Mamaliguta pe piept

Bogdan e racit, tuseste si l-am doftoricit cu ceai de ceapa cu nusi, sirop de ridiche neagra si mamaliguta pe piept.
Stiti de aceasta metoda, cu mamaliguta pe piept ? Stiti cumva daca exista restrictii de folosire ? Se foloseste si la tuse seaca si la tuse productiva?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Raspunsuri

gabitzam spune:
Mamaliguta pe piept?!?! Si cum o aplici?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Karina spune:
Fierbi o mamaliguta normal, cum faci ca s-o papi si eventual ii pui si un strop de ulei, nu mult. O lasi un pic sa se raceasca (putin, nu mult), o pui intr-o punga, apoi intr-un prosop si-l pui pe pieptutul copilului.
Pot sa-ti spun ca pe Bogdan l-a ajutat mult. A reusit sa-i rupa tusea.
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

miria_cristina spune:
Restrictii sunt in sensul ca arde si ar putea copilul sa se raneasca.
Este buna pentru ca este fierbinte.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Lala_D spune:
Mie mi-a fost mai usor de folosit ''sarea pe piept ''
Intr-o tigaie incalzesti timp de 4 minute o cana de sare grunjoasa pe care apoi calda o pui intr-un saculet de panza (la nevoie se poate folosi si o soseta) pe care il legi bine la gura sa nu curga sarea.
Saculetul se pune pe pieptul copilului la inceput peste pijamasi eventual un prosopel , apoi pe masura ce se raceste direct pe maieu sau piele.Ideea este sa suporte lejer copilul caldura degajata si sa nu existe nici-un disconfort.
Este buna pentru oricare tip de tuse.
La noi a facut minuni chiar si la pneumonie
O zi excelenta tuturor !
Lala.

gabitzam spune:
Am inteles, ideea e sa fie ceva cald pus pe piept.
N-ar sta maimutza mea in veci la asa tratament
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Karina spune:
Gabi, asa am zis si eu initial si uite ca a stat . Incearca.
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

anda141 spune:
e BUNA si sarea si mamaliga, dar Albert al meu nu ar sta in veci. Nici sosete cu otet in picioare nu ii pot pune cand e racit, nu suporta nimic pe el
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

Monica-Elena spune:
e f buna. Mihnea la 11 luni a facut bronsita si tusea si i-am aplicat si mamaliga pe piept si a fost ok tusea a trecut mai repede bine urmand si tratamentul dat de dr.

carmenp spune:
subscriu in totalitate, am folosit si eu la ionut si l-a ajutat mult. nu stiu daca se foloseste numai pentru tusea plina da` nu vad ce rau i-ar facea
am gasit ceva aici http://www.adresa.ro/QTDET67.htm
quote:
Originally posted by Karina
Fierbi o mamaliguta normal, cum faci ca s-o papi si eventual ii pui si un strop de ulei, nu mult. O lasi un pic sa se raceasca (putin, nu mult), o pui intr-o punga, apoi intr-un prosop si-l pui pe pieptutul copilului.
Pot sa-ti spun ca pe Bogdan l-a ajutat mult. A reusit sa-i rupa tusea.
Karina+ Bogdanel
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

ana06 spune:
Si eu am vrut sa deschid un asemenea subiect.Am o colega care isi trateaza doar in felul acesta copiii.Nu le da antibiotice sau alte medicamente.Inmoaie o carpa in tinctura din petale de crin(pe care o prepara singura in fiecare an) si peste acea carpa pune mamaliga.In fiecare seara,timp de o saptamana.Am ramas uimita ce rezultate are un asemenea tratament, eu intotdeauna m-am temut sa-i pun fiicei mele caldura pe piept, nu stiu de ce!