ordine de idei - dar el mie acolo imi trebuie?! Eu sant omul care - mie daca mie rau eu nu pot fi jelita, ca ma apuca plansul si ma simt si mai rau! El a invatat ca daca mie rau sau ma doare e cel mai bine sa nu comenteze sau sa nu ma linisteasca ca ma apuca plansul si intru in criza si mai mare... Asa fata de oameni straini te mai tii cum te tii, dar daca e si el aproape ...
Ei daca nu vede el procedura ce o sa fie.... nici nu vrea sa auda - ca a fost nevoit sa asiste o nastere candva (in timpul armatei) cand una s-a apucat sa nasca si nu avea cum ajunge la spital... asa ca el cu inca cu unu (care ala chipurile se pricepea - dar mai mult din carti) au fost nevoiti sa o "ajute". Nu stiu cu cat au ajutat-o dar nu mai vrea sa mai vada nasteri...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Salutare burticutelor!
chiar daca eu nu prea postez va citesc in intregime si cand o sa intram in concediu prenatal promitem sa fim mai activi (eu si )

Felicitari Flavia si sa va dea Doamne Doamne multa sanatate si putere!
Alinatxa - Casa de piatra! Si subscriu si eu la ce ti-au spus fetele... e foarte bine sa fii casatorit.
Megbeng - felicitari pentru rezidentiat
Aelita - multumesc pentru urarea de La multi ani si imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme...

As dori sa pun si eu cateva poze cu burtica in albumul comun, cel putin asa ar fi corect pentru eu am tras cu ochiul la albumele tuturor burticutelor... asa ca va rog daca se poate sa-mi dati si mie parola... promit ca nu o sa fac nici o prostioara, iar daca nu o sa ma descurc o sa cer ajutor

Sa aveti o zi minunata!

Raluca 30+ si

Mergi la inceput