Subscriu si eu aici cu probleme asemenatoare...De cateva luni, am observat ca pielea de sub ochi nu mai arata asa de bine. E deshidratata, subtire ca o foita de pegament si ce ma deranjeaza cel tare sunt doua riduri profunde (cate unul sub fiecare ochi). Am citit ca ridurile profunde pot avea drept cauza o hidratare incorecta, precum si lucrul la calculator, si s-ar putea remedia. In fine ce m-ar interesa e sa imi recomandati o crema de ochi adaptata problemei mele (o crema de ochi hidratanta), precum si alte remedii daca stiti. Ca nu vreau sa incep sa arat ca o baba la doar 26 de ani...
Ca tot veni vorba de conturul ochilor, am auzit ca uleiul de migdale ar fi foarte bun pentru pielea din aceasta zona. A folosit cineva? Cred ca l-as prefera in locul cremelor, care contin tot felul de chimicale.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
Mi-am luat o crema de la Vischy, si timp de cateva zile am fost f incantata. De doua zile, iar m-am trezit cu ochii umflati, desi dorm destul, slava Domnului!
Nu am infectii urinare, conformatia fetei mele este de vina, iar cu anii au inceput si problemele:cearcane, pungi, etc.