Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Buna ziua la toata lumea!
Si Vladut al meu isi revine pe zi ce trece, azi m-a disperat cu mancatul, basculeaza la greu...la 7 dimineata el a vrut piure cu pui, apoi almette cu paine, un ou pe la 10 si o banana , iar piure cu pui pe la 13 . Asa ma bucur cand il vad cum papa, nici nu va imaginati, plus ca-i merge gura non-stop, si nu glumesc: eu zic: nu-i voie acolo, el: voie, nuuuu! ma ingana in orice, a inceput sa adauge cateva prepozitii la cuvinte, de ex. pe jos, a(la) masa, mai asteptam predicatele!
Tomasa, e f. bun argumentul tau legat de jucariile-cadou pt. petrecerea de la Simona. Deci fiecare sa cumpere ce vrea pt. copilul lui, nu? Si apoi mai aducem si noi un suc, o prajitura ceva? Simona, ce zici?
La noi mucii treceau in 3 zile cu Sinupret. Cum mai e Tudor?
Simona, ma bucur nespus ca si Vladutul tau isi revine. Abia astept sa ne vedem! Eu am inceput sa-i dau ieri in piure si cartof, deci l-am facut cu morcov, cartof si unt, fara lapte, iar seara am facut o budinca cu paste, branza, oua si lapte la cuptor si a papat o gramada. Inca nu i-am introdus laptele. Azi i-am dat ousor cu paine si la fel piure din ala. Diseara ii dau si ficatel, iar cu laptele eu mai astept. Probabil voi incerca cu iaurt si banana amestecate. Dar asta maine. Ia-o incet si tu, ai grija.
Ana Maria, m-ai terminat! Te duci de una vii cu alta! Eu zic ca e bine sa-i faci eco la inima sa stai linistita.
Eu cand incep serviciul o sa-i fac si lui asigurare la CMU unde sunt eu arondata si ii voi face si eu de toate. O sa platesc 5$ pe luna si pot sa-i fac ce analize vreau.
Gabi.i, pe adresa aia ti-am lasat un mesaj off-line. Daca poti scrie-mi pe PM. Ma intereseau toate detaliile legate de terenul din Frumusani! Mersi mult!
Ubi, ce m-am distrat si eu cu "pete"! Foarte tare! Vlad e innebunit in continuare dupa Tweety si are un desene preferat pe care il cere de cateva ori pe zi.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Strunfita, multmesc pt info cu ordonanta. Ce bine ca puiul tau doarme noaptea. Of, al meu se agita in fiecare noapte, iar seara se culca dupa ora 10. In somn mai plange, de unde deduc ca poate ii mai iese vreo masea...
Simona, multumim pt info cu targul de carte. Poate ajung si eu... Ma bucur ca Vladut e mai bine, dar din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebari. Doctorul pediatru n-ar putea sa te indrume?
Bubu(lica), tare mult ma bucur si pt Vladut al tau. Ce bine ca puiul tau si al Simonei si-au revenit si ca sunt mancaciosi! Sa dea Domnul sa le fie numai bine de acum inainte.
Eu nu mai zic nimic despre party. Fiecare isi cunoaste puiul, insa eu ma voi supune majoritatii.
Ubi, si pe mine m-a distrat povestea petelor. Matei al meu insa nu se uita la desene animate, dar nici nu i le-am pus prea des.
Kita, Patricia, Shobo, nu mai ziceti nimic? Vrem poze de la intalnire!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
crinuta spune:
Fetelor, am ajuns azi in Ro.
Nu mai avea sens sa mai stam, pierdeam timpul, iar cu Rayan dupa mine, nu aveam nici o sansa.
Macar aici am net non stop si pot cauta singura. In plus, sunt acasa si nu deranjez pe nimeni.
Tomasa, si noi suntem in aceeasi situatie cu mucii, situatie fara precedent la noi.
De aproape 2 saptamani are muci si nu mai trec. Nu ma lasa sa ii curat nasul, am nevoie de ajutor, e ingrozitor.
Eu ii pun picaturi cu apa de mare si incerc cu forta ( nu iti spun ce urlete scoate) sa ii curat nasul.
Alta metoda eu nu cunosc.
Inca nu am citit ce ati mai scris, dar voi recupera.
Sper ca vor mai fi intalneli, ca tare vreau sa va vad.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
Crinuta, bine ai revenit acasa! Asa-i ca aici e cel mai bine? Cat stai in Ro poate ne vedem la petrecerea de la Simona pe 17 decembrie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
crinuta spune:
Asa e Liviana, aici sunt totusi acasa pana una alta.
La petrecere venim. Nu scapati de noi.
Erica, sunt de acord cu tine. La varsta asta trebuie sa existe o rutina, iar tocmai asta el nu prea are.
Casa aici, casa in Saudi, programe diferite, moduri de viata diferite, acum e tata, acum nu e, etc.
Din aceste puncte de vedere, il inteleg perfect.
Matusa-mea vroia sa il las la ea, e topita dupa el, dar ce, eu pot sta macar o zi fara el? Nici vorba, e exclus.
Azi in avion la fel, a cucerit lumea. Are un mod de a se face iubit, placut ( exceptie facand cand il " apuca") si se uita cu fatza aia nevionovata la mine si scoate o perla,de nu ma pot supara pe el.
Eu trebuie sa fiu mai constanta, si sa o las mai moale cu pupaturile in timpul zilei. Mama mi-a spus de mult, dar eu n-am rezistat.
