Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, haideti ca m-am intors. Am gresit, dr Radoi m-a primit f bine, mi-a zis ca bine am facut ca am venit si ca ma intelege si ca pot sa il sun oricum.
S-a uitat cu ecograful, ritmul cardiac era de 130, a zis ca bun, asa stiam si eu, lichid in cantitate normala, era distanta intre capul lui bebe si col adica bebe nu presa sa iasa ... . El a zis ca dupa el nu e nimic in neregula, dar, daca tot sunt nelinistita sa ma duc maine iar la Iosup sa imi masoare iar IR-urile.
Chestia care mi s-a parut uimitoare a fost ca in timpul eco dr zicea "uite, misca", chiar de la inceput, iar eu nu simteam nimic.
I-am zis ca nu dorm si imi confirma ca sunt stresata si ca de aia nu dorm.
Acum am ajuns acasa si bebe a inceput sa se comporte normal. :)
Sper sa nu ziceti ca sunt nebuna dar nu ma duc maine la Iosup. Nu vreau sa duc chestia asta prea departe, cred ca m-am asigurat de ce era de asigurat.

Va multumesc mult de sustinere.
Cata 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MICHELLE cuvinte nu am. si eu sunt ca Liuda ma dau barbata dar la o adica ma inmoi toata.
Ma gandesc la tine in continuare si sper sa treci cu bine peste

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,v-am pus la adresa comuna de yahoo modelul de rochita .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor o seara placuta
am plecat
sper sa nu adorm pe acolo la petrecere ca sant franta de oboseala!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetele eu pot sa spun ca ma simt mai bine ca intotdeauna in sarcina asta.Nu ma mai doare nimic parca ma misc si mai bine, ce sa mai e super bine.Bbelina misca cum trebuie de obicei la comanda.
Sper sa nu ma laud aiurea si sa ma mai tina asha cel putin pana la 36 de sapt

28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Michelle,mi se rupe sufletul cand vad atata durere.Imi pare tare rau ca trebit sa treci prin asa ceva...
Nu te mai invinovati!!! nue vina ta,dmunezeu stie cum le aranjeaza pe toate,stii ca nu putem lupta cu boala,cu viata,cu moartea.Nu ai ales tu,a ales destinul pt voi trei,nu aiavut ce face.
Incearca sa te refaci,stiu ca e greu,stiu ca e devreme,dar nu te poti distruge asa ! Ingerasul tau sufera acolo sus si icnearca sa intre in contact cu tine cumva,sa te mangaie,si tu faci ca o carapece din durerea ta .Fa-l sa fie fericit acolo sus,sa te vada linistita,sa te poata mangaia.
Printesa ta te priveste,nu mai plange!
Te rog eu,nu te lasa sa cazi, incearca sa te mentii,stiu ca e usor sa spui si greu sa faci,dar TREBUIE,nu ai voie sa cazi,nu pt asta a plecat fetita ta,ca tu sa te distrugi.O sa gasesti poate candva sensul acestei plecari,cine stie...
Ai grija de tine si scrie.-ne siplangi de cate ori simti nevoia! Nu sta singura !
Imi pare tare tare rau !

34+

Mergi la inceput

Eu cum ma asez pe canapea sau in pat o provoc,ea cred ca se enerveaza ca nu intarzie sa protesteze.Daca ma asez pe o parte de burta asha e teroare ca o simt in ce hall ma suteaza.Acum simt si eu suturileee ca prea va invidiam.

Mergi la inceput

Am facut o gresheala deci ma simt mai bine ca niciodata.De abia dupa ce am scris mi-am dat seama de aberatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Adela, sunt din timisoara .Chiar nu sunt scumpe cursurile .Eu am auzit de niste preturi de m-au speriat .Undeva la 1 mil sedinta , ceea ce mi se pare enorm .As mai avea cateva intrebari : trebuie sa imi fac programare pt a participa la cursuri sau pot veni direct acolo ? Cum sunt cursurile de gimnastica ?Tu le urmezi ?

Ce ai vrut sa spui cu acel PM? sunt novice in ale calculatorului .Iar al meu sot nu a venit inca de la servici asa ca nu am cui cere ajutor .Poate ma ajuti tu .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Felicitari Flavia! Sa va creasca mari si sanatoase fetitzele!

Alinatxa, casa de piatra di distractie placuta joi. Vrem POZE!

Megbeng, felicitari pt rezidentiat. Esti tare! Eu d-abia am reusit azi sa fac niste lucrari pt stagiu de expert contabil dar daca m-ai trebuia sa invat si sa dau examen cred ca ziceam pas.

Michelle, nu te mai invinovatii.Nu iti mai face rau cu atatea ganduri negre. Am vazut la televizor o fetitza de 6 ani care nu isi putea tine nici capul nici nu putea sa-si foloseasca mainile, picioarele, nici sa vorbeasca. Cred ca asta e o durere mai mare... Treci peste acest moment si iti va da in curand un alt bb, de data asta unul sanatos de care va veti bucura cu siguranta!

Alina 30+

Mergi la inceput