Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Oana, aici asa se face Anti-D la toate gravidutele cu Rh-ul negativ, nu se masoara titru de anticorpi, nici nu se verifica Rh-ul sotului; acum la 28 de sapt o injectie si dupa nastere inca una.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

vad ca ne-a cam intrat morcovu' la toate. eu m-am apucat de spalat hainute de bb si am umplut un balcon. si mai am....

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Liuda,

Vin io cu o idee de cadou pt tatik..Mi-a venit vazand un tricoutz de bebeu

Ii poti lua ma rog in afara de ceva practic(gen agenda sau ce are el nevoie) un body de bebel pe care este insriptionat:

"Eu si mami il iubim pe tati". Are GabrielaS unul

...Ca ala pus de mine in album cu "Eu sunt seful".

Noi asta o sa-i luam de Craciun....

Alinuk 29+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mie mi-a intrat morcovul - dar nu ca sa ma apuc de pregatiri ca la mine totul e gata - camera, mobila, carut, patuc, haine spalate, bagajul de spital, totul de baita, un pic de farmacie.... dar morcovul il am din alte cauze - nasterea.... vine peste mine, ma apuca , frica...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Pentru ca abia acum am aflat de veste,intru si aici sa o felicit pe FLAVIA.
ASADAR,FELICITARI,SA-TI TRAIASCA FETITELE ,SA FIE SANATOASE SI SA RECUPEREZE REPEDE.
Eu avand tot gemeni,m-a cam luat frica,va spun sincer.Mai ales ca mai am si pe langa mine o zglobie de fetita care nu prea ma lasa sa stau linistita.
Pe 4 decembrie am programare la Dr.Sper ca totul sa fie bine pana atunci.

Luminita26+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Liuda nu incepe si tu! tu care erai asa, cu curaj, priveai totul mai altfel...hai plizzzzz. despre cadou: indiferent ce ii iei lui tati al vostru sa ii iei si o "prostioara" legata de bb mic. de ex eu i-am luat la al meu o geanta misto de voiaj ca de mult isi dorea si pe langa asta i-am luat o chestie cu magnet de pus pe frigider, pe care scrie ceva de genul, ca orice barbat poate fi tata dar tre sa fie special pt a fi tatic. nu stiu, zic si eu, ar fi frumos....
oricum si alinuk a avut idee misto.

hai mai fetelor nu va mai panicati ca Flavia nu cred ca a deschis robinetul. pe bune! la ea chiar e un caz deosebit, avea 2 acolo... noi restul, sa mai stam vreo luna macar!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Pentru cele care au probleme cu carucioarele vedeti si site-ul asta:

babycarero.netfirms.com/index.htm

Puneti in fata si www ca sa va mearga. Si sa imi spuneti si mie ce parere aveti. Ca mi se par mai ieftine de cat in alte parti. cel putin la patuturi sigur.

Va pup

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Ma mai tineti minte?Vreau sa va multumesc ca m-ati trecut pe lista prietenilor dragi!
Eu simt ca am luat-o razna de atata durere si atatea lacrimi.duminica este o luna de cand am adus-o pe lume pe fetita noastra iar durerea este aceeasi.Doamne cat ne-am chinuit si eu si sotul cu asteptari,analize si sperante,cat de mult am sperat ca totul va avea un final fericit!Cat de mult mi-am dorit sa raman aici la odisee!!Nu-mi vine sa cred,nu!!Cat m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ajute fetita,sa ajung sa o tin in brate sanatoasa,sa o aud plangand,razand!!!Unde este dreptatea Doamne pe lumea asta??De ce m-a supus Dumnezeu la o asemenea durere!Viata mea nu mai este viata!Traiesc totul automat...nu mai pot!Ma uit la poza ei,puiutul mamii si nu pot accepta faptul ca nu o voi mai putea tine in brate niciodata!Atata mi de dor de ea fetelor!!In fiecre zi ii aprind o lumanare langa poza ei(ce frumoasa este)si ii vorbesc...Nu ma pot opri din plans,nimic nu mai are rost in viata asta nenorocita care mi-a luat ceea ce aveam mai de pret...pe scumpa mamii!!!Cum am putut renunta la ea??eu sunt singura vinovata ca acum nu mai este in burtica mea,doar eu!!!Mi-as fii dat viata pt sanatatea ei,de atatea ori l-am rugat pe Dumnezeu sa ma ia pe mine si nu pe ea!simt cum o parte din mine s-a rupt pentru totdeauna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Din pacate..

Dupa cuvintele lui Michelle eu nu mai pot sa scriu nimik..

decat ca, parerea mea este ca pentru a trece mai departe si a avea parte de un viitor normal trebuie sa acceptam trecutul si sa-l intelegem intr-o forma constructiva.

Nu e usor, dar iti dorim sa-ti dea Doamne Doamne aceasta putere.

Duminica 26 noiembrie este Sf Stelian. In bisericutza ce-i poarta hramul (str Udriste) se va deschide racla unde sunt moastele lui.

Eu anul trecut pe vremea asta cand eram intr-o situatie disperata...ma rugam acolo, iar acum o sa merg sa multumesc...

http://saraca.1plan.net/acatiste/acatistul_sf_stelian.htm

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Michelle tu nu ramai doar in lista prietenelor, ci esti in inimile noastre!!! asta e mai important - ca ai ramas in noi, ai lasat o urma, o poveste, o durere si o neintelegere a vietii! Incerca sa depasesti pentru ca nu ai ce sa mai faci, nu poti trai numai cu durere si regret si trecut... gandestete la viitor, doar nimeni nu ti-a garantat ca nu ai alte sanse sa faci copil sanatos! Doar exista atata speranta ca totul o sa fie bine, si intr-un final ai sa tii in brate o cocuta care sa fie sanatoasa! Incerca sa nu mai traiesti in trecut, mergi inainte si gandeste-te la viitor!!! Esti prea tanara ca sa renunti! Si nu uita de noi! Noi te asteptam oricand aici sau pe mes. acolo unde discutam vrute si nevrute, daca crezi ca nu iti provoaca dureri si poate chiar te mai distreaza - te asteptam langa noi la barfa!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 5 zile

Mergi la inceput