Cu mici pedepse merge, dar totusi, are o doza de incapatanare... uff.
In rest, ce sa zic, e lungan, spune multe cuvinte noi, intelege si mai mult decat inainte.
Faza haioasa: eu ii spun zilnic ca il apuca la care el, intr-o zi, ii spune prietenului vara-mii( care nu stiu ce se agita el pe acolo)
:" te apuca", la care toti ( mai putin el, care e neamt si nu a inteles) am izbucnit in ras.
Faze haioase sunt zilnic, dar le mai uit cu atatea pe cap.
Lavinia, esti in Ro deja?
Amaya, poate ne auzim la telefon.
Tomasa, am vazut casa. E superba si maaaaare.
Pe cand bb 2?
Ixxi, sanatate piersicutei.
De asemenea sanatate tuturor bebeilor bolnavi.
Bubu, si eu sper sa ne vedem.
Patricia, ce face Rebecca? Cand vii acasa da un buzz pe net.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, bine ai venit!!
Liviana, Kita le-a incarcat pe album dar nu poate sa la puna in public, nu stie de ce....a zis ca incearca sa mi le trimita mie pe mail. Si eu abia astept sa le vad.
Tomasa, f frumoasa casuta! sa o stapiniti sanatosi si sa o terminati repede! poze cu dl Tudor cind ne mai arati?
Bubu, simona, ma bucur ca Vladutii sint mai bine! multa sanatate!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Fetelor, vroiam sa va spun ca la noi nu e nici urma de maselele cele 4.
Sunt curioasa cand o sa-i apara.
Nu stiu ce are de nu ii e somn, desi ar trebui sa fie frant dupa drum.
In Germania mi-a adormit extrem de rapid si usor, ca nicaieri. I-o fi priit aerul de acolo, eram langa padure.
Crinuta si Rayan
Shobo spune:
buna fetelor,
am avut niste zile incredibile la birou...si n-am mai reusit nici sa intru :(
sunt si eu pe aici, ma strofoc sa fac un tort surpriza de ziua sotului sambata si nush ce o sa-mi iasa... eh, vad eu.. noroc ca vineri avem liber si mai sta el cu C sa pot face treaba cu tortul.
multa sanatate bolnaviorilor! ma bucur f tare ca si-0au revenit cei 2 Vladuti!
Anda , putere sa intreci boala!
anamaria, ufff, ce frica mi se face de drii astia! ma duc ca e sanatos si ma intorc cu 10 intrebari in creier dc asa e??... eu as face teste la mai multi, nu as crede-o direct pe prima. Bafta!
strunfitza, bravo cu Bogdan! e super!
si noi venim la party-ul Simonei, ii cumpar ceva lui C, nu o pb si desigur venim ci noi cu ceva de-ale gurii :)
crinuta, bine ati venit!
pupici
pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BESTUTZA spune:
Sera buna fetele,
Anda imi pare tare rau ..Si mie mi s-a pus un diagnostic de boala autoimuna..INainte de sarcina am baut niste ceaiuri pentru lupus-pentru ca mie imi aparea in analize un lupus anticoagulant care era responsbil de respingerea sarcinii- de la un inginere de al Piatra Olt!Am citit de al in Formula As...
Intre timp am l-am descoperit si pe dr Tutunaru care este un om si un profesionist de exceptie,mi-a urmarit sarcina si intre timp LA s-a negativat... Tot de al el stiu ca un ceai ff bun pt regalrea problemelor de tiroida este sanziana...
Tomasa ...Frumoasa casuta O s aaveti loc toti bb-ii acolo! O sa avem multitudine de licari de lumina!
Ubi!
Alex cu "pete,pete" Tudor cu GHisha si cu uuuuu tene-uuu trenu! De cand se scoala dimineata !
Ce pofta ne facurati cu mosul! Ce bucrie pe copii!
Si eu cred ca o multitudine de jucarii o sa ii incante pe copii si o sa se simta ca la gradinita !
Si mai e ceva:sunt lucruri pe care noi in mod obisnuit nu le cumparam si poate ca descoperim la ei o placere in a se juca cu alte feluri de jucarii decat cele pe care le luam noi "papusi - fetite, masini -baieti!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
lavinia345 spune:
Crinuta,da,sunt in Ro.Plec peste o sapt-maxim doua.Si ma intorc in ianuarie.Si m-am saturat de drumuri.Cel putin asta cand am venit acuma a fost criminal.Simteam cum imbatranesc.Sambata m-am agitat toata ziua,am incercat sa nu plang ca o las pe Natalia,apoi am avut diferite treburi de facut,bagaje,de care am alergie lately(de obicei cu cateva ore inainte de avion trantesc in geanta 3 chiloti,2 sosete,1 maieu,3 pantaloni si 4 pulovere si nu ma mai intereseaza daca se asorteaza ori ba sau daca sunt de ajuns),am avut musafiri pana la orele 23.00 si apoi la 1 noaptea am plecat spre aeroport.La 3.45 am decolat,la ora 6 am aterizat,la 7 fix eram in gara de nord si la ora 11.30 am ajuns la Constanta,la Mangalia pe la 1 fara ceva.Am dormit doar de la Medgidia la Constanta,cam jumatate de ora dar ma trezeam din 5 in 5 minute.E groaznic sa calatoresti noaptea.
Lavinia
Natalia