Ce vizitam in Viena?
Raspunsuri - Pagina 2
iuliacm spune:
Un magazin de jucarii exista in Viena? sau un magazin de cadouri pentru copii?
Este posibil sa merge si eu pentru cateva zile acolo la inceput de dec. si as vrea sa-l gasesc pe mos Craciun pe acolo !
Iulia
Nicoleta spune:
Salut.
Am fost in Viena cu familionul in vara. Am fost in Prater, Stefan a fost extrem de incantat mai ales de caluti, s-a plimbat de 3 ori. Am mai fost si la Gradina Zoologica, ar fi pacat sa nu mergeti pe acolo, este superba.
Si magazine cu jucarii sunt, dar nu stiu adresa. Poate fetele din Viena sa stie mai exact...
Nicoleta
claudia_a spune:
Noi am fost in august o saptamana in Viena ... a fost frumos, dar prea mult o saptamana! Noroc ca mai aveam nevoie si de odihna... ca altfel ne-am fi plictisit! Si am vazut, zic eu, cred ca tot ce se putea vizita si centru si muzee si palate si cartiere de indieni si arabi, si drogati in statiile metrou (ca am fost fara masina)si Grinzing si am urcat si cu autobuzul 38A (parca) sus in munte la Conacul Cobentzl si la Biserica Sf. Leopold... si Donau cu blocurile de sticla si Prater-ul (care intre noi fie vorba nu e cine stie ce!) si am prins festivalul de film in piata primariei si am stat seara la vizionare... pe ansamblu Viena este un oras superb, iti da un aer de vechi dar parerea mea ca 4 zile de stat acolo sunt suficiente: 3 de vizitat si una de shopping pe Mariahilferstrasse... Mai ales daca gasesti si reduceri cum am nimerit noi! Magazine de copii sunt putine si jucariile sunt destul de scumpe!
Plimbare placuta
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Flaflo spune:
Cel mai mare magazin de jucarii este Toys"R"Us, de exemplu in SCS (Shopping City Süd), unde nu exista sa nu gasiti ceva pe masura cerintelor sau a buzunarelor.
http://www.toysrus.at
Minunea mea!
Flavia si Bianca
Babee spune:
Claudia super interesanta descrierea ta.Stau de aproape 6 ani in Viena si n-am vazut "asa" niciodata orasul!E o chestie...
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
claudia_a spune:
quote:
Originally posted by Babee
Claudia super interesanta descrierea ta.Stau de aproape 6 ani in Viena si n-am vazut "asa" niciodata orasul!E o chestie...
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Gabriela, eu nu am scris ca tu sa te superi cumva... asa l-am perceput eu si nu vad care este problema?! Avem dreptul sa ne spunem parerea sincera ... Viena (asa cum am spus) este un oras superb, daca stii ce anume sa vizitezi!! De asta am inceput sa ma gandesc ca excursiile organizate sunt cele mai reusite... pentru ca esti dus in locurile importante si ramai cu cele mai frumoase amintiri!! E doar parerea mea...
Si poate ar trebui sa explic ultima idee... prima data am fost in Viena cu 4 in urma... doar 3 zile... in care am vazut obiectivele principale... Mi s-a parut Viena cel mai frumos oras de pe pamant, am venit acasa super incantata si cu promisiunea ca o sa mai merg inca o data, sa vad tot... si da am mers, o saptamana pe cont propriu, am vizitat tot ce mai vizitasem si ...in plus...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Noi am fost in august o saptamana in Viena ... a fost frumos, dar prea mult o saptamana! Noroc ca mai aveam nevoie si de odihna... ca altfel ne-am fi plictisit! Si am vazut, zic eu, cred ca tot ce se putea vizita si centru si muzee si palate si cartiere de indieni si arabi, si drogati in statiile metrou (ca am fost fara masina)si Grinzing si am urcat si cu autobuzul 38A (parca) sus in munte la Conacul Cobentzl si la Biserica Sf. Leopold... si Donau cu blocurile de sticla si Prater-ul (care intre noi fie vorba nu e cine stie ce!) si am prins festivalul de film in piata primariei si am stat seara la vizionare... pe ansamblu Viena este un oras superb, iti da un aer de vechi dar parerea mea ca 4 zile de stat acolo sunt suficiente: 3 de vizitat si una de shopping pe Mariahilferstrasse... Mai ales daca gasesti si reduceri cum am nimerit noi! Magazine de copii sunt putine si jucariile sunt destul de scumpe!
Plimbare placuta
Claudia, daca tu ai vizitat in trei zile tot ce ai enumerat mai sus esti demna de cartea recordurilor! Sau poate doar pe dinafara si nu ai intrat nicaieri inauntru?
Minunea mea!
Flavia si Bianca
ancasoare spune:
si noi mergem de revelion la viena, plecam pe 29, intrebarea mea este in perioada 1-4 ianuarie sunt reduceri? consistente sau asa, 20%?
Bad Dobby!
Laura T spune:
Flavia, please, Shopping City Sud este deschis si duminica? Speram ca duminica (3 dec) sa gasesc ceva deschis (fiind decembrie deja), desi...slabe sperante, asa-i?
Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Flaflo spune:
Laura, din pacate dumineca nu este nici un magazin deschis!
Anca, in ianuarie incep reducerile mai consistente. Cele de 20-30% sint acum. Deci ai toate sansele!
Comoara mea!
Flavia si Bianca