Heidi Klum a nascut a treia oara
http://tagesschau.sf.tv/nachrichten/archiv/2006/11/23/vermischtes/62937 - link-ul e in germana, n-am gasit in engleza (sorry)
Heidi Klum a nascut ieri un baietel pe nume Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel. Ea mai are o fetita dintr-o relatie anterioara cu Flavio Briatore pe care o creste impreuna cu actualul ei sot, Seal (cu care mai are un baietel).
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Raspunsuri
claujro spune:
Felicitari, sa-i traiasca! Bravo ei! Si bineinteles ca arata super dupa 3 nasteri...
Claudia, mamica de baietel de 12.2003 si de fetita de 08.2005
Poze parinti
Poze Mara si Matei
mamica dulce spune:
am auzit si eu stirea mai inainte...are aproape 4 kg si 51 de cm!Sa le traiasca toti copiii si sa fie sanatosi!
Iar despre mama...tot respectul la cum arata dupa atatea sarcini si pariez ca peste 2 luni e iar pe podium,la fel de frumoasa si in forma!Din cce-o fi facuta fata asta oameni buni???
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
kasemada spune:
Sa le traiasca toti trei copilasi, si sa fie sanatosi
Si eu o admir mult pe Heidi, arata super, mai ales dupa trei nasteri, si e f modesta. Respect!
Cristina_C spune:
Sa le traiasca si sa ramana mereu o familie fericita!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
danat spune:
Sa le traiasca toti copilasii!!!
Mai fetelor, dar voi nu va ganditi ce sotz are femeia asta....cum ar putea sa nu-si revina repede, doar da si el o mina de ajutor, nu credeti?! (am fost la concert si l-am vazut de la 5 metri, trust me! )
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
anky spune:
Si mie imi place enorm de Heidi Klum,e superba,o admir tare mult.Ea si Seal sint un cuplu frumos,le sta bine impreuna.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
tinatache spune:
quote:
Originally posted by claujro
Felicitari, sa-i traiasca! Bravo ei! Si bineinteles ca arata super dupa 3 nasteri...
de unde stii cum arata ca abia de-a iesit (daca a iesit, cred ca inca nu, totusi, ca a facut cezariana) din spital. Poza aia e veche.
Bravo ei, o femeie ambitioasa care stie ce vrea de la viata.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
alba spune:
Cristina,eu stiu ca a nascut de 3 ori natural si pentru asta o admir si mai mult :-)
Felicitari,sa le traiasca copii
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Cristina_C spune:
Si eu cred c-a nascut natural.
Parerea ei despre nasterea pin cezariana: http://www.max.de/pop-kultur/people/klum/9124,1,,Rckblick+Klums+kleines+Glck.html
Cristina,
mama lui
Cresc...