Reziliere contract

Reziliere contract | Autor: Anny

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care si-a incheiat contract de asigurare cu casa de pensii. Si-a platit cele 6 luni, inca nu a nascut, totul este ok.
DAR, cei de la Casa de Pensii au pus-o sa rezilieze contractul cu ei? De ce?
In cazul rezilierii contractului nu inseamna ca renunta la asigurare?

Astept raspunsurile voastre.

Multumesc,
Anny

P.S. Vreau sa stiu parerea voastra pentru ca si eu am incheiat contract si urmeaza sa platesc. Probabil ca ma vor pune si pe mine sa-l reziliez....si nu stiu daca in cazul asta nu cumva pierd dreptul de a lua banii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da am intalnit si eu cazuri de astfel de "cereri prietenoase". Dragilor ieri in urma presiunilor facute s-a anulat rezilierea semnata aiurea in tramvai. NU EXISTA NICI O BAZA LEGALA, este un ABUZ. Riscul este sa nu va primiti banii. Nu au cum sa va oblige sa rezxiliati contractul va vor servi chestii de genul ca vreti sa luti banii din doua locuri, ca asa e mai bine etc etc. astfel de raspunsuri se poarta si toate sunt in fond un blufff. Atentie la Neatentie!

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Pai si atunci cei care au reziliat contractul, ce fac? Risca sa nu-si mai ia banii?????

Deci de acum incolo nu ne vor mai pune sa reziliem contractele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ba vor incerca dar nu sunteti obligati nici nu ar trebui, exista riscul cert de a nu va incasa banii ulterior. Cei care au depus rezilierea le recomand sa revina la anularea rezilierii chiar cu riscul unui scandal, am un caz deja deci se poate si au recunoscut ca a fost abuziva aceasta cerere de reziliere dar asa li s-a spus sa obtina de la oameni daca pot.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

E o mare tampenie, pentru ca asiguratii respecta ceea ce zice casa de pensii. Unde scrie ca trebuie reziliate contractele? E ceva specificat in ordonantele astea?

Deci exista riscul ca cei care si-au reziliat contractul sa se trezeasca ca nu-si pot lua banii. Adica, daca angajatorul plateste...bine, daca nu poate sau nu vrea sa plateasca....sanatate! Ramai fara bani ptr. ca ai reziliat contractul cu casa de pensii si automay aceasta nu mai vireaza banii catre angajator.
E corect ce zic eu sau nu?

Mergi la inceput