LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
joy04 spune:
ce va spuneam de cazaturi????
i-a curs sange din gurita...asa de tare a dat cu botu de mobila
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
Gandacel spune:
Hi. hi, uite ca pot ajuta pe cineva: Danida, igrasia trece daca dai cu solutie de fenosept, adica te duci la farmacie, iei cateva cutii de fenosept, le pisezi frumos si le dizolvi in apa ori direct in vopsea (ca banuiesc ca trebuie sa si repari) si nu mai faci igrasie... de fapt sunt niste bacterii care vor muri si dupa spusele varului meu, nici nu mai apar. Asta e solutia ieftina. daca vrei si poti mai scump, se gasesc vopsele speciale si solutii antifungice in magazine.
Am reusit sa bag si pozele buclucase cu burta mea, in care se forma Bogdan. La burtici, tot in contul comun.
Gandacel 18+ si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
quote:
Hilde spuneti voi ca s-a suparat si nu mai scrie, eu nu mai scriu din cauza ca pana citesc in diagonala ce ati scris, nu mai am timp sa mai scriu si eu! Plus ca sunt aici cateva fete cu mare talent la povestit si pare un pic ciudat sa zic "si al meu e destept", si el recunoaste melodiile preferate dupa primele acorduri, recunoaste pe strada reclamele de la TV-ul nostru mic, chiar daca pe strada sunt mari cat blocul si nu scot sunete!
Stii Gandacel, stau si ma intreb asa...retoric, oare chiar nu puteai sa-ti faci introducerea la mesaj in alt mod decat cu ironii ascunse la adresa "unor mamici"??????
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Buna!
....eu nu mai scriu din cauza ca pana citesc in diagonala ce ati scris, nu mai am timp sa mai scriu si eu! ....si pare un pic ciudat sa zic "si al meu e destept", si el recunoaste melodiile preferate dupa primele acorduri, recunoaste pe strada reclamele de la TV-ul nostru mic, chiar daca pe strada sunt mari cat blocul si nu scot sunete! Stie cand intram pe strada noastra si se linisteste brusc si incepe sa cante. Vorbeste cu fiecare jucarie in alt fel... a inceput sa ma asculte in unele chestii pe care am insistat in urma cu cateva zile/saptamani (de ex. nu mai scoate sticlele din dulapul din bucatarie, deschide usile, se uita inauntru, le inchide la loc, asa cum i-am explicat. Mai mult, a inceput sa incerce sa puna la loc diverse obiecte. Azi a incercat de vreo 20 de ori sa puna capacul de la canuta din care mananca, in pozitia corecta!
Eh, de fapt intrasem sa dau raspunsuri la intrebari, insa vad ca nu prea mai am la ce......
Pai mai Gandacel, tu in general nu prea raspunzi, tu le ai pe ale tale si cam gata, iar dc au raspuns 2 fete poate nu sunt suficiente 2 pareri, cat despre laudat copilul, cred ca esti in topu-topului
No offence
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
ionikka spune:
Noki: Aron face din astea de mai demult. Stiu de vomatul asta! Nu e nou!
Cand e racit vomita. Sau cand i/au iesit dintii.Acum nu da semne de raceala dar daca il las putin sa urle si nu/i fac pe plac...pleosc! Si de asta vomita! Ca face isterie!
Sau daca se ineaca. Tu sti cum fugim la el amandoi cand incepe sa urle?
Un - doi suntem acolo!
Oricum azi mergem la doctor si ii spunem!
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea
ionikka spune:
Ripley: tu il sti pe prof. Miu (pediatrul)???
Noi la el mergem. Imi place mult! Daca nu mergeam la el cine stie cum ajungea copilu nostru!
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea
Morgano spune:
Il stiu sigur. E si prieten de familie cu ai mei (ma rog, au fost ca in timp s-au racit relatiile, a fost si coleg de grupa in faculta cu sora mamei si sotul ei), sotia lui e ofta pediatra fte buna, e un medic extraordinar de bun.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
simona dragusin spune:
JOY,chiar ma gindeam la ce spuneai cind ti-am citit mesajul...Imi pare rau...Vldutul.
NOKI in cele 10 zile cit te-ai tinut dupa Sarah a cazut?
Adica eu vreau sa va intreb CUM ii prindeti?Ca au o vitezaaaaa de cadereeee.
Patricia merge de vreo luna dar mai mult pe afara ca in casa mea care are 1 milion de colturi,n-am prea lasat-o.
Dar de citeva zile nu mai pot sa o tin.Pleaca imediat cum simte pamint sub picioare.Si are o viteza!Cred ca ma imbolnavesc de inima..
Eu m-am gindit sa ma sacrific si sa-i fac eu prima proba la bon!
Dat fiind ca-s si cea mai batrina (cred).
N-am pretentii,las la aprecierea Andei pe cine imi trimite
Si nu-l tin mult...ca dupa vreo doua ore imi pot da seama cei poate capul .
SIMONA si PATRICIA
Noki_Lara spune:
Ionikka- eee..pai daca ai experintza in domeniu, e alta gasca in alta traista!Pupam Aronelul sa-i iasa odata dintosii rebeli!
Simona- pai ma tot tineam dupa ea. Mai pica din cand in cand, dar foarte infofolita fiind nu era bai. La inceput pica pe spate cu totul si dadea cu bostanul de pamant. De-aia trebuia sa fiu ff atenta. Si mergeam pur si simplu in spatele ei, oriunde mergea. Numa' ca io recunosc ca Sarah a mers la inceput numai afara, abia dupa vreo saptamana si-a dat drumul singura prin casa, cand deja stia sa cada. Acuma cand pica, pica in fundic si nu-i nici un bai.Sau in genunchi si pune mainile automat in fatza.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Oops!
Noki, n-am intentionat nici o ironie, zau! Cu mana pe inima o zic. Iti spun cu toata sinceritatea ca citind pe diagonala nu retin cine ce a zis, nici nu mi se pare mportant, atat timp cat sunt in stare sa tin minte despre ce se vorbeste ori sa ajut intr-o problema. Cu o exceptie pe care mi-ati mai sanctionat-o voi cu putin timp in urma. Nu am retinut cine a zis de Hilde, iar mamici cu talent la povestit sunt multe, nu cateva, iar asta era o LAUDA! Nu o ironie.
Si tot no offence, pe cuvant ca nu m-ai suparat Ripley cu remarca ta, pentru ca e nefondata. Am raspuns de mii de ori multora (de fapt cred ca tuturor, fara discriminare, nici de nume, nici de problema). Asa ca n-am de ce sa ma supar de o vorba aruncata in vant, fara suport. Daca te deranjeaza ca o data la nu stiu cate saptamani ma laud si eu cu puiul meu care chiar e destept si cuminte si frumos, nu mai citi. Te rog